Vall d'Aran. Natura en estat pur.


Del 23/08/2020 al 28/08/2020
6 dies
per persona 695
 • Del 23/08/2020
  al 28/08/2020
 • 6 dies
 • Bus
 • Mitja pensió.
 • Fil Per Senda
 • Natura

 • Victor Benlloch

Descripció

Vall d'Aran. Natura en estat pur.

La vall d'Aran s'obri entre el cel blau i les muntanyes verdes, puntejada de poblets de pedra, fusta i pissarra i es fa màgica entre fagedes centenàries, llacs glacials d'alta muntanya, praderies suaus i rierols que baixen des de milers de metres d'altura plens d'aigua transparent i freda. Espai abocat a la cara nord del Pirineu, la Val d'Aran és un enclavament històric únic, on els aranesos han pogut mantenir una identitat pròpia, la seua llengua i una cultura arrelada a la terra. Recórrer aquesta vall és retrobar-se amb una natura en estat pur, acollidora i amable, gaudir dels seus paisatges, dels seus boscos i dels menuts poblets que acull és una immillorable manera de tornar a recuperar el contacte amb la natura, de respirar  i de viure de nou.

Inclou

 • Assegurança de viatge
 • Hotel i desdejuni
 • Itinerari en Bus
 • Guia FPR
 • 5 sopars

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 01/06/2020

Opcions

 • Habitació individual + 130 €
 • Assegurança cancel·lació + 20 €

Guia

Ens acompanyarà:

Victor Benlloch
Botànic.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 695 €


Programació

23 agost. Anada València - Vielha.

Eixida des de Nuevo centro a les 07.00h. Recorregut fins a Savallà del Comtat i inici ruta verda Obagues del riu Corb (Savallà del Comtat a Llorach). 5,5 km. 175 m desnivell de baixada. 2 h. Dinar lliure de  pic-nic. Arribada a la Vall d'Aran. Hotel a Vielha. 5 nits. Sopar.

 

24 agost. Canejan, Porcingles, Sant Joan de Toran.

Entre boscos de fajos, til·lers, pins i avets, recorrerem la muntanya fins al xicotet poble de Sant Joan de Toran. Ruta verda: Canejan, Porcingles, Sant Joan de Toran. 12 km, 310 m desnivell. 4 h. Dificultat mitjana-baixa. De vesprada passejarem per la bassa d'Oles. Sopar.

 

25 agost. El bosc encantat de Carlac.

Un dels espais més màgics de la Vall, el bosc de faigs centenaris de Carlac, refugi d'una enorme diversitat d'animals i plantes a l'ombra d'aquests imponents arbres. I coneixerem el típic poble aranés de Baussen. Ruta verda: 7 km. 320 m. desnivell. 3 h. Dificultat baixa. De vesprada podrem conéixer el poble d’Arties i les seues esglésies i Salardú i la seua magnífica església de Sant Andreu. Sopar.

 

26 agost. Els set llacs.

El passat glacial del Pirineu deixa vore la seua cara més salvatge en la multitud de llacs dispersos que apareixen com un rosari per les seues muntanyes. Farem una de les rutes més boniques de la zona on podrem gaudir d'alguns d'aquests llacs glacials i dels meravellosos paisatges que els envolten. Ruta verda: Ruta dels 7 llacs. 7,5 km. 270 m. desnivell. 4 h. Dificultat mitjana. De vesprada visitarem la capital de la Vall d'Aran, Vielha. Sopar.

 

27 agost. Uelhs Deth Joeu.

Aigua i més aigua, vorem la cascada dels “Ulls de diable” on ix de la terra l'aigua que arriba des del glacial de l'Aneto, tot envoltat de boscos magnífics. Ruta verda: Uelhs Deth Joeu. 7,5 km. 290 m desnivell. 3 h. Dificultat baixa. De vesprada visitarem Vilamós i el seu ecomuseu. Sopar.

 

28 agost. Alquezar i trajecte Vielha - València.

De tornada cap a València visitarem Alquezar on farem la seua coneguda “Ruta de las pasarelas del Vero” i podrem passejar pel seu nucli històric. Després de dinar retorn cap a València. Arribada a València cap a les 21:00 h.Visitarem