Moscou i les Nits Blanques de Sant Petersburg.


Del 20/06/2020 al 28/06/2020
9 dies
per persona 1990
 • Del 20/06/2020
  al 28/06/2020
 • 9 dies
 • Clàssic
 • Avió
 • Mitja pensió.
 • Gran viatge

 • Marisa Pellicer

 • Guia Local.

Descripció

Moscou i les Nits Blanques de Sant Petersburg.

Les ciutats de Moscou i Sant Petersburg encara hui en dia rivalitzen pel prestigi de la seua arquitectura i dels seus museus. Aquestes dues capitals russes, que són tan diferents, mostren amb el descobriment pacient, les facetes d’una identitat forjada any rere any, segle rere segle, com a resposta als desafiaments vinguts de l’exterior. Hem combinat les dues urbs per a poder conéixer-les, cada una dins el seu ritme particular. Des del fabulós Kremlin, imatge única de tota una època, a la perspectiva Nevski, compendi del saber secular d’Europa. Viatge únic per a assaborir el millor de la vida actual a Rússia, així com les contradiccions que han fet, d’aquestes ciutats, dues grans fites del turisme cultural al món.

Inclou

 • Vol directe des de València
 • Assegurança de viatge
 • Guia FPR
 • Guia local
 • Hotel i desdejuni
 • Itinerari en Bus
 • Mitja Pensió tots el dies.

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 01/12/2019

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 01/06/2020

Opcions

 • Habitació individual + 425 €
 • Assegurança cancel·lació + 60 €

Guia

Ens acompanyarà:

Marisa Pellicer
Lingüista i professora d'alemany.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1990 € + 170 € de taxes


Programació

20 juny. Anada

Concentració a les 12:00h. a l’aeroport de Manises. Vol directe València - Moscou. Hotel Moscou. 3 nits.

 

21 juny. Moscou. Matrioixka de cultura

Dedicarem el dia a descobrir la ciutat de Moscou. Començarem a la plaça del Teatre, cor de la vida artística de la ciutat. La plaça Lubianka, on es trobava el KGB. La casa Pashkov, exemple del classicisme moscovita, l’antiga universitat, el Museu de Belles Arts Puixkin, etc. Pujarem a la torre de l’església reconstruïda de Crist el Salvador, també passejarem pel barri Khamovniki, amb la seua església encarregada pel gremi del tèxtil...Sopar.

 

22 juny. Moscou. Dels tsars a Lenin

Continuarem gaudint dels llocs més emblemàtics de la capital russa visitant les estacions de metro, conegudes com els palaus subterranis. Després, farem una llarga caminada pel districte de la plaça Roja, emblema de la ciutat i lloc mític al món. En el barri atendrem el palau dels Boiard Romanov, del segle XVI, l’església de Sant Basili, la catedral de Nostra Sra. de Kazan. Per últim, entraren al Kremlin accés prioritari, i ens deixarem enlluernar per la seu del poder a Rússia. A la vesprada, visitarem el barri de Zamoskvorechie. Dinar.

 

23 juny. Moscou. L’arquitectura contemporània

L’arquitectura russa contemporània es troba a la recerca del reconeixement que mereix enfront de la resta del món. En els últims anys s’han construït alts gratacels com l’El Lakhta Center, amb 463 metres d’altura o les torres Vostok i Zapad, dos edificis de 374 i 242 metres respectivament inaugurats en 2017. A més, està prevista la inauguració de la Ajmat Tower per a 2020, un modern edifici de més de cent plantes. A la vesprada l’exprés ràpid de Sant Petersburg ens portarà a la ciutat bàltica. Dinar. Hotel a Sant Petersburg. 4 nits.

 

24 maig. Sant Petersburg

Els seus habitants la coneixen com Piter i fins i tot els que la visiten per primera vegada ràpidament prenen confiança i abreugen el seu nom. Començarem la visita de Sant Petersburg en autobús per a descobrir còmodament els seus palaus, parcs, catedrals i canals, així com les columnes rostrals, en què admirarem la ciutat a la vora del riu Neva i l’edifici de l’Almirallat. Dinar.

 

25 juny. Sant Petersburg. Mirada a Occident

Visitarem les residències imperials. La de Petrodvorec elVersallesrus, alavoradelgolfde Finlàndiaiquevaser el palau d’estiu dels tsars. És coneguda com la capital mundial de les fonts. Els jardins són una meravella de l’art barroc. Després de dinar, continuarem amb la visita de la residència de Tsarkoie Selo s. XVIII obra culminant del barroc rus. Passejarem també pels fabulosos jardins. En aquesta visita, s’inclou l’interior del palau i la Sala Ambre. Dinar.

 

26 juny. Sant Petersburg. Reina del Bàltic

El barri de les Arts és el cor cultural de la ciutat. Va ser el lloc de residència dels més famosos personatges de la ciutat. Visitarem  caminant  tranquil·lament  les esglésies ortodoxes de Ntra Sra. de Kazan i el Salvador, recoberta de magnífics mosaics. Palaus, mansions, places, carres, ponts... ens portaran al Museu de L’Hermitage. Tenim inclosa la visita dels apartaments privats dels tsars i sales ceremonials, així com poder admirar, entre altres, Leonardo da Vinci, Tiziano o Rafael. Tornarem a l’hotel caminant. Dinar.

 

27 juny. Sant Petersburg Secreta.

Acabarem les visites a aquesta magnífica ciutat fent un recorregut a la Sant Petersburg secreta i les seues llegendes urbanes. Una passejada pels llocs més emblemàtics, però amb una altra visió. Despres, vesprada lliure. A la nit, tren ràpid a Moscou. Dinar. Hotel a Moscou. 1 nit.

 

28 juny. Vol de tornada València-Moscou

Trasllat a l’aeroport i vol directe Moscou-València. Arribada a València cap a les 13:00h.Visitarem