Viena. La Sezession, Concert de Cap d’Any…


Del 29/12/2023 al 03/01/2024
6 dies
per persona 1580 Últimes places lliures
 • Del 29/12/2023
  al 03/01/2024
 • 6 dies
 • Avió
 • Arquitectura
 • Ciutat amb encant
 • Música

 • Enric M. Català

Descripció

Viena. La Sezession, Concert de Cap d’Any…

Viena, el bressol de la música.

El meu llenguatge es parla per tot arreu del món, va dir Joseph Haydn, el pare de la música clàssica. Durant molts segles, Viena va ser l’enlluernadora capital d’un gran imperi on, amb el suport de la dinastia dels Habsburg i molts altres aristòcrates de la cort imperial, es va propiciar un excel·lent ambient per a músics i artistes. No és, doncs, cap sorpresa que molts grans compositors fóren atrets per aquesta ciutat on van viure i compondre música immortal. Aquesta tradició musical ha perviscut durant molts segles, des d’un gran compositor fins al pròxim, de Haydn a Mozart, de Mozart a Beethoven, de Beethoven a Schubert,... a Mahler, ... i a tants altres, durant tot el segle xx. I tota aquesta tradició encara continua ben viva. Farem doncs una visita al millor de la capital Austríaca: la ciutat antiga amb la catedral, el Ring que és un anell que envolta la ciutat seguint les traces de la muralla medieval i que és com una gran avinguda monumental, els palaus imperials, els museus, l'estil sezession que va inaugurar una nova Viena, etc. Un Cap d'Any fastuós.

Inclou

 • Assegurança de viatge
 • Vol directe des de València
 • Hotel i desdejuni
 • Itinerari en Bus
 • Guia FPR
 • Sopar Cap d'any
 • Entrada a la Sezession
 • Entrada a Schönbrunn
 • Concert de Cap d'Any

Opcions

 • Habitació individual + 500 €
 • Assegurança cancel·lació + 45 €

Guia

Ens acompanyarà:

Enric M. Català
Pintor, Belles arts i Filòleg.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1580 € + 110 € de taxes


Programació

29 desembre. Viena

Concentració a les 11.30h a l’aeroport de Manises. Vol directe València-Viena. En arribar anirem cap l’hotel i després temps lliure. Hotel al centre de Viena. Sopar.

 

30 desembre. Tour de descobriment de Viena i el Belvedere.

Començarem el dia fent un Tour amb el nostre guia per anar descobrint la capital dels Habsburg. Podrem anar veient els indrets més importants que apareixen al centre de la ciutat: L'anell o Ring que envolta el perímetre de la ciutat antiga d'on destacarem l'ajuntament, la Universitat, el palau de Justícia, el Volksgarten, L'Opera, el Hofburg, el Museu de Belles Arts, la catedral de Sant Esteve, etc. Tot un matí per situar-nos en la bellíssima Viena. Dinar per lliure. A la vesprada El Belvedere. El príncep Eugeni de Savoia a principis del segle XVIII va encarregar la construcció d'aquest palau com a residència estival al gran arquitecte Hildebrandt. El Belvedere es va convertir en un dels edificis del barroc centreeuropeu més bells del món a més s'ha unit la col·lecció de pintura del gran mestre austríac Gustav Klimt, d'Egon Schiele i Kokoschka. Farem la visita i gaudirem entre altres del "bes" de Klimt.

 

31 desembre. La ciutat històrica i concert de Cap d’Any.

Si la capital d'Àustria té alguna cosa que ens fascina d'entrada són les seues places. Ja en l'època celta existia un assentament però és durant l'imperi romà quan Vindobona es desenvolupa arribant a convertir-se en una ciutat del limes. L’edat mitjana li dona la forma, l'engrandeix, amb la catedral. Després ciutat reial, imperial. Capital dels Habsburg adquireix una rellevància europea de primera magnitud. Anirem desgranant els llocs més interessants amb el nostre guia centrant-nos en les places que són símbol d'aquesta gran capital.Sant Esteve, El Graben, Neuer Markt, etc .Sopar de Cap d’Any. Després, tindrem el concert de cap d’any.

 

1 de gener. El Ring i Sezession.

De matí farem una passejada pel Ring. La ciutat dels Habsburg, Palau Reial, Òpera, Parlament, el jardí Volksgarten, Burgtheater, universitat, etc.  També farem un passeig pels principals edificis Secession, l’espectacle que ofereix el mercat a l’aire lliure “Naschmarkt”, el Linke Wienzeile, Karlsplatz etc.

 

2 gener. Schönbrunn i Museu de Belles Arts.

El palau de Schönbrunn és una de les construccions barroques més grandioses i belles del món. La seua construcció començà al segle XVI ordenada per Leonor Gonzaga esposa de l'emperador Ferran II. Després del segon asedi de Viena va ser reformat i va adquirir l'aspecte actual. Patrimoni de la humanitat de la UNESCO el visitarem gaudint dels extraordinaris jardins. A la vesprada temps lliure on recomenem la visita al Museu de Belles Arts- per lliure i voluntària- per gaudir d'una de les col·leccions d'art més impressionants d'Europa. Podem probar des de l'antiguitat egípcia, mesopotàmica, grega, romana obres mestres de la pintura: Velázquez, Caravaggio, Tiziano, Van der Weyden, Dürer, Veronés, Tintoretto, etc.

 

3 gener. Viena

Tindrem el matí lliure i després de dinar anirem a l’aeroport per agafar el vol a directe a València.Visitarem