Irlanda. La terra del desig del cor.


Del 03/08/2020 al 10/08/2020
8 dies
per persona 1680
 • Del 03/08/2020
  al 10/08/2020
 • 8 dies
 • Avió
 • NOVETAT
 • Natura
 • Història

 • Joan Tasa

Descripció

Irlanda. La terra del desig del cor.

La maragdina illa d’Irlanda es troba, per la seua latitud, batuda sovint pels temporals atlàntics. El vent i la pluja que a l’hivern insisteixen a assentar-se sobre la terra irlandesa, en cessar, deixen un dels panorames més bonics d’Europa. Us presentem un viatge al país de les llegendes, de verds prats davant de l’oceà, de boscos encantats, de landes aspres, de penya-segats desafiant les ones que arriben de lluny, de llacs fantasmagòrics envoltats per misterioses boires. Una terra plena de vida, dinàmica, que ha sabut superar un passat dolorós i ple de penúries. Hem combinat la visita cultural amb llargues passejades cada dia per descobrir el millor de l’essència d’un país que ha donat al món una calidesa fora del comú. D’entre les regions irlandeses hem elegit l’oest de l’illa pels seus paisatges i per l’estil de vida tranquil, ple d’oportunitats per a contactar amb la població local, amable i acollidora. Passejarem pel florit parc nacional de les Wicklow Mountains, els cels amples, infinits, de Connemara, les salvatges costes de Galway i la bellesa intemporal de la península de Dingle. Sempre, després, ens esperarà un acollidor pub irlandés. A Irlanda no hi ha desconeguts, només amics que encara no coneixeu.

Inclou

 • Avió
 • Assegurança de viatge
 • 4 Mitjes Pensions
 • Hotel i desdejuni
 • Itinerari en Bus
 • Guia FPR

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 21/01/2020

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 06/07/2020

Opcions

 • Habitació individual + €
 • Assegurança cancel·lació + 30 €

Guia

Ens acompanyarà:

Joan Tasa
Guia de muntanya.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1680 € + 65 € de taxes


Programació

3 agost. Vol Alacant-Dublín. Arribada a la mitjanit

Eixida des de Nuevo Centro a les 17.30 h. Trasllat a l’aeroport de l’Altet. Vol directe Alacant-Dublín. Trasllat a l’hotel. Hotel a Dublín. 2 nits.

 

4 agost. Dublín

Des de l’època dels noranta, la capital irlandesa s’ha anat transformant en una trepidant ciutat que bull amb nova vitalitat. Malgrat açò encara hi podem trobar llocs que són illes de tranquil·litat. El nostre primer dia a Eire el dedicarem a descobrir la ciutat del riu Liffey. Una llarga passejada ens portarà des del Trinity College, on la nòmina d’exalumnes té, entre d’altres, Oscar Wilde o Bram Stoker, fins a la catedral de Sant Patrici. En el nostre recorregut també vorem la catedral Christ Church o la fàbrica i magatzem de Guinness. En acabant, temps lliure per gaudir dels molls del riu Liffey o de carrer Temple Bar.

 

5 agost. Les muntanyes Wicklow-Glendalough

Les Wicklow Mountains són un dels principals parcs nacionals d’Irlanda. La vall de Glendalough és la resta d’una antiga glacera, hui només hi queden dos llacs principals i una vall escarpada, modelada pel gel i el pas del temps. Tota ella està coberta de prats impressionants i boscos de coníferes centenàries. Farem una RUTA VERDA en UPPER LAKE a la vall de Glendalough. 11 km. 300 m de desnivell positius. Dificultat moderada. El conjunt monàstic de Glendalough és el que queda després que, al final del segle XIV, els anglesos arrasaren el monestir. Una sendera ben traçada roda el complex cristià. Després, eixirem cap a l’oest de l’illa. Hotel a Limerick.

 

6 agost. Península de Dingle

Segons la revista National Geographic, la península de Dingle, que és el punt més a occidental d’Irlanda, és un dels llocs més bonics del planeta pel seu paisatge tan verd, els tossals rocosos i els sorprenents penya-segats. Patrimoni Mundial de la UNESCO. RUTA VERDA a la península de Dingle. 7 km. Fàcil.  És una passejada d’un parell i mig d’hores sense gens de dificultat. Passem per un far i alguna casa típica de la zona i, amb un poc de sort, podem veure dofins dins de la badia. A la vesprada, RUTA VERDA 2 km. Fàcil. Passejada per Dunmore Head. Hotel a Kerry. Sopar.

 

7 agost. Parc Nacional de Killarney

Killarney va ser el primer parc nacional  d’Irlanda amb  25.000 hectàrees. Llacs, boscos de roure i teix d’importància internacional. És la reserva més important de boscos natius de tot Irlanda. Té un gran valor ecològic per la qualitat i la diversitat,  declarada reserva de la biosfera per la UNESCO. És també una vall d’origen glacial envoltada pels cims més importants d’Irlanda i formada per tres llacs. Centrarem les rutes als dos llacs més baixos, però més grans. La RUTA VERDA. 14 km. Moderada.  Consistirà en una volta al llac Muckross, envoltats de boscos de coníferes, faigs i roures. Aproximadament, 3 h de ruta. A la vesprada, farem una passejada per Ross Castle. 2 km. Fàcil. Hotel a County Clare. Sopar.

 

8 agost. Cliffs Moher-Galway

Els penya-segats de Moher són els més impressionants de tota l’illa, cauen verticalment 200 metres sobre el mar i al llarg de 5 km. Els dies o el Lynch’s clars es poden veure les muntanyes Kerry i les illes Aran. Farem la nostra RUTA VERDA. 10 km. Moderada. Recorrerem els penya-segats, que ens oferiran unes vistes impressionants. A la vesprada, anirem a Galway i temps lliure per a passejar per aquesta animada ciutat universitària. Podem veure el St. Nicholas’s Collegiate Church Castle. Hotel a Galway. 2 nits. Sopar.

 

9 agost. P.N. de Connemara

Retallades costes oceàniques, platges d’arena blanca, boscos de coníferes, llacs i torberes que arriben fins a on arriba la vista, fan d’aquest parc un dels més espectaculars i bells del país. RUTA VERDA. 9 km. 350 m de desnivell positiu. Moderada. La nostra ruta de hui ens portarà a Diamond Hill, on podrem gaudir de fabuloses vistes sobre tot el parc nacional. Després, coneixerem l’abadia de Kylemore. Construïda a la primeria del segle XX en estil revival Tudor conserva una comunitat de monges benedictines. Les vistes sobre el massís Twelve Bens i el llac Pollacappul són magnífiques. Sopar.

 

10 agost. Galway

Matí lliure per a fer una passejada per la vora del riu Corrib, a Galway, fins a les rescloses; gaudir del Museu de la Ciutat; o participar en algun concert o ball que la ciutat organitza a l’estiu. En acabant, a l’hora convinguda eixida cap a l’aeroport de Dublín. Vol Dublin-Alacant. Arribada a València cap a la mitjanit.Visitarem