Llista d'espera

Normandia. Del Mont-Saint-Michel a Etretat

La regió nord-francesa de Normandia és una de les més espectaculars i belles de França. Aquesta terra impregnada de tots els verds no es limita a les pastures de vaques o als famosos formatges o a les sidres tan delicioses d’una gastronomia rotunda. La Normandia ens permet descobrir les nombroses riqueses d'aquest territori, del Mont-Saint-Michel als penya-segats d'Etretat passant per les immenses platges amb ports d'un encant especial, a més d'un patrimoni arquitectònic únic. Descobrirem un passat ric, ple de personatges i imatges que van des dels vikings a Ricard Cor de Lleó o de Joana d'Arc a les platges del desembarcament. Tota la terra normanda està plena de fabuloses sorpreses. En el viatge que vos proposa Fil-per-randa hem unit les joies d'art que ens presenta el país als millors paisatges que ens regala eixa terra a descobrir absolutament.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 02/08/2023 al 09/08/2023
 • Normandia. Del Mont-Saint-Michel a Etretat

 • Guia

  Ens acompanyarà Clara Ros, Professora d'Història de l'art.
1550

8 dies

02/08/2023

09/08/2023

Llista d'espera

Últimes places lliures

El Mar de Màrmara i Istanbul. Edirne, Nicea i Troia.

Istanbul és una de les ciutats més fascinants al món. Volem presentar-vos el viatge a l'antiga Constantinoble amb un "Tour" al voltant del Màrmara. Les terres que envolten l'antiga ciutat dels Sultans estan farcides de grans històries i monuments. L'actual Edirne és tot un gran descobriment, la porta turca d'Europa. Recórrer la ciutat antiga amb les cases d'estil otomà, les mesquites, els basars, karavansarais, turbets, etc. és tot un plaer per al viatger. Creuar els Dardanels a la península de Gallipoli vigilats pels castells que tancaren el cercle a aquella Constantinoble agonitzant. Un vent fresc del Màrmara recorre l'estret i ens porta a Troia. Troia, mítica, única, origen i fi de la cultura grega i de tot l'occident. Pobles que foren grecs fins a la primera guerra mundial i que encara -en ruïnes- conserven secretes esglésies entre herbes indiferents. Bursa, Prussa, vital, amb les termes que venen de temps remots i de gran fama. I la muntanya olímpica decorant el seu cel. Nicea, trist final per un efímer imperi que encara envolten muralles entre bicicletes i ramat. Al final Istanbul, secreta, misteriosa i plena de meravelles. Capital que va ser del món cristià i ara tentacular i infinita. Tot un viatge per descobrir l'essència de la Història a la vora del Mar i entre dos continents.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 12
  dies

  12 dies

  Del 18/08/2023 al 29/08/2023
 • El Mar de Màrmara i Istanbul. Edirne, Nicea i Troia.

 • Guia

  Ens acompanyarà Clara Ros, Professora d'Història de l'art.
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
1940

12 dies

18/08/2023

29/08/2023

Reservar

Queden places lliures

Jordània. Memòria en pedra Petra, Gerasa, Wuadi Rum...

País creat pels anglesos després de la caiguda de l’Imperi otomà, Jordània conserva un patrimoni arqueològic i històric espectacular. Fil-Per-Randa ha elegit els llocs més màgics d’aquest racó de l’Orient perquè ens puguem meravellar davant de la seua fascinant història. Passarem de la tradició monoteista a l’espai hel·lenitzat per la conquesta d’Alexandre el Gran. Anirem descobrint des de les ciutats de l'antiga Decàpolis als castells dels croats. Una terra plena de sorpreses fascinants.  tot això gaudint, a més, de la bellesa dels paisatges. De les joies que atresora Jordània sense dubte la principal és Petra. Dediquem una jornada sencera al descobriment de la capital dels Nabateus. A Jordània atresorarem fantàstiques imatges. Aquestes ens portaran des dels intensos verds de la vall del mític riu Jordà fins als harmoniosos ocres dels deserts muntanyosos del Wuadi Rum, arribant fins als blaus turquesos del mar Roig, que tanca el país i li obri les portes a noves aventures en altres latituds.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 9
  dies

  9 dies

  Del 27/12/2023 al 04/01/2024
 • Jordània. Memòria en pedra Petra, Gerasa, Wuadi Rum...

 • Guia

  Ens acompanyarà Clara Ros, Professora d'Història de l'art.
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
2125

9 dies

27/12/2023

04/01/2024

Reservar