info@fil-per-randa.com 692 73 37 90 De dilluns a divendres de 09:30 - 14:00 | Dimarts i dijous de 16.00 a 19.00

Nàpols - Pompeia - La Costa Amalfitana.


Del 29/12/2024 al 05/01/2025
8 dies
per persona 1770 Queden places lliures
  • Del 29/12/2024
    al 05/01/2025
  • 8 dies
  • Avió
  • Història
  • Arqueologia
  • Regions d'Europa
  • Barris de històrics.

  • Silvia Llacer

Descripció

Nàpols - Pompeia - La Costa Amalfitana.

L'escriptor noucentista Josep Aragay en arribar a Nàpols escrigué: “He arribat a Nàpols, la ciutat de la roba estesa, de les pentinadores ambulants, dels vailets insolents, dels carrers molt amples o molt estrets i de les cambres sempre brutes i de l'italià incomprensible... (Nàpols-1916)” Des d'aleshores han passat cent anys i Nàpols ha canviat en algunes coses, en altres no. FPR vos proposa el viatge a aquesta terra tan vinculada al nostre país. Una terra plena de llum, d'olors a tarongina, de les llimeres en flor, de vinyes verdes vora el mar, sempre amb l'amenaça incerta del volcà. El Vesubi domina la meravellosa badia i li dóna perspectiva, grandiositat, magnificència. Va cobrir per desgràcia dels seus habitants les ciutats de Pompeia i Herculano portant l'ombra a aquelles alegres contrades però conservant la vida antiga per a la posteritat. Ho unirem per suposat, amb la ja mítica Costa Amalfitana amb una Mediterrània en majúscula, bella i recòndita observada de prop pels temples dels grecs, seus dels déus.

Inclou

  • Vols internacionals
  • Hotel i desdejuni
  • 1 Mitja Pensió
  • Sopar Cap d'any
  • Assegurança de viatge
  • Guia FPR
  • Entrades

No Inclou

  • Entrades als monuments
  • Tot el que no estigui en l'apartat d'Inclou

Opcions

  • Habitació individual + 390 €
  • Assegurança cancel·lació + 50 €

Guia

Ens acompanyarà:

Silvia Llacer
Guia FPR.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1770 € + 90 € de taxes


Programació

29 desembre. Vol al matí València-Roma. 

Concentració a les 07.30h a l’aeroport de Manises. El dia que arribem a Nàpols farem una passejada per conéixer la ciutat que ens acollirà durant aquests dies. Hotel de 4* totes les nits al centre de Nàpols al costat de la estació.Sopar.

 

30 desembre. Nàpols-Spaccanapoli I El Centre. Capodimonte.

Descobrirem passejant des del nostre hotel el centre de la ciutat de Nàpols. Essencialment l'eix Spaccanapoli divideix literalment la ciutat. Aquest "tall" en la ciutat està format pels carrers Benedetto Croce. S. Biagio dei Librai, la via Vicaria Vecchia, el decumanus maximus que coincideix amb la via dels tribunals. Palaus amb esplendorosos patis, esglésies musicades com Santa Chiara, places que bullen com San Domenico maggiore. El gran teatre de l'òpera, el castell nuovo, la gran plaça del plebiscito, etc. No ens deixarem res. A la vesprada visitarem el museu de Capodimonte. Aquest és un dels museus de pintura més importants d'Itàlia i es troba en un dels palaus borbònics més importants d'aquell Nàpols barroc. La col·lecció Farnese és la base d'aquest superb museu amb obres de Rafael, Miquel Àngel, Sebastiano del Piombo, el Greco, etc. Després anirem cap a l’hotel al centre de Nàpols. 

 

31 desembre. Napols. Vòmero I Cartoixa San Martino

Al matí anirem al  barri alt de Vomero a vora de la Cartoixa de San Martino, al davant està el Castell de Sant'Elmo, obra del valencià Pere Lluís Escrivà. Després tindrem temps lliure a Nàpols per gaudir dels mercats nadalencs, els betlems i l’ambient de la ciutat durant aquestes festes. Sopar de cap d’any.

 

1 gener. La Costa Amalfitana. Nàpols.

La "Costiera Amalfitana" és salvatge i escarpada, abarrancada, un miramar increïble amb oliveres, vinyes i tarongers. Durant segles va alimentar els somnis d'artistes, d'aventurers. En l'època de la Dolce Vita els seus protagonistes recorrerem les seues carreteres i camins, les seues places i platges. La ruta que emprenden hui és la mateixa que feien ells. Pobles d'una harmonia de colors i perspectives insòlites que han aconseguit unir sense esforç home i natura. Visitarem la ciutat que dóna nom a la península: la mercantil Amalfi amb visites a Ravello, Positano i els miradors. 

 

2 gener. Paestum- Herculà. 

Situada a la regió de Campània, els temples grecs de Paestum són autèntiques obres d’art a l’aire lliure. Les visitarem al matí. A la vesprada Herculà. Aquesta ciutat també va sucumbir a la terrible explosió del Vesubi l’any 79. Igual que va ocórrer amb Pompeia, els ciutadans no van tindre temps de fugir i tot va quedar en el seu lloc, colgat davall de les cendres, fet que ha possibilitat que s’haja conservat amb el pas dels segles.

 

3 gener. Museu Arqueològic Nacional I Temps Lliure A Nàpols.

 Al matí visitarem  el magnífic Museu Arqueològic Nacional que és un dels més rics del món en col·leccions greges i romanes. El gabinet secret guarda les peces "eròtiques" que es trobaren en Pompeia i Herculà. Després tindrem temps lliure a Nàpols per gaudir dels mercats nadalencs, els belems i l’ambient de la ciutat durant aquestes festes .

 

4 gener. Pompeia.

Dediquem el dia a gaudir  les restes de Pompeia. La ciutat de Pompeia, colònia romana des de l'any 80 aC va ser lloc elegit pels rics patricis romans com a lloc de residència estival. Això explica la riquesa monumental de les seues restes. Farem la visita de les monumentals restes arqueològiques de la  ciutat soterrada per la cendra del Vesubi el segle I i que ha esdevingut eterna. Dinar. Després anirem cap a Nàpols per fer anar a l’hotel. Sopar.

 

5 gener. Vol Roma - València

De matí, trasllat a l'aeroport de Roma per agafar el vol del migdia cap a València.




Visitarem