Praga. Karlovy Vary, Kutna Hora,...


Del 16/08/2020 al 23/08/2020
8 dies
per persona 1195
 • Del 16/08/2020
  al 23/08/2020
 • 8 dies
 • Història
 • Arquitectura
 • Avió
 • Clàssic

 • Joan Grifoll

Descripció

Praga. Karlovy Vary, Kutna Hora,...

Per la seua posició geogràfica, per la bellesa arquitectònica i per tantes altres coses, destacades personalitats mundials rendiren durant segles homenatge a Praga, fins al punt d’anomenar-la Corona del Món, Ciutat Daurada, i fins i tot, Cor d’Europa. Visqué períodes de glòria i poder. Aleshores hi foren alçades moltes de les obres i monuments que fins hui en dia representen l’orgull d’aquest país, però també períodes d’humiliació, de derrotes i d’invasions estrangeres. La Segona Guerra Mundial quasi no causà danys a la ciutat, fet que va propiciar que mantinguera l’encant del passat en cada un dels seus carrers, edificis i palaus. Praga és una de les ciutats més impressionants d’Europa i amb les torres, campanars, cúpules, palaus i monestirs barrocs que sobreïxen de les teulades i del verd dels jardins, la converteixen, simplement, en la Mare de Totes les Ciutats.

Inclou

 • Guia FPR
 • Assegurança de viatge
 • Hotel i desdejuni
 • Itinerari en Bus
 • Vol directe des de València
 • 3 Mitjes Pensions

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 07/01/2020

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 14/07/2020

Opcions

 • Habitació individual + 310 €
 • Assegurança cancel·lació + 35 €

Guia

Ens acompanyarà:

Joan Grifoll
Guia de muntanya i Història..

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1195 € + 40 € de taxes


Programació

16 agost. València - Praga

Concentració a les 20.00 h a l’aeroport de Manises. Vol directe València-Praga. Hotel a Praga. 7 nits.

 

17 agost.  Praga. El Castell - Hradcany-Malá Strana

Dedicarem el dia a Malá Strana,  barri on la noblesa austríaca instal·lada en aquesta part de la ciutat contractà arquitectes italians per refer les seues cases i palaus. Passejarem pels carrers més característics com Nerudova o Mostecva,  i visitarem el Castell ‒una ciutat dins la ciutat‒, l’esplèndida catedral i el santuari del Loreto, fantàstica basílica que conserva una còpia de la casa de la Mare de Déu, coronant el conjunt barroc de la ciutat. Sopar.

 

18 agost. Praga. La ciutat vella. Josefov

La ciutat vella, o Stare Mesto, és l’eix històric de Praga i manté, malgrat els segles, la seua planta medieval. Una llarga passejada pel barri ens portarà a vore, entre altres punts d’interés, la gran plaça amb la gòtica església de Tyn, l’ajuntament, Sant Nicolau, etc. El call jueu amb la sinagoga i el cementeri amb el record del Golem no ens deixaran indiferents. El pont més famós d’Europa central ‒el pont de Carles‒ serà lloc màgic de trobades en caure la vesprada.

 

19 agost. Praga. La ciutat nova

Com una continuació de la ciutat vella, la ciutat nova presenta una singularitat respecte a les altres parts de Praga. En ella, l’arquitectura del segle XIX i XX ha tingut un major desenvolupament. El dia serà una caminada llarga pels seus carrers, on anirem admirant, des de la plaça de Sant Wenceslau, llocs tan emblemàtics com l’òpera, el Museu Nacional, etc. També és ací on es troben les àrees comercials més importants de la ciutat.

 

20 agost. Karlovy Vary

La ciutat balneària de Karlovy Vary, coneguda en altres temps com a Karlsbad, es troba a dues hores de Praga. Els beneficis de les aigües termals tan de moda en el segle XIX la convertiren en lloc de reunió de la noblesa i l’aristocràcia de l’Imperi dels Habsburg. La visita a aquesta magnífica vila, tota ella a peu, ens portarà a gaudir de les anomenades columnates, que no són més que pavellons metàl·lics on es troben les buscades fonts termals. En descobrirem unes quantes, així com ens encantarà l’església d’estil oriental de Sant Pere i Sant Pau. Sopar.

 

21 agost. Karlstejn

Alfons Mucha (1860/1939) és un dels màxims exponents de l’art nouveau txec i europeu. Des de l’any 1998, compta amb un museu dedicat exclusivament a la seua obra. El màgic castell de Karlstejn, ordenat construir en el segle XIV per l’emperador Carles IV, és amb la seua posició dominant un dels més bells de l’Europa central. El poblet situat als seus peus dona aixopluc a gran quantitat de cerveseries i restaurants per a poder relaxar-se després d’una intensa visita. Temps lliure a Praga.

 

22 agost. Kutna Hora

Després de la guerra dels trenta anys la ciutat de Kutna Hora, a prop de Praga, va deixar de tindre la importància que gràcies a les mines d’argent va tindre en altres èpoques. Gràcies a açò conservà l’encant de ciutat antiga plena de descobriments: el pati italià, l’església de Santa Bàrbara, la plaça Major, el col·legi jesuïta, etc. Dedicarem el dia a passejar-la i descobrir-ne els encants. Sopar.

 

23 agost. Praga

Temps lliure fins a l’hora indicada per al trasllat a l’aeroport. Vol directe València-Praga. Arribada cap a les 21.30 h.Visitarem