info@fil-per-randa.com 692 73 37 90 De dilluns a divendres de 09:30 - 14:00 | Dimarts i dijous de 16.00 a 19.00

Tamil Nadu. El Coromandel. India Sagrada.


Del 08/02/2025 al 20/02/2025
13 dies
per persona 2990 Llista d'espera
  • Del 08/02/2025
    al 20/02/2025
  • 13 dies
  • NOVETAT
  • Pensió Completa
  • Gran viatge
  • Regions del Món

  • Vicent Climent

  • Guia Local.

Descripció

Tamil Nadu. El Coromandel. India Sagrada.

Fil per randa començà ja fa un temps proposant el viatge cultural a l'Índia. Des d'aleshores hem anat presentant als nostres clients tota una sèrie de rutes en aquest immens país -tot un continent- per a descobrir amb detall, com és el lema de la nostra agència, cadascun dels racons del sorprenent planeta anomenat l'Índia. Aquesta vegada i en la millor època per a visitar-la vos presentem un recorregut ple de meravelles artístiques, humanes i culinàries com és el sud Indi: La Terra dels Tàmils: Tamil Nadu. Estat anomenat "cinturó bíblic" el llegat de l'antiga cultura dravídica fa que abunde l'arquitectura majestuosa, el camperolat exòtic i les tradicions ancestrals amb una identitat que té com a principal tret la seua llengua. La llengua tàmil no ha canviat amb prou feines des de fa vint-i-cinc segles desbordant el territori tàmil actual. Bressol de l'art dravídic trobarem els temples més grans de l'Índia amb "gopurams" que es retallen al cel entre els cocoters i palmeres. A més una costa mítica anomenada Coromandel i unes ciutats que només ja el nom ens fan somniar: Madràs- l'actual Chennai- o Madurai. Un Gran Viatge a l'Índia més desconeguda i fora de les rutes habituals amb l'estil de Fil-per-randa.

Inclou

  • Hotel i desdejuni
  • Guia FPR
  • Guia local
  • Vols domèstics
  • Vols internacionals
  • "Transfer" aeroport de Madrid-Barajas
  • Itinerari en Bus
  • Assegurança de viatge
  • Pensió Completa
  • Entrades

No Inclou

  • Propines
  • Tot el que no estigui en l'apartat d'Inclou

Opcions

  • Habitació individual + 810 €
  • Visat + 30 €
  • Assegurança cancel·lació + 120 €

Guia

Ens acompanyarà:

Vicent Climent
Història de l'Art.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 2990 € + 210 € de taxes


Programació

8 febrer. Trasllat a Madrid. Vol a Madràs via Abu Dhabi.

Concetraciò a les 14.00h a Nuevo Centro (Expo Hotel). Eixida al migdia de València amb el nostre bus cap a l’aeroport de Madrid. Vol Madrid-Madràs amb escala a Abu Dhabi. Nit a bord. 

 

9 febrer. Madràs-Chennai. 

Arribada a Madràs al migdia. En arribar, ens traslladarem al nostre hotel en Madràs-Chennai. Depenent de les condicions en què arribem, podem fer un xicotet tour o relaxar-nos a la piscina de l'hotel. Sopar a l'hotel.

 

10 febrer. Madràs-Chennai.

Dediquem el dia a conéixer Chennai, l'antiga Madràs. Quarta ciutat de l'Índia en població- més de nou milions d'habitants- en la costa de Coromandel va ser capital colonial britànica en el sud indi. Començarem amb la millor introducció a l'art dràvida- que assolí l'esplendor més gran al segle XVI- en el "Government Museum", fundat el 1851, i que guarda la fabulosa secció de bronzes. Farem també el recorregut panoràmic on trobarem una sorprenent combinació d'edificis colonials. Visitarem l'església de Sant Tomàs del segle XVI sobre la tomba del sant. A prop trobem el temple dravídic de Kapalishwara, amb dos "gopurams". Al final de les visites tornem a l'hotel per sopar.

 

11 febrer. Kanchipuram.

Excursió (75 Km) d'un dia a Kānchipuram, la Benarés de Tamil Nadu i una de les set ciutats santes de l'hinduisme capital de l'imperi Pallavas. Ciutat de mil temples visitarem els més importants entre la multitud de peregrins. La ciutat està dividida en dos barris: Shivakashi i Vishnu Kanchi. La seua importància històrica li conferí al mateix temps un gran desenvolupament arquitectònic ja des del segle VIII. També és famosa en tota l'Índia pels seus saris molts d'ells de seda. Després tornarem a Madràs.

 

12 febrer. Mahabalipuram- Pondicherry

Deixarem Madràs per començar el viatge cap al sud (155 km) per arribar a Mahābalipuram (patrimoni de la humanitat per la Unesco), una antiga meravella arqueològica que s'aixeca sobre un aflorament rocós sobre el golf de Bengala. La ciutat atresora nombroses obres mestres de l'art dravídic amb escultures meravelloses plenes de gràcia i vida i que s'inspiren en les grans llegendes hinduistes. Visitem, entre altres, el temple de la costa, Els cinc Rathes amb la penitència d'Arjuna, etc. Després de dinar en la ciutat, agafarem el camí cap a l'encisadora Pondicherry, capital de la colònia francesa a l'Índia. Nit a Pondicherry.

