Polònia i el Vístula. De Varsòvia a Gdansk.


Del 09/08/2023 al 16/08/2023
8 dies
per persona 1590 Llista d'espera
 • Del 09/08/2023
  al 16/08/2023
 • 8 dies
 • Avió
 • Mitja pensió.
 • NOVETAT
 • Regions d'Europa
 • Història

 • Xavier Vidal

 • Guia Local.

Descripció

Polònia i el Vístula. De Varsòvia a Gdansk.

Polònia és un país bàsicament de terres baixes, situada en el que s'anomena gran planura europea. De fet la paraula "pole" significa camp, planura en polonés. FPR ha preparat un viatge que començant en la capital del país, Varsòvia, ens portarà a gaudir del millor que envolta el Vístula i les ciutats històriques que aniran presentant-se en el nostre camí. Boscos, llacs, poblets medievals i renaixentistes, abadies barroques i un llarg etc. de grans i secrets indrets. Després l'antiga Prússia Oriental, ara anomenada Wàrmia, ens oferirà els vells i fabulosos castells de l'orde teutònic i de la capital del bàltic polonés: Gdansk -l'antiga Danzig- L'orient de Polònia és un viatge per aquells/es que primen l'aspecte rural i de la Natura tranquil·la junt a les joies que la Història ens ha deixat.

Inclou

 • Vols internacionals
 • Itinerari en Bus
 • Assegurança de viatge
 • Hotel i desdejuni
 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Guia FPR
 • Guia local
 • Entrades
 • Concert piano F.Chopin

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 04/02/2023

Opcions

 • Habitació individual + 295 €
 • Assegurança cancel·lació + 45 €

Guia

Ens acompanyarà:

Xavier Vidal
Arqueòleg i investigador.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1590 € + 87 € de taxes


Programació

9 agost. Varsòvia. La ciutat vella i la ciutat reial.

Concentració a les 05.00h a l’aeroport de Manises. Vol València-Varsòvia, via Zúric.  Arribada migdia. Encetem el descobriment de Varsòvia, 1.700.000 hab., fent un passeig per la ciutat Antiga, acuradament reconstruïda després de la catastròfica segona guerra mundial. La plaça del Palau amb el castell Reial i símbol de la independència serà la primera visita. Dinar Després la plaça del Mercat de la ciutat vella, la catedral de Sant Joan on eren coronats els reis polonesos, la barbacana, el Gran Teatre, etc. La ruta reial, repleta d'estàtues, esglésies i residències aristocràtiques també alberga la Presidència de la República, així com interessants mercats a l’estiu. En acabar farem el check in. Hotel a Varsòvia, 3 nits. Sopar.

 

10 agost. Varsòvia. Lazienki. Concert de Chopin.

Començarem el dia visitant el Museu Històric de Varsòvia  amb la projecció de la pel.lícula “Varsòvia no oblidarà”, és un extraordinari viatge per la capital polaca.El parc Lazienki,és un gran complex de jardins històrics. Destacarem el palau sobre l'aigua el teatre de l'Illa o l'hivernacle nou. Després vorem el Teatre gran, la ruta reial repleta d'estàtues, esglésies i residències aristocràtiques. Pujarem a la terrassa panoràmica del palau de la Cultura i la Ciència. En el temps lliure oferim als viatgers un concert de piano de Chopin per pianistes professionals si els ve de gust- inclòs-. Sopar.

 

11 agost. Varsòvia. Wilanow.

Wilanow, és un barri de Varsòvia que fa segles fa ser una xicoteta aldea i uns dels llocs predilectes de rei Jan II Sobieski. Allí el monarca ordena construir en el segle XVII la seua residència estiuenca i uns preciosos jardins on solia entretenir-se treballant com un llaurador. El Palau és l'únic que es va salvar de la destrucció de la Segona Guerra mundial, mantenint fins hui intacta la seua aparença barroca.  Després tindre la vesprada lliure per gaudir de la ciutat al nostre aire.

 

12 agost. Torun.

Farem les maletes per eixir cap a Torun. En arribar dinaren en un restaurant local i després farem una visita a la ciutat on va néixer Copèrnic. Torun es divideix en dos pel riu Vístula ciutat on es troba la concentració més gran d'arquitectura gòtica a Polònia, és per això que tota la ciutat vella va ser declarada patrimoni de la humanitat per la Unesco. Admirarem el majestuós Ajuntament amb la torre panoràmica, els monuments a Copèrnic, les muralles i les portes urbanes així com el castell teutònic i la torre inclinada. Dins del passeig ens portaran a degustar el famós pa de gingebre, típic d'aquesta ciutat. Temps lliure i sopar per lliure. Hotel a Torun.

 

13 agost. Chełmno. Gdańsk.

Després del desdejuni eixirem cap al Bàltic. Farem una parada en la bellíssima Chelmno que és coneguda com la ciutat dels enamorats. Passejarem el barri vell inscrit en el patrimoni de la humanitat per la Unesco. La ciutat medieval amb esglésies de rajola roja i més de dos kilòmetres de muralles originals. Entrarem en la catedral fundada el segle XIII amb les relíquies de Sant Valentí,patró de la ciutat. En acabar les visites en traslladarem a Gdansk. En arribar dinarem en restaurant local -inclòs- i farem un passeig de contacte per la ciutat. Sopar per lliure. Hotel a Gdańsk.

 

14 agost. Gdansk. Museu de la II Guerra Mundial.

La ciutat de Gdansk és fascinant i molt especial. Ciutat portuària, amb fortes arrels germàniques i hanseàtiques. Farem un passeig pels carrers més cèntrics i emblemàtics de la ciutat, on podrem admirar els seus tresors. La Porta Alta, la torre de la Presó i la casa de les Tortures, entre altres visites ens portaran a la Porta Daurada que s'obri al carrer Dluga, replet d'espectaculars cases. La grua portuària i l'edifici de la porta verda amb sumptuosa decoració escultòrica, que en èpoques passades servia com a residència dels reis polonesos. El Museu de la II Guerra Mundial és un dels més visitats a Polònia. Té una exposició permanent de 5000 m quadrats, el que el convertix en una de les exposicions de museus històrics més grans del món. En ell podem fer un periple per cada una de les fases d'eixe drama humà que va ser la guerra mundial. L'exposició està dividida en tres blocs narratius principals i presenta l'experiència polonesa de la guerra amb el context europeu i internacional. Sopar.

 

15 agost. Malbork. Sopot

Hui farem una excursió al voltant de Gdansk. Començarem pel castell de Malbork. La Fortalesa de Malborg va ser la seu i capital d'un estat independent fundat per l'orde teutònic de l'Hospital de santa Maria de Jerusalem. El Visitarem. Després temps lliure per dinar.  A la vesprada anirem al mar, el famós balneari bàltic de Sopot. Aquesta ciutat d'estiueig té el moll de fusta més llarg del món. La major part dels edificis de la ciutat són d'estil modernista o eclèctic. Gaudirem de la brisa marina. Sopar de comiat.

 

16 agost. Tornada

Eixida cap a l'aeroport de Gdansk per tornar cap a València.Visitarem