Uzbekistan 2022. La Ruta de la Seda


Del 14/04/2022 al 24/04/2022
11 dies
per persona 1890
 • Del 14/04/2022
  al 24/04/2022
 • 11 dies
 • Mitja pensió.
 • Gran viatge
 • Clàssic

 • Joan Grifoll

 • Guia Local.

Descripció

Uzbekistan 2022. La Ruta de la Seda

El camí que al llarg de segles utilitzaven com a ruta amb propòsits militars i polítics, el que feien servir per al comerç de tota mena de productes, el principal mitjà d’informació, de transmissió del coneixement, de difusió d’idees i d’experiències culturals entre Occident i Orient és el que hui proposem com a gran viatge de primavera Volem recuperar la memòria viva d’aquelles ciutats i pobles que han forjat aquesta línia única amb els seus imponents monuments arquitectònics… Samarcanda, Bukhara, Khiva, vivint in situ la llarga història de la Ruta de la Seda. Camí al paradís.

Inclou

 • Avió
 • Assegurança de viatge
 • Itinerari en Bus
 • Guia FPR
 • Hotel i desdejuni
 • Guia local
 • Mitja Pensió tots el dies.

Opcions

 • Habitació individual + 190 €
 • Assegurança cancel·lació + 85 €

Guia

Ens acompanyarà:

Joan Grifoll
Guia de muntanya i Història..

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1890 € + 317 € de taxes


Programació

14 abril. Taixkent.

Concentració a les 10:00 h a l’aeroport de Manises. Vol transcontinental Istanbul-Taixkent. Arribada a la matinada. Trasllat a l’hotel i descans. Hotel a Taixkent. 2 nit.

 

15 abril. Taixkent

El dia de hui el dedicarem per a visitar al centre de Taixkent, gaudirem del magnífic basar Shorts, la madrassa Kulkedach, etc. Dinar.

 

16 abril. Els castells del desert de Khorezm

Trasllat a l’aeroport i Vol interior Taixkent-Urganch. En arribar-hi, excursió pels castells del desert de Khorezm amb la visita de les restes de Kizil-Kala, les ruïnes de Truprak-Kala (segle IV aC), Djanbas-Kala… tot i contemplant el desert que les envolta, així com el llunyà riu Amudarià. Dinar. Hotel a Khiva 2 nits.

 

17 abril. Khiva

Pareix eixir dels contes màgics antics, un oasi d’una florent ciutat per a les caravanes que creuaven el desert Kizil-Kum, conegut pel color rogenc de les arenes. Va ser declarada pels soviètics “museu a cel obert”. Visitarem els importants monuments de la ciutat, en què destaca la fortalesa interior, o Ichan-Kala, i la muralla que l’envolta, així com la infinitat mesquites i madrasses. Dinar.

 

18 abril. Bukhara

Vol interior Urgench-Bukhara. En arribar-hi, visita a aquesta magnífica ciutat oasi, vigilada pel seu monumental castell o Ark, amb més de 300 mesquites que conserven tot l’encant. Dinar. Hotel a Bukhara 3 nits.

 

19 abril. Bukhara

La Perla de l’Islam, conserva tot l’encant de l’esperit oriental. Ens meravellarà la increïble simbiosi, que crea un ambient que envolta el visitant en aquesta ciutat museu. El palau d’estiu dels últims emirs, la mesquita Moagok-i-attari, el complex Poy Kalon i l’acollidora plaça de la Liaba-Jauz, on els capvespres s’acompanyen amb el te i el descans en un magnífic racó difícil d’oblidar. Sopar amb espectacle.

 

20 abril. Bakhauddin Nakshbandi. Sitorai Mikhi Khosa

Excursió pels complexos monumentals de la contornada de Bukhara: Bakhauddin Nakshbandi, el palau Sitorai Mikhi Khosa de l’últim emir de Bukhara etc. Vesprada lliure, podreu visitar els increïbles basars.

 

21 abril. De Shakhrisabz a Samarcanda

Trasllat a la bellíssima Samarcanda, cantada per poetes turcs i perses. Ens detindrem en les ruïnes de la magnífica Shakhrisabz, lloc de naixement de Tamerlà i, entre altres punts d’interés, el seu monument. Tamerlà, la va convertir en capital del seu imperi a les acaballes del segle XIV. Passejada pel nucli antic d’aquesta increïble i mítica ciutat dels contes De les mil i una nits de Sherezade; la plaça del Registan, la joia de Samarcanda amb les seues tres imponents madrasses; un lloc de privilegi dins de l’art islàmic de l’Àsia Central. Hotel a Samarcanda 2 nits. Sopar.

 

22 abril. Samarkanda

Llegendària ciutat de la Ruta de la Seda. Fou Lenin el primer que n’ordenà la restauració. Ens traslladarem a un altre temps visitant el Mausoleu de Tamerlà, el famós Observatori d’Uluz-Bek, en la gegantina mesquita de Bibi Khanum, la més gran de l’Àsia Central, i l’inigualable Registan.

 

23 abril. Samarkanda

Ens despedirem de la imponent Samarkanda, gaudint de les últimes visites. Trasllat en  tren a Taixkent. Sopar. Hotel a Taixkent.

 

24 abril. Retorn

De matinada, trasllat a l’aeroport. Vol transcontinental a Taskent - VLC. Arribada a València cap a les 16.30 hores.Visitarem