Les Cíclades. Santorini-Míkonos-Delos-Syros.


Del 17/05/2024 al 25/05/2024
9 dies
per persona 2160 Llista d'espera
  • Del 17/05/2024
    al 25/05/2024
  • 9 dies
  • Avió
  • Vaixell
  • Natura
  • Història

  • Silvia Llacer

  • Guia Local.

Descripció

Les Cíclades. Santorini-Míkonos-Delos-Syros.

Les illes gregues són un poc la imatge idíl·lica i somniada de la Grècia sencera. Les seues cases d'un blanc impol·lut amb esglésies de caràcter íntim, carrers encalats, buguenvíl·lies esplendoroses que saluden la vida mediterrània, i el blau profund, intens, turquesa i maragda que per tot arreu ens situa al bell mig de l'Egeu, mar mític, ens donen la benvinguda. Cíclades, cercle, i al seu centre Delos, illa d'Apol·lo, guardiana d'aquella lliga Atenesa que dominà l'espai grec, tan xicotet vist en l'actualitat i tan gran en Bellesa, Història i Art, tot en majúscula. FPR no havia visitat mai aquest arxipèlag i no podíem esperar més. Abans de l'arribada del turisme invasiu de sol i platja vos presentem una proposta única en la vida per a conèixer - amb l'estil FPR- el millor d'algunes d'aquestes illes inoblidables i arrebossant de vida en arribar la llum solsticial.

Inclou

  • Vols internacionals
  • Vaixell
  • "Transfer" aeroport de Madrid-Barajas
  • Hotel i desdejuni
  • Itinerari en Bus
  • Assegurança de viatge
  • Excursió amb vaixell
  • Guia local
  • Guia FPR
  • 2 Mitjes Pensions

Opcions

  • Habitació individual + 550 €
  • Assegurança cancel·lació + 50 €

Guia

Ens acompanyarà:

Silvia Llacer
Guia FPR.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 2160 € + 38 € de taxes


Programació

17 Maig. Vol Madrid-Santorini. Santorini.

Concentració a les 09.00 a la porta d' Expohotel a Nuevo Centro. Anirem amb el nostre autobús a l’aeroport Madrid-Barajas per agafar un vol directe a Santorini. Arribada i trasllat a l’hotel 

 

18 maig. Santorini- Akrotiri I Museu-Firà-Oia.

Després de desdejunar al nostre hotel a la capital de l'illa començarem a conéixer l'antiga Thera. Eixirem cap Akrotiri. Aquest jaciment situat al sud de l'illa és un dels jaciments arqueològics amb restes prehistòriques més importants del Mediterrània, ja que en ell s'han trobat restes de principi de l'edat de bronze, cosa que demostra que Thera era un centre urbà dels més importants al Mediterrani. Akrotiri és coneguda com la Pompeia Grega. Després tornarem a Firà per visitar l'impressionat museu de prehistòria, inaugurat a finals del segle XX, és el complement ideal de la visita d'Akrotiri i té els frescos i troballes de l'àrea arqueològica. Posteriorment tindrem temps lliure per passejar i gaudir de les vistes de la caldera que deixà el volcà després de la seua explosió a Firà. A poqueta nit vos portarem a vore la posta de sol a Oia, amb vistes úniques sobre l'Egeu.

 

19 maig. Santorini. Vaixell Per La Caldera- Pyrgos.

Després del desdejuni farem un minicreuer per la caldera que deixà la tremenda explosió del volcà. Navegarem per ell i visitarem les illetes de Nea kameni i Thirasia i també podrem admirar els volcànics penya-segats que són la principal atracció de l'illa. En acabar anirem a Pyrgos i farem un passeig per aquest poblet, un dels més alts de Santorini. Com a preludi de la posta de sol farem una tast de vins en una de les vinyes renomenades de l'Illa.

 

20 maig. Navegació A Siros.

