Sevilla insòlita. Doñana i Montoro.


Del 29/12/2022 al 02/01/2023
5 dies
per persona 750 Últimes places lliures
 • Del 29/12/2022
  al 02/01/2023
 • 5 dies
 • Bus
 • Arquitectura
 • Ciutat amb encant
 • Clàssic
 • Natura

 • Silvia Llacer

Descripció

Sevilla insòlita. Doñana i Montoro.

Tots els grans poetes espanyols han dedicat al riu de Sevilla, el Guadalquivir, un pensament. Juan Ramòn Jiménez va dir:  No hay rio en el mundo que tenga un nombre más fluvial, más licuoso, que el Guadalquivir. “La G está escrita en la sierra, entre aldelfares, y la R se abre y se cierra en Sanlúcar y se prende en la M de mar Atlàntico. Acabarem i començarem l'any a la bella capital andalusa, amb l'encant dolç i amable d'una ciutat Insòlita, en majúscules, que descobrirem pas a pas.  Per completar el programa hem afegit la visita del Parc Nacional de Doñana. Un paradís natural. De vedat de ducs i àrea privada de caça, a Parc Nacional i Reserva biològica de la Humanitat. Doñana és el punt d’encontre de dos continents i escala vital en les rutes migratòries de les aus que travessen Europa cap a Àfrica i a l’inrevés, (un milió de viatgers alats recorren milers de km buscant la bonança del clima i la humitat del maresme). És un paradís de platges i dunes que acullen un vital ecosistema, una mena d’hotel de luxe per a les espècies que hivernen i nidifiquen al sud d’Europa. La veu popular diu que quan volen els flamencs, el cel s’omple de núvols de color rosa.

“Ay río de Sevilla

que bien pareces

lleno de velas blancas

y ramas verdes

Federico García Lorca.

Inclou

 • Assegurança de viatge
 • Guia FPR
 • Hotel i desdejuni
 • 2 Mitjes Pensions
 • Itinerari en Bus

Opcions

 • Habitació individual + 150 €
 • Assegurança cancel·lació + 20 €

Guia

Ens acompanyarà:

Silvia Llacer
Guia FPR.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 750 €


Programació

29 desembre. Sevilla

Eixida a les 08:00h de Nuevo Centro. Trasllat a Sevilla. De camí farem una parada a dinar. En arribar a Sevilla començarem a gaudir d’una de les ciutats amb el millor clima d’hivern d’Europa. En arribar farem un passeig pel centre. Hotel a Sevilla, 4 nits. Sopar.

 

30 desembre. Parc Nacional de Doñana. Catedral de Sevilla

De matí el santuari de la Mare de Déu del Rocío situat al bell mig d’un espai verge. Tot seguit visita del centre d’acollida i d'informació del parc nacional, “El Acebuche”. En acabant recorrerem els maresmes de Doñana, l’espai natural més important d’Europa, en cotxes 4x4 tot-terreny (Inclòs).  Després tornarem a Sevilla per gaudir d’un passeig al centre i vore La catedral: "montaña hueca". Esplèndida, majestuosa, plena de secrets i històries,volia ser "la Seu del Patriarcat de les Índies"i  amb ella la Giralda, torre de meravella, minaret esdevingut campanar. Dedicarem la vesprada a descobrir els seus racons i els voltants.

 

31 desembre. Sevilla - Reales Alcázares.

Durant el dia, i acompanyats pel nostre guia, visitarem els llocs que fan de Sevilla una de les ciutats europees més atractives. Ens aturarem profundament en la visita a "Los Reales Alcázares". Seu de la monarquia hispana quan es troba a la ciutat, és un dels palaus més bells del continent. El palau original es va fer a l'alta edat mitjana, però guarda elements de totes les èpoques de la història sevillana: Islàmica, mudèjar, renaixentista, barroc. Després continuarem la visita amb un llarg passeig per la ciutat:El barrio de Santa Cruz,la Torre del Oro i la de la Plata, La maestranza, el Archivo de Indias , la casa de la Moneda, etc. En acabar el dia temps lliure abans del sopar de Cap d'Any.

 

1 gener. Barris de Sevilla - La Casa de Pilatos

El dia de Cap d'Any el començarem passejant pels carrers  més típics barris sevillans, que ens portaran a la visita extraordinària de la Casa de Pilatos. El seu nom original és: "Casa de los Adelantados Mayores de Andalucia". i perteneix a la casa de Medinaceli i constituïx un dels edificis renaixentistes més importants de Sevilla. Durant el dia anirem passejant els barris : La Macarena, San José, Triana etc. Després temps lliure.

 

2 gener. Montoro

De tornada a València farem una parada per descobrir al bella ciutat de Montoro. En un lloc dominant sobre el riu Guadalquivir amb la característica pedra "molinaza" d'una tonalitat roja Montoro conserva un patrimoni ric i multicultural. Farem un passeig per descobrir el seu tipisme. Dinar prompte a la ciutat. Després encetarem el camí a casa.Visitarem