Praga i Txèquia. Perfecta alquímia


Del 04/09/2023 al 11/09/2023
8 dies
per persona 1595 Últimes places lliures
 • Del 04/09/2023
  al 11/09/2023
 • 8 dies
 • Avió
 • Història
 • Ciutat amb encant
 • NOVETAT
 • Arquitectura

 • GUIA FPR

 • Guia Local.

Descripció

Praga i Txèquia. Perfecta alquímia

Per la seua posició geogràfica, per la bellesa arquitectònica i per tantes altres coses, destacades personalitats mundials rendiren durant segles homenatge a Praga, nomenant-la "Corona del Món, Ciutat Daurada, i fins i tot, Cor d'Europa". Visqué períodes de glòria i poder. Aleshores foren creades moltes de les obres i monuments que fins hui en dia representen l'orgull d'aquest país, però, també períodes d'humiliació, de derrotes i d'invasions estrangeres. La Segona Guerra Mundial quasi no causà danys a la ciutat, mantinguen-se l'encant del passat en cadascun dels seus carrers edificis i palaus. Praga és una de les ciutats més impressionants d'Europa i amb les torres, campanars, cúpules, palaus i monestirs barrocs que sobreïxen dels teulats i del verd dels jardins, la fan simplement la Mare de totes les ciutats. I no només visitarem la joia centreeuropea, al seu voltant la república Txeca presumeix de tindre alguns dels pobles i ciutats de més encant: Ceské Budejovice, Karlovy Vary, Cesky Krumlov, etc. Visitarem els més importants. Praga i Txèquia són una perfecta alquímia.

Inclou

 • Vol directe des de València
 • Itinerari en Bus
 • Assegurança de viatge
 • Hotel i desdejuni
 • Guia FPR
 • Guia local
 • 7 dinars

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 10/05/2023

Opcions

 • Habitació individual + 350 €
 • Assegurança cancel·lació + 45 €

Guia

Ens acompanyarà:

GUIA FPR
.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1595 € + 140 € de taxes


Programació

4 setembre. Praga.

Concentració a les 20.00 h a l’aeroport de Manises. Vol directe València-Praga. Hotel a Praga. 6 nits.

 

5 setembre. Praga. El castell i el barri de Malà Strana.

Dedicarem el dia a Mala Strana, barri on la noblesa austriaca instalada en aquesta part de la ciutat contractà arquitectes italians per refer les seues cases i palaus. Passejarem els carrers més característics com Nerudova o Mostecva i visitarem el Castell, -una ciutat dins la ciutat- l’esplèndida Catedral i el santuari del Loreto, fantàstica basílica que conserva una còpia de la casa de la Mare de Déu, coronant el conjunt barroc de la ciutat. Dinarem en restaurant local al centre.

 

6 setembre. Praga. La ciutat vella. Josefov.

La ciutat vella o Stare Mesto és l’eix històric de Praga i manté malgrat els segles la seua planta medieval. Un llarg passeig pel barri ens portarà a vore entre altres la gran plaça amb la gòtica església de Tyn, l’ajuntament, Sant Nicolau etc. El call jueu amb la sinagoga i el cementiri amb el record del Golem no ens deixarà indiferents.També visitarem les antigues sinagogues. El pont més famós d’Europa central- el pont de Carles- serà lloc màgic d’encontres al caure la vesprada. Dinar en restaurant local a prop de l’antic call jueu.

 

7 setembre. Karlstejn.

El màgic castell de Karlstejn, ordenat construir al segle XIV per l'emperador Carles IV, és amb la seua posició dominant un dels més bells de Centreeuropa. El xicotet poblet als seus peus dona aixopluc a gran quantitat de cerveseries i restaurants per poder relaxar-se després d'una intensa visita. Dinarem de toranda a Praga en restaurant local. Després temps lliure a Praga on podrem visitar per lliure si ens ve de gust el museu d’Alfons Mucha (1860/1939) el qual és un dels màxims exponents de l'Art Nouveau Txec i Europeu. Des de l'any 1998 té un museu dedicat exclusivament a la seua obra.

 

8 setembre. Ceské Budejovice. Cesky Krumlov.

Farem una excursió a la Bohèmia del Sud. La ciutat de Ceské Budejovice és el bressol de la cervesa Budweiser. De la bellíssima ciutat destacarem la plaça Premysl Ottokar II, enorme, conservada com en el passat amb els edificis colorits entre el barroc centreeuropeu i l'art deco. Cesky Krumlov és una encisadora ciutat patrimoni mundial de la humanitat. Va ser capital d'una de les regions més riques del país i ha mantingut l'extraordinari encant dels seus carrers, places i edificis. Tota ella és una barreja d'art gòtic, renaixentista i barroc. La descobrirem i dinarem en ella. Després tornarem a Praga.

 

9 setembre. Kutna Hora.

Després de la guerra dels trenta anys la ciutat de Kutna Hora, a prop de Praga, va deixar de tindre la importància que gràcies a les mines de plata adquirí en altres èpoques. Gràcies a açò conservà l'encant de ciutat antiga plena de descobriments: El pati italià, l'església de Santa Bàrbara, la plaça major, el col·legi jesuïta.etc. Dedicarem el dia a passejar-la i descobrir els seus encants. A la vesprada tindrem temps lliure a Praga. Dinar en restaurant local.

 

10 setembre. Karlovy Vary.

La ciutat balneària de karlovy Vary, coneguda en altres temps com Karlsbad, es troba a dues hores de Praga. Els beneficis de les aigües termals tan de moda al segle XIX la convertiren en lloc de reunió de la noblesa i l'aristocràcia de l'imperi dels Habsburg. La visita a aquesta magnífica vila, tota ella a peu, ens portarà a gaudir de les anomenades columnates, que no són més que pavellons metàl·lics on es troben les buscades fonts termals. En descobrirem unes quantes, així com ens encantarà l'església d'estil oriental de Sant Pere i Sant Pau. Dinar en restaurant.

 

11 setembre. Praga.

Temps lliure a Praga i a la vesprada trasllat a l’aeroport. Vol directe Praga-València.Visitarem