Munic i els Alps bavaresos. Neuchswanstein.


Del 05/08/2020 al 12/08/2020
8 dies
per persona 1250
 • Del 05/08/2020
  al 12/08/2020
 • 8 dies
 • Història
 • Avió
 • Arquitectura
 • NOVETAT

 • Marisa Pellicer

Descripció

Munic i els Alps bavaresos. Neuchswanstein.

L’estat lliure de Baviera, nom oficial del land, ofereix als visitants tota la diversitat dels seus paisatges: muntanyes, boscos i llacs complementats amb un desbordant patrimoni. Ducat des del segle VI i ja opulent regne en el segle XIX, el país dels Bavarii s’ha forjat una història que ha construït la seua gran riquesa cultural. Les viles i ciutats d’una abundància manifesta amb les esglésies barroques, els monestirs de fervent catolicisme i castells de boja i onírica fantasia tenen com a teló grandiós els Alps bavaresos. Entre les ciutats destaca Munic. Capital indiscutible de Baviera és el lloc on la prosperitat de la indústria i l’alta tecnologia van unides a un ambient rural i tradicional. El centre històric, els seus museus, l’activitat lúdica s’hi conjuminen perfectament amb una vida assossegada a la vora d’una cervesa en qualsevol de les seues places o carrerons a l’estiu. En FPR voldríem que ens acompanyàreu a descobrir els millors racons de Munic i els Alps bavaresos.

Inclou

 • Vol directe des de València
 • Hotel i desdejuni
 • Itinerari en Bus
 • Guia FPR
 • Assegurança de viatge
 • 2 Mitjes Pensions

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 07/01/2020

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 08/07/2020

Opcions

 • Habitació individual + 255 €
 • Assegurança cancel·lació + 35 €

Guia

Ens acompanyarà:

Marisa Pellicer
Lingüista i professora d'alemany.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1250 € + 110 € de taxes


Programació

5 agost. Vol València-Munic

Concentració a les 10.00 h a l’aeroport de Manises. Vol directe València-Munic. Hotel a Munic. 7 nits. Sopar.

 

6 agost. Munic. Aldstadt

Munic és un dels més grans i rics centres culturals d’Alemanya. Amb més d’una cinquantena de museus volem anar descobrint-la amb tranquil·litat. El primer dia farem una llarga passejada pel centre de la ciutat, l’anomenada Aldstadt. Des de Marienplatz, antiga plaça del mercat i nucli arquitectònic i comercial de la ciutat, anirem admirant els edificis que anirem trobant-nos al nostre pas: la Frauenkirche, la Burgesaal, la Michaelskirche, el nou i antic ajuntament, etc. En volem destacar l’Asam Kirche, brillant obra dels germans Asam amb una esplendor interior fora del que és normal. Dinar per lliure. A la vesprada, continuarem descobrint els racons més fascinants de l’antic Munic com la Max-Joseph-Platz. Temps lliure per a triar una bona cerveseria.

 

7 agost. La Residenz. El barri al voltant de l’Isar

La Residenz va ser la “llar” de la família Wittelsbach fins a la caiguda de l’Imperi alemany en finalitzar la Primera Guerra Mundial. Molt més xicoteta en els seus primers temps va anar acumulant riqueses, transformant-se a colp de grans despeses i convertint-se en el monumental palau que vorem hui. L’arquitecte alemany Leo van Klenze s’inspirà en el palau Pitti de Florència per als seus dissenys. Li dediquem un matí. Després temps lliure per a dinar. A la vesprada, continuarem passejant per la ciutat antiga per la Maximilanstrasse fins a arribar al pont del riu Isar. En destacarem la polèmica Cancelleria, la casa de la moneda o Münzhof i la Hofbräuhaus. Temps lliure.

 

8 agost.  Munic. El barri dels museus

Al nord i a l’oest de la ciutat es troben dos barris amb trets clarament diferenciats de la ciutat antiga. La Ludwigstrasse està repleta d’edificis neoclàssics amb records de l’arquitectura renaixentista italiana. La biblioteca nacional bavaresa, el palau Wittelsbacherplatz o la Ludwigskirche en són un bon exemple. També hi ha els edificis Jugendstil i el jardí anglés. A la vesprada, el barri dels museus ens obrirà les portes. La Königplatz i els propileus com una gran porta d’una nova Atenes. Visitarem la Gliptoteca, amb la millor col·lecció del món d’escultura clàssica.

 

9 agost. Augsburg

L’any 1530 els líders protestants van presentar a l’emperador Carles V l’escrit anomenat Confessió d’Augsburg, “acta fundacional de la fe luterana”. La ciutat va nàixer en l’època romana, en el segle I, com a Augusta Vindelicorum, raó per la qual té més de dos mil anys d’història. Farem una visita atenta durant aquest dia al millor que ens ofereix la històrica ciutat bavaresa. L’ajuntament, un dels edificis renaixentistes més important al nord dels Alps amb la Sala d’Or, el Fuggerei, complex social avant la lettre fundat pel banquer imperial Fugger. El barri antic, els seus carrerons i les placetes amb un aire un miqueta mediterrani complementaran les visites de la ciutat. Sopar.

 

10 agost.  La regió d’Allgau-Neuchswanstein

Al matí, visitarem Neuchswanstein, el castell construït pel rei Lluís II (el rei declarat boig):  d’un neoromànic delirant, autèntica bombonera, inspiració disneyliana. En l’ombra i en l’aire, Richard Wagner. Després Fussen, encantadora ciutat prop dels famós castell. Va ser la vila elegida pels prínceps bisbes d’Augsburg com a lloc de residència amb el seu castell: Hohe Schloss. La Wieskirche és la màxima expressió del rococó bavarès. En la immensa cúpula es representa la tornada de Crist –Unesco.

 

11 agost. Pels Alps bavaresos. Gorges i abadies

Els Alps bavaresos són d’una gran bellesa. Celebrarem el dia visitant Garmisch-Partenkirchen, dos pobles separats pel riu Loisach que es van unir durant les olimpíades d’hivern de 1936. És allí on farem una passejada per les gorges de Partnach. Un dels monuments naturals més bonics de Baviera. Un recorregut fàcil, però en què s’ha de tindre en compte la gran quantitat d’aigua que goteja pertot arreu. Després, Garmisch-Partenkirchen ens regalarà alguns dels seus monuments, com l’església de Sant Antoni o les de Sant Martí. A la vesprada, donarem una ullada a l’església de la gegantina abadia d’Ettal. De fundació benedictina va ser reformada en el segle XVIII. A l’interior el seu estil rococó pur li dona un aire de grandiositat, esplendor i riquesa.

 

12 agost. Tornada

Vol directe Munic–València. Arribada a València cap a les 12 h.

 

Nota: Les passejades per les ciutats necessiten disposició per a caminar. Segons considere el nostre guia, tenint en compte les condicions meteorològiques o altres consideracions, podrà canviar l’ordre de les visites o els recorreguts proposats.Visitarem