info@fil-per-randa.com 692 73 37 90 De dilluns a divendres de 09:30 - 14:00 | Dimarts i dijous de 16.00 a 19.00

Oman- L’aràbia De L’índic.
AVANÇ 2025


Del 27/01/2025 al 05/02/2025
10 dies
per persona 2630 Queden places lliures
  • Del 27/01/2025
    al 05/02/2025
  • 10 dies
  • Avió
  • Història
  • Gran viatge
  • Regions del Món

  • Vicent Martínez

  • Guia Local.

Descripció

Oman- L’aràbia De L’índic.

A l'est de la península aràbiga trobem Oman. Al contrari que els seus veïns els Emirats Àrabs definitivament dirigits cap a la modernitat, les viles del sultanat d'Oman són les guardianes d'una història llarga, apassionant, que ha sabut conservar el millor de la seua cultura ancestral.  Terra de paisatges molt variats  hem dissenyat un itinerari a través del país per descobrir el millor del Sultanat entre deserts infinits, muntanyes majestuoses plenes de secrets remots a més de gaudir de l'hospitalitat i generositat del poble omanita. Vos convidem a fugir de l'hivern recorrent un dels països més segurs al món i impregnar-nos de l'art de viure oriental. Amb l'horitzó sempre d'un mar mític, recorregut des de la més llunyana antiguitat per mariners replets d'aventures del llegendari mar d'Aràbia. Tot un gran viatge per conéixer el país de Simbad.

Inclou

  • Vols internacionals
  • Hotel i desdejuni
  • Itinerari en Bus
  • Guia FPR
  • Guia local
  • Excursió amb vaixell
  • Mitja Pensió tots el dies.
  • Assegurança de viatge
  • Entrades
  • "Transfer" aeroport de Madrid-Barajas

No Inclou

  • Propines
  • Tot el que no estigui en l'apartat d'Inclou

Opcions

  • Habitació individual + 850 €
  • Assegurança cancel·lació + 120 €

Guia

Ens acompanyarà:

Vicent Martínez
Guia i administració FPR.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 2630 € + 361 € de taxes


Programació

27 gener.  Vol Madrid – Doha – Masqat.

Concentració a les 09.00h a Nuevo Centro (Expo Hotel). Ens traslladem amb el nostre autobús a Madrid per agafar el vol Madrid - Masqat amb escala a Doha. Arribada de matinada el dia 28 de gener.

 

28 gener. Masqat. Passeig En Vaixell.

Després d'arribar a l'hotel tindrem temps per a descansar.  Ja a la vesprada ens traslladarem a la marina de la ciutat per embarcar-nos i fer un passeig al capvespre - unes dues hores- per gaudir del mar d'Aràbia, la ciutat de Masqat amb les mesquites i madrasses, els pobles de pescadors i forts portuguesos a més dels colors de la posta de sol entre les muntanyes. Nit a Masqat.

 

29 gener. Masqat. 

Tindrem tot el dia per a conèixer en profunditat la capital omanita. La gran mesquita, construïda amb arenisca i marbre és impressionant no només per l'arquitectura sinó també per la sumptuosa decoració interior. En la zona de ministeris tenim la Òpera, el palau de Al Alam o palau del Sultà. Continuarem amb els forts de Mirani i Jalali-visita exterior- i el Museu Bait Al Zubair. Aquest museu privat en la part antiga de Masqat té una gran col·lecció de trages tradicionals, joies, etc. a més d'un soc tradicional omanita. Per fi visitarem el soc de Mutrah, uns dels mercats més antics d'Oman. Al final del dia tornem a l'hotel. Nit a Masqat..

 

30 gener. El Jebel-Shams. Aràbia D’altura.

Hui deixarem la costa per penetrar a l'interior del país , al cor del Sultanat. Els seus forts i castells, les ciutats abandonades, pobles pintorescos recolzats en el flanc de les seques muntanyes, canyons vertiginosos sota pics que arriben a tres mil metres, oasis luxuriosos, cultura de bancals, etc. Anirem primer Al Hamra un dels pobles millors conservats, seguim cap a  Misfat Al Abreen amb els fascinants bancals  entre frondoses palmeres i Ghul per a descobrir les ruïnes perses. El nostre punt del dia serà el Jebel Shams, punt més alt d'Oman on tindrem una vista que ens deixarà sense alé. Nit a Nizwa.

