Uzbekistan. La Ruta de la Seda.


Del 08/04/2020 al 19/04/2020
12 dies
per persona 1890
 • Del 08/04/2020
  al 19/04/2020
 • 12 dies
 • Mitja pensió.
 • Clàssic
 • Avió
 • Gran viatge

 • Marisa Pellicer

 • Guia Local.

Descripció

Uzbekistan. La Ruta de la Seda.

València commemora l’Any de la Seda. El camí que al llarg de segles utilitzaven de tant per a propòsits militars i polítics, com per al comerç de tota mena de productes. El principal mitjà d’informació i de transmissió del coneixement, de difusió d’idees i d’experiències culturals entre Occident i Orient. Volem recuperar la memòria viva d’aquelles ciutats i pobles que han forjat aquesta línia única amb els seus imponents monuments arquitectònics… Samarcanda, Bukhara, Khiva, vivint in situ la llarga història de la Ruta de la Seda. Camí al paradís.

Inclou

 • Avió
 • Assegurança de viatge
 • Guia local
 • Hotel i desdejuni
 • Guia FPR
 • Itinerari en Bus
 • Entrades
 • Mitja Pensió tots el dies.

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 08/10/2019

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 23/03/2020

Opcions

 • Habitació individual + 220 €
 • Assegurança cancel·lació + 65 €

Guia

Ens acompanyarà:

Marisa Pellicer
Lingüista i professora d'alemany.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1890 € + 317 € de taxes


Programació

8 abril. Taixkent

Concentració a les 15.30h. a l’aeroport de Manises. Vol transcontinental València - Taixkent.

 

9 abril. Taixkent

 Arribada al matí. Trasllat a l’hotel i descans. Hotel a Taixkent. 2 nits.

 

10 abril. Taixkent

El dia de hui el dedicarem a visitar el centre de Taixkent, gaudirem del magnífic basar Shorts, la madrassa Kulkedach, etc. Dinar.

 

11 abril. Els castells del desert de Khorezm

Trasllat a l’aeroport i Vol interior Taixkent-Urgench. En arribar-hi, excursió pels castells del desert de Khorezm amb la visita de les restes de Kizil-Kala, les ruïnes de Truprak-Kala (segle IV aC), Djanbas-Kala… contemplant el desert que les envolta, així com el llunyà riu Amudarià. Dinar. Hotel a Khiva 2 nits.

 

12 abril. Khiva

Pareix eixir dels contes màgics antics, un oasi d’una 2orent ciutat per a les caravanes que creuaven  el desert Kizil-Kum, conegut pel color rogenc de les arenes. Va ser declarada pels soviètics “museu a cel obert“. Visitarem els importants monuments de la ciutat, en què destaca la fortalesa interior, o Ichan- Kala, i la muralla que l’envolta, així com la infinitat mesquites i madrasses. Sopar.

 

13 abril. Bukhara

Vol interior Urgench - Bukhara. En arribar-hi, visita a aquesta magnífica ciutat oasi, vigilada pel seu monumental castell o Ark, amb més de ΣOO mesquites que conserven tot l’encant. Dinar. Hotel a Bukhara 3 nits.

 

14 abril. Bukhara

La Perla de l’Islam, conserva tot l’encant de l’esperit oriental. Ens meravellarà la increïble simbiosi, que crea un ambient que envolta el visitant en aquesta ciutat museu. El palau d’estiu dels últims emirs, la mesquita Magok-i-Attari, el complex Poy Kalon i l’acollidora plaça de la Liaba-Jauz, on els capvespres s’acompanyen amb el te i el descans en un magnífic racó difícil d’oblidar. Sopar amb espectacle.

 

15 abril. Bakhauddin Nakshbandi. Sitorai Mikhi Khosa

Excursió pels complexos monumentals de la contornada de Bukhara¦ Bakhauddin Nakshbandi, el palau Sitorai Mikhi Khosa de l’últim emir de Bukhara etc. Vesprada lliure, podreu gaudir dels increïbles basars que alberga. Dinar.

 

16 abril. De Shakhrisabz a Samarcanda

Trasllat a la bellíssima Samarcanda, cantada per poetes turcs i perses. Ens detindrem en les ruïnes de la magnífica Shakhrisabz, lloc  de  naixement  de Tamerlà i, entre altres punts d’interés, el seu monument. Tamerlà la va convertir en capital del seu imperi a les acaballes del segle XIV. Passejada pel nucli antic d’aquesta increïble i mítica ciutat dels contes De les mil i una nits de Sherezade; la plaça del Registan, la joia de Samarcanda amb les seues tres imponents madrasses; un lloc de privilegi dins de l’art islàmic de l’Àsia Central. Hotel a Samarcanda 2 nits. Dinar.

 

17 abril. Samarcanda

Llegendària ciutat de la Ruta de la Seda. Va ser Lenin el primer que n’ordenà la restauració. Ens traslladarem a un altre temps visitant el mausoleu de Tamerlà, el famós Observatori d’Uluz-Bek, en la gegantina mesquita de Bibi Khanum, la més gran de l’Àsia Central, i l’inigualable Registan. Dinar.

 

18 abril. Samarcanda

Ens acomiadarem de la imponent Samarcanda, gaudint de les últimes visites. Trasllat en tren a Taixkent. Sopar. Hotel a Taixkent.

 

19 abril. Retorn

De matinada, trasllat a l’aeroport. Vol transcontinental a Taixkent-València, via Istanbul. Arribada a València cap a les 16.30h.Visitarem