A l'hora convinguda agafarem el ferri a Siros. Aquesta navegació ens portarà a gaudir del gran blau i les illes que anirem veient. los, Paros, Naxos, etc. Siros és l'Illa central de les Cíclades i és Hermòpolis la capital de tot l'arxipèlag. Té una gran varietat de paisatges i d'arquitectura veneciana. La part septentrional és muntanyosa i la resta són turons baixos puntejats per explotacions agrícoles. Ja estava habitada des del neolític. La capital Hermòpolis és fantàstica. El nostre hotel es troba a la part baixa de la ciutat vora el port. Tindrem temps per gaudir d'aquesta part de la ciutat i la posta de sol des d'alguna taverna a vora el mar.

 

21 maig. Siros. Hermopolis.

Acompanyats pel nostre guia descobrirem la fascinant Hermòpolis. Capital de les Cíclades i de Siros és una ciutat fascinant. Des de l'època veneciana va albergar un grup prou gran de catòlics, cosa inusual en les illes, i això va fer que realment existisquen "dues ciutats". Farem un llarg passeig pels carrers , de vegades empinats per anar escalant des del barri baix els dos turons que com un amfiteatre dominen el blau. L'Ajuntament inspirat per Ernest Ziller en els palaus de Troia, el teatre Apol·lo miniatura de la Scala de Milà, sense oblidar l'encisadora Vapòria, barri marítim, amb racons de postal greca. Les esglésies ortodoxes i catòliques li acaben de donar l'encant a la ciutat. Dinar en restaurant local. Després temps lliure per passejar els racons més amats.

 

22 maig. Navegació Siros-Míkonos.

A l'hora indicada agafarem el vaixell que ens portarà a la veïna illa de Míkonos, com una hora aproximadament-En arribar ens traslladarem a l'hotel. Tindrem temps lliure per passejar la capital de l'Illa també dita Míkonos. Els barrisa la vora del mar amb el portet, les esglésies d'un blanc impol·lut, l'animat barri de la Xicoteta Venècia. Tota una vesprada per gaudir de l'ambient distés, lliberal i molt jove de la ciutatsempre amb vistes a un Egeu de postal.

 

23 maig. Delos.

Delos va ser un famós centre polític i religiós en l'antiguitat, en l'actualitat un dels llocs arqueològics més importants del Mediterrani oriental. Visitarem les restes del temple d'Apol·lo, el Santuari d'Artemisa i el teatre, així com caminar pel carrer dels lleons. Completarem l'excursió en el Museu de Delos on podem gaudir de la col·lecció que va des del període arcaic fins a l'hel·lenístic, a més d'un gran nombre d'objectes d'ús quotidià. Després tornarem a Míkonos i tindre temps lliure.

 

24 maig. Mikonos.

Amb el nostre guia després del desdejuni, aquest màgic dia de maig, anirem a visitar la ciutat capital de l'illa. La "Chorà"-pronunciar la Ch com una jota castellana- és un poblet on el temps passa sense que u se n'adone: cafés, tendes, restaurants, etc amb les parets encalcinades i el blau al fons se suma al colorit de portes, finestres i flors. I no només les parets, el terra també està encalat i es dibuixen polps, peixos, un ull de la bona fortuna… El caminant es perd entre els laberíntics carrers molts d'ells engalanats amb buguenvíl·lies o gesmilers. Comprovarem "in situ" perquè Míkonos és un dels llocs al món imprescindibles de la jet-set internacional, una illa repleta de vida i de ganes de viure. Els molins, la dita Xicoteta Venècia pel seu caràcter marítim, les esglésies plenes d'encant, el port amb el trafeg de gent que ve i va, el Petros el pelicà símbol de l'illa que es va fer tant famós que després de la seua mort es va substituir per d'altres que fan el seu paper. Vesprada lliure. Per la nit, trasllat a l'aeroport de Míkonos.

 

25 maig. Vol Míkonos-Madrid. 

Arribada a Madrid a les 4 del matí. Trasllat a València.

 

***TAXA TURISTICA D'HOTELS A GRÈCIA NO INCLOSA I DE PAGAMENT OBLIGATORI EN DESTÍ***



Visitarem