 

31 gener. Nizwa. Mercats I Poesia.

Històricament, Nizwa sempre ha estat l'orgull i reducte de poetes, intel·lectuals i religiosos. En aquest sentit, gaudeix d'un lloc especial al cor dels omanites que la tenen per ciutat gloriosa i amb un paper cabdal en el desenvolupament històric del país. Començarem el dia visitant-la. Tenim l'oportunitat única de gaudir del mercat de ramat - només els divendres, dia de hui- on tornarem al passat rural i ramader de la humanitat. Després visitarem la ciutat: el fort, el soc, el fort de Bahla- Unesco-, el castell de Jabrin amb els frescos i inscripcions que decoren les parets, etc. A la vesprada farem una excursió a trenta quilòmetres de Nizwa per vore la necropolis que data de més de tres mil anys abans de crist. Després tornarem a l'hotel a Nizwa.

 

1 febrer. Hajar Occidental-Jebel Akhdar. Negre I Verd.

Les muntanyes de l'Hajar occidental estan separades de les orientals per una espècie de bretxa anomenada Soumail. El massís de Akhdar significa muntanya verda. Dediquem el dia a recórrer-lo: La primera parada serà el poble Mirkat al Maouz que es troba en ruïnes. El paisatge és fascinant amb les plantacions de plàtans, les sequies, les cases d'adob, etc. Encara descobrim el massís amb els poblets que s'escampen per llocs impossibles amb bancals, cultius de roses, bresquillers, etc. Tot un dia per meravellar-nos d'aquesta Aràbia oculta. Nit a Nizwa.

 

2 febrer. De Les Muntanyes Al Desert.

Eixim de Nizwa per agafar la carretera interior cap a l'est. Passarem per encantadores ciutats a través de muntanyes que aniran desapareixent fins a convertir-se en Desert d'arena, en majúscula. Visitarem entre d'altres el pobletAl-Manzifat, seguint al Wadi Bani Khalid, un dels oasis més bells del país amb un canyó de vertigen. Fabulós el lloc amb piscines fresques, profundes i absolutament impressionats. A la vesprada arribem  a les dunes de Wahiba de més de 200 quilòmetres de llarg i cent d'ample, lloc de vida dels beduïns des de fa més de set mil anys. En arribar ens traslladarem en jeeps. Allotjament i sopar en campament al desert.

 

3 febrer. Desert De Wahiba. Al Kamil. Observació De Tortugues.

Desdejunarem amb vista al desert d'Aràbia. Després eixirem cap a Sur. Primer parem en Al Kamil amb una arquitectura molt interessant. En acabant la ciutat costanera de Sur. En arribar a la costa visitarem la fàbrica de dhows- vaixells de fusta tradicionals- que són les naus que navegaven el mar d'Oman i vorejaven la costa persa, fins a l'Índia. La reserva de tortugues Jinz de-Ras-Al que és mundialment coneguda per ser lloc de posta d'ous de la tortuga verda en seriós perill d'extinció serà el nostre destí últim del dia.  Farem nit a Sur.

 

4 febrer. La Costa. As Sharqiyah.

Anirem per la costa o As Sharquiyah cap a Mascat detenint-nos durant el dia en els llocs més bonics de la costa. Primer el Wadi Shab on l'aigua dolça que cau des de les muntanyes es troba amb l'aigua salada de la mar creant una diversitat ambiental única. Bimmah Snkhole és un profund clot natural ple d'aigua. Els natius de la zona diuen que va ser un meteorit qui provocà aquest fenomen geològic. Seguim el nostre camí i ens aturem en Quriyat poble pesquer on podrem observar els pescadors omanites en el port. El barri antic està envoltat d'un palmerar espectacular. Arribem de nou a la capital i nit a Mascat.


5 febrer. Masqat - València

Al matí tindrem temps lliure.  agafarem el  Vol Mascat - Madrid amb escala a Doha. Arribada a Madrid a les 20.00h. Trasllat a València.

 

**CAL RECORDAR QUE EN AQUEST PAÍS SÓN OBLIGATÒRIES LES PROPINES**

 

 

 




Visitarem