Uzbekistan. La Ruta de la Seda. Pasqua 2024


Del 28/03/2024 al 07/04/2024
10 dies
per persona 2085 Llista d'espera
 • Del 28/03/2024
  al 07/04/2024
 • 10 dies
 • Mitja pensió.
 • Avió
 • Gran viatge
 • Clàssic
 • Arquitectura

 • Xavier Vidal

 • Guia Local.

Descripció

Uzbekistan. La Ruta de la Seda. Pasqua 2024

Al centre d'Àsia seguint les petjades d'Alexandre el Gran, Gengis Khan, Tamerlan o Marco Polo, el viatge a Uzbekistan és un viatge cultural que permet descobrir alguns dels llocs més bonics del centre del Continent, al llarg de les grans rutes de les caravanes que unien Europa, la Índia i la Xina..El camí que al llarg de segles utilitzaven de canal amb propòsits militars i polítics, el que feien servir per al comerç de tota mena de productes, el principal mitjà d’informació, de transmissió del coneixement, de difusió d’idees i experiències culturals entre Occident i Orient és el que hui proposem com a gran viatge de Pasqua. Volem recuperar la memòria viva d’aquelles ciutats i pobles que han forjat aquesta línia única amb els seus imponents monuments arquitectònics… Samarcanda, Bukhara, Khiva, vivint in situ la fascinant història de la Ruta de la Seda.

Inclou

 • Vols internacionals
 • Vols domèstics
 • Itinerari en Bus
 • Tren ràpid "Afrosiab"
 • Assegurança de viatge
 • Hotel i desdejuni
 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Guia local
 • Guia FPR
 • Entrades

Opcions

 • Habitació individual + 275 €
 • Assegurança cancel·lació + 115 €

Guia

Ens acompanyarà:

Xavier Vidal
Arqueòleg i investigador.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 2085 € + 347 € de taxes


Programació

28 març. Vol València-Taixkent.

Concentració a les 16:30 h a l’aeroport de Manises. Vol València – Tashkent via Istanbul. Arribada a Tashkent a les 8 del matí día 29 març.

 

29 març. Vol a Urgench. Khiva

En arribar a Tashkent  i fer els tràmits aduaners anirem al hotel a desdejunar i després tornarem a agafar el vol a les 13.15 a Urghench . En arribar  farem un tour per la ciutat per anar gaduint de la ciutadella les madrases i mesquites de la vila antigua. ’Tindrem  la visita de les restes de Kizil-Kala, les ruïnes de Truprak-Kala i , Djanbas-Kal(Segle IV a.C)… tot i contemplant el desert que les envolta, així com el llunyà riu Amu Daria. Hotel a Khiva dos nits. 

 

30 març. Castells del desert a Khorezm-khiva.

Excursió pels castells del desert a Khorezm.  Aquestes fortaleses o castells  formaven la frontera del món conegut amb les terres i pobles ignots del centre d'Àsia. En haber dinat iniciarem de nou  la visita de Khiva. Pareix eixir dels contes màgics antics, un oasi d’una florent ciutat per a les caravanes que creuaven el desert Kizil-Kum, conegut pel color rogenc de les arenes. Va ser declarada pels soviètics “museu a cel obert”. Visitarem els importants monuments de la ciutat, en què destaca la fortalesa interior, o Ichan-Kala, i la muralla que l’envolta, així com la infinitat mesquites i madrasses.

 

31 març. Bukhara.

Agafarem el vol Urgench-Bukhara.*** En arribar-hi, visita a aquesta magnífica ciutat oasi, vigilada pel seu monumental castell o Ark, amb més de 300 mesquites que conserven tot l’encant. La majoria de la població de la ciutat són tadjiks de llengua persa.El centre històric de Bukharà ha estat classificat per la UNESCO com a  Patrimoni Mundial de la Humanitat. Dinar. Hotel a Bukhara 2 nits.

***Degut a l'antelació amb què es publica el viatge, el vols encara no està programat. I podríem utilitzar un altre transport per a realitzar aquest trajecte.

 

1 abril. Bukhara

La Perla de l’Islam, conserva tot l’encant de l’esperit oriental. Ens meravellarà la increïble simbiosi creant  un ambient que envolta el visitant en aquesta ciutat museu. El palau d’estiu dels últims emirs, la mesquita Moagok-i-attari, el complex Poy Kalon i l’acollidora plaça de la Liaba-Jauz, on els capvespres s’acompanyen amb el te i el descans en un magnífic racó  són difícil d’oblidar. Sopar amb espectacle.

 

2 abril. Bukhara i els complexes monumentals

Eixirem de Bukhara per fer una excursió als  complexos monumentals de la contornada de Bukhara: Bakhauddin Nakshbandi, el palau Sitorai Mikhi Khosa de l’últim emir de Bukhara etc.  A la vesprada ens traslladarem amb tren ràpid a Samarcanda. Hotel a Samarcanda, 3 nits

 

3 abril. Shakhrisabz - Samarcanda.

Excursió a la magnífica Shakhrisabz, lloc de naixement de Tamerlà i, entre altres punts d’interés, el seu monument. Tamerlà, la va convertir en capital del seu imperi a les acaballes del segle XIV. Entre els monuments històrics de Samarcanda l'observatori d'Ulugbek ocupa un lloc particular. Construït sobre els anys 1428-1429 en un dels turons al peu de Xupanata va ser descobert al segle XX. El visitarem.

 

4 abril. Samarcanda.

Dia complet a la  bellísima Samarcanda, cantada per poetes turcs i perses. Ens detindrem en les ruïnes de la Passejada pel nucli antic d’aquesta increïble i mítica ciutat dels contes De les mil i una nits de Sherezade; la plaça del Registan, la joia de Samarcanda amb les seues tres imponents madrasses; un lloc de privilegi dins de l’art islàmic a  l’Àsia Central.

 

5 abril. Samarcanda - Tren a Taixkent.

Ens acomiadarem de la imponent Samarkanda, gaudint de les últimes visites o fent alguna compra ja que  la monumental ciutat gaudix de gran quantitat d’artesania local. Trasllat en  tren -Talgo-  a Taixkent capital d’Uzbekistan.. Sopar. Hotel a Taixkent, 2 nits.

 

6 abril. Taixkent

Tindrem el dia per descobrir la capital del país. Taixkent- Tashkent- que significa ciutat de pedra va ser durant anys lloc de pas de la ruta de la seda i ara s'ha convertit en un referent centre-asiàtic dels estudis d'enginyeria i ciències. Els basars -de caràcter soviètic-, mercats, i la madrassa Kulkedach, etc. aniran presentant-nos el pols de la ciutat. Tindrem algun temps lliure i el dinar inclòs.

 

7 abril. Vol Taixkent - València.

De matí, trasllat a l’aeroport. Vol transcontinental a TASHKENT-VALÈNCIA. Arribada a València cap a les 18.00 hores.

 

HOTELS

 KHIVA

 ASIA HOTEL***

 BUKHARA

 ASIA BUKHARA***

 SAMARCANDA

 ASIA SAMARKAND****

 TASHKENT

 CENTRAL PALACE*** o SIMILAR

 Visitarem