Queden places lliures

Sicília Occidental. Volum 1. Palerm - Segesta - Agrigent.

“En aquest últims mil.lenaris Sicília ha estat un centre de gravitació històrica en el Mediterrani central. Han passat per l’illa una llarga successió  de pobles diversos. Així és natural que Sicília siga una superposició  de cultures, una impressionant amuntegament de ruïnes. Aquest roc despullat i fort com l’acer està rodejat de les aigües més intensament blaves que el nostre mar presenta. La costa és un penya-segat gairebé seguit…. L’interior de l’illa ofereix un paisatge pobre i devastat, de color d’ala de mosca, trencat per barrancs profunds, que fa pensar en el paisatge d’Extremadura. L’alzina surera, que es dóna a Sicília, ajuda a la semblança… L’illa dibuixa un triangle, i per això els antics l’anomenaven Trinàcria.”  Josep Pla. Les illes.

Són tantes les meravelles que aquesta illa, la més gran del mediterrani, ofereix que hem decidit no es podia abarcar en un sol viatge. Fil-per-randa vos presenta en aquesta proposta l’occident Sicilià. Un viatge amb calma per assaborir tota l’essència d’aquesta part insular. Visitem ciutats i llocs que antigament per falta de temps no entraven als nostres programes: Tràpani,  Marsala, Selinunte, Sciacca etc. a més de poder sentir la vida de Palerm amb molta més tranquilitat.

  • Viatges

    TURISME CULTURAL
  • 8
    dies

    8 dies

    Del 12/09/2024 al 19/09/2024
  • Sicília Occidental. Volum 1. Palerm - Segesta - Agrigent.

  • Guia

    Ens acompanyarà Enric M. Català, Pintor, Belles arts i Filòleg
1820

8 dies

12/09/2024

19/09/2024

Reservar

Llista d'espera

Japó. La terra del sol naixent.

La terra del Sol Naixent és per als occidentals un món estrany, una subtil barreja d'un passat encara viu i una fugida desesperada cap al futur. Els japonesos, sota l'ègida dels seus emperadors, descendents de la deessa solar Amaterasu, van desenvolupar, des del principi, una cultura original que va poder integrar les aportacions de la Xina i Corea a aquell país. Llargs períodes d'aïllament van reforçar l'especificitat Japonesa: un feudalisme turbulent que va apartar els emperadors sense atacar mai el seu caràcter sagrat, per confiar el poder a dinasties de ferotges i refinats shoguns, una cavalleria, la dels samurais, que va mantenir intacte el seu codi d'honor. Fins a arribar el segle XIX que per voluntat de l'emperador Meiji va viure l'experiència única de passar en unes dècades de l'edat mitjana a la revolució industrial. Descobriu el Japó a través de l'antiga capital de Nara, Kyoto i la moderna capital Tòquio, Hiroshima i els grans santuaris al centre del país a més de viure el pols de l'actual i trepidant vida del país del Sol Naixent.

  • Viatges

    TURISME CULTURAL
  • 16
    dies

    16 dies

    Del 16/09/2024 al 01/10/2024
  • Japó. La terra del sol naixent.

  • Guia

    Ens acompanyarà Silvia Llacer, Guia FPR
  • Guia

    Ens acompanyarà Guia Local. ,
4390

16 dies

16/09/2024

01/10/2024

Llista d'espera

Queden places lliures

Països Baixos. Amsterdam - La Haia - Delft.

Hem preparat un nou Tour pels Països Baixos que ens portarà a descobrir les ciutats d'Art i Història  més encantadores del país: Amsterdam, Delft, Haarlem, la Haia ... i dels paisatges holandesos, cuidats i modelats des de l'antiguitat fins a la creació dels pòlders ja en època moderna. Gràcies al seu esperit tenaç, comercial, d'aventura i conquesta els Països Baixos entraren en la Història Europea per la porta gran després de la guerra d'independència de la corona Hispana. Aquesta independència els donà una prosperitat tan gran que va afavorir el desenvolupament artístic extraordinàriament. L'arquitectura i en particular la pintura fan d'aquestes terres baixes un lloc de peregrinació i inspiració pels amants de l'art i la cultura. El segle XVII va ser el "el seu segle": Rembrandt, Frans Hals, Vermeer, Van Ruisdael… tots ells als grans museus com el Rijksmuseum d'Amsterdam o el Mauritshuis de La Haia que els rendeixen homenatge. Un viatge envoltat dels cels amples de blaus esvaïts i un mar del nord brau que impregna el bell país i li regala el seu caràcter. 

  • Viatges

    TURISME CULTURAL
  • 8
    dies

    8 dies

    Del 17/09/2024 al 24/09/2024
  • Països Baixos. Amsterdam - La Haia - Delft.

  • Guia

    Ens acompanyarà GUIA FPR ,
  • Guia

    Ens acompanyarà Guia Local. ,
1730

8 dies

17/09/2024

24/09/2024

Reservar