 

13 febrer. Pondicherry.

L'any 1954 acabà la colònia francesa a l'Índia. Pondicherry era la seua capital. La "ville blanche" encara porta els noms colonials dels seus carrers: La Bourdonnais, Saint Louis, etc. Farem un passeig pels nostàlgics carrers entre cases colonials i "joana d'Arc". Auroville -la ciutat d’ amanèixer- en un centre famós de meditació inspirat en les ensenyances del iogui indi Sri Aurobindo. Vorem el temple mare amb cúpula daurada. Acabarem el dia fent un passeig amb rickshaw pels barris francés, hindú i musulmà de la ciutat. Nit a Pondicherry.

 

14 febrer. Chidambaram-Kumbakonam-Thanjavur.

Hui tindrem un dia llarg recorrent  (175 km) a costa del Coromandel. Deixem Pondicherry per anar a Chidambaram, llar d'un enorme complex de temples de Nataraja i un dels llocs més sagrats de Shiva. Després anirem a Kumbakonam on dinarem i visitarem el temple Airavatesvara. La construcció del temple es remunta a segle XII i va ser construït pel rei Xola Rajaraja II. Sense dubte és el "gran temple" d'aquesta dinastia. Continuem a Thanjāvur- Tanjore- també capital de l'imperi Xola. Nit a Thanjāvur.

 

15 febrer. Thanjavur-Trichy.

Al matí- 65 km-  visitarem el temple Brihadeshwara-patrimoni de la humanitat- on milers de persones rendeixen culte cada dia i on trobarem un espectacle humà de primera magnitud. Aquest impressionant temple és un dels més magnífics al sud de l'Índia. Després el palau Maratha, laberíntic i fascinant. La seua galeria d'art exhibeix col·leccions inavaluables de magnífics bronzes Xola a més de la increïble biblioteca que també vorem. Arribem a Trichy. El ghat religiós Amma Mandapam permet banyar-se a la vora del riu Kaveri. Vorem als peregrins com fan el bany ritual, tot un gran espectacle visual abans de procedir a adorar en tel temple sagrat Ranganathaswamy en Srirangam. Nit a Trichy.

 

16 febrer. Chettinad-Rameshwaram.

Chettinad és la ciutat dels Chettiars, una comunitat que es remunta a l'imperi Xola i que feren fortuna com a prestadors i comerciants sobretot de joies. Palaus, mansions, són viu reflex del luxe passat. Farem un dinar tradicional dels plats locals més famosos. Continuem fins a Rameshwaram que es troba a l'extrem sud de l'Índia, franja de terra de gran vellesa natural. Destí igualment de peregrinació amb el temple Ramanathaswamy. Ens trobem en el punt més pròxim de Sri Lanka, l'antiga Ceilan. Nit a Rameshwaram.

 

17 febrer. Rameshwaram-Madurai.

Visitem el temple Ramanathawmy en el pont Pamban. Les platges són tropicals i algunes de gran bellesa. Dinarem pel camí en restaurant local per a traslladar-nos a la mítica Madurai, centre de pelegrinatge i aprenentatge a la vora del riu Vaigai. Nit a Madurai.

 

18 febrer. Madurai.

Visitem tot el dia la ciutat de Madurai. Aquesta ciutat ocupa una plaça particular en el cor dels tàmils. Caminarem pels carrers en començar el dia i podrem observar la vida quotidiana com es desperta: els rituals d'oració en el temple, les compres i regatejos al mercat. Una immersió cultural completa. També visitarem el temple Meenakshi Amman, el palau Thirumalai Nayakkar amb el seu imponent pati, les càmeres del tron. Els basars són colorits, rics. Assistirem a una escola de dansa local practicant Bharatanatyam.

 

19 febrer. Vol Madurai-Chennai. 

Al migdia agafarem el vol intern cap a Chennai de nou. En arribar tindrem temps lliure per fer alguna compra d'última hora visitant el mercat local o per passejar per la costa de la ciutat. Nit a Chennai.

 

20 febrer. Vol Chennai-Madrid.

Arribada a Madrid a les 19.30. Ens arreplegarà el nostre autobús per portar-nos a València. Arribada a mitja nit.

 

HOTELS

 Chennai  The Residency Towers Chennai
 Puducherry  The Residency Towers, Puducherry
 Thanjavur  Svatma
 Trichy   Courtyard By Marriott
 Rameswaram  The Residency Towers, Raneswaram
 Madurai  Courtyard By Marriott

 

 

**CAL RECORDAR QUE EN AQUEST PAÍS SÓN OBLIGATÒRIES LES PROPINES**



Visitarem