Macedònia del Nord i Kosovo. Una història dels Balcans.


Del 31/03/2024 al 07/04/2024
7 dies
per persona 1595 Llista d'espera
 • Del 31/03/2024
  al 07/04/2024
 • 7 dies
 • Avió
 • Història
 • NOVETAT
 • Arquitectura
 • Regions d'Europa

 • Àngel Barcelona

 • Guia Local.

Descripció

Macedònia del Nord i Kosovo. Una història dels Balcans.

Fil-Per-Randa vos presenta per aquesta Pasqua la visita aprofundida de dos xicotets països balcànics fora dels circuits turístics comuns. I vos els presentem junts perquè la seua història es complementa perféctament. Aquest descobriment intens ens farà entendre i compartir la història dels Balcans, així, en majúscula. Kosovo, xicoteta república d'ètnia majoritàriament albanesa intenta sobreviure al bell mig d'aquesta extraordinària península i Macedònia del Nord, que a la fi ha aconseguit tindre un nom reconegut internacionalment. Aquest gran Tour ens portarà als amants de l'art i el paisatge a gaudir de les joies que aquests països guarden i que miraculosament han arribat als nostres dies. Tota una plèiade de Monestirs, esglésies, mesquites i madrasses. A més de la intensa vida en les ciutats i els seus carrers, places i terrasses, gaudint d'una gastronomia local plena de matisos barreja de cuina mediterrània amb tocs de l'orient. Sumant-li un paisatge grandiós, de muntanyes i llacs fabulosos. Tenim un viatge únic.

Inclou

 • Vols internacionals
 • Itinerari en Bus
 • Assegurança de viatge
 • Hotel i desdejuni
 • Guia FPR
 • Guia local
 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Entrades

Opcions

 • Habitació individual + 390 €
 • Assegurança cancel·lació + 50 €

Guia

Ens acompanyarà:

Àngel Barcelona
Història i professor d'Educació Física.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1595 € + 219 € de taxes


Programació

31 març. Skopje

Concentració a les 04.00h a l’aeroport de Manises. Vol València-Skopje, via Frankfurt. En arribar a la vesprada farem amb els nostres guies un Tour per Skopje. La capital del país és el centre econòmic, social i polític de Macedònia del Nord i la ciutat més poblada. És una de les urbs més interessants dels Balcans. Està dividida en dos pel riu Vardar. Visitarem a peu: El barri turc i les seues mesquites, les esglésies com la de Sant Salvador, la plaça Macedònia,etc. També visitarem el castell o fortalesa que domina la ciutat. Hotel a Skopje, 2 nits. Sopar.

 

1 abril. El Canyó Matka - Mont Vodno

Farem una excursió pels llocs més interessants al voltant de la capital. La Muntanya de Vodno és famosa per les vistes sobre la capital i els nombrosos monestirs i esglésies històriques. Destaquem el monestir de Sant Pantaleó, apreciat pels mosaics de caràcter bizantí. A la vesprada ens espera el canyó de Matka. Es tracta d'un canyó natural del riu Treska que caracteritzat per la forma especial del relleu, els pendents i massissos verticals de la roca. Agafarem un vaixell fins la cova de Vrelo. Sopar.

 

2 abril. Prizren - Pristina.

Al matí visitarem la ciutat vella de Prizren amb els seus monuments: el pont de pedra, la mesquita de Sinan Paixà, la fortalessa. etc. Després descobrirem la ciutat de Pristina, capital del Kosovo. passejarem per l'Avinguda principal, les mesquites, la catedral Mare Teresa, el Monument New Born, la biblioteca Etc. Hotel a Pristina. Sopar.

 

3 abril. Tetovo. Sant Joan Bigorski.

Eixirem de nou cap al sud per de nou creuar la frontera i passar a Macedònia del Nord. Primera parada Tetovo. La Mesquita del Paixà a Tetovo està totalment pintada, una perla de l'art musulmà que finançaren dues germanes de la ciutat, cosa fora del comú, ja que eren només els homes qui feien aquestes fundacions. La visitarem… A la vesprada farem una parada per gaudir del preciós monestir de Sant Joan Bigorski que guarda miraculoses relíquies i que es troba al Parc Nacional Mavrovo. Hotel a Ohrid, 3 nits. Sopar.

 

4 abril. La Ciutat d’Ohrid i el llac. Sant Naum.

Farem la visita a la ciutat més bonica de Macedònia del Nord: Ohrid, declarada patrimoni de la Humanitat.  Passejarem els seus carrers - tot a peu- visitant entre d'altres la catedral de Santa Sofia, el teatre romà, sant Joan de Kaneo, etc. La màgica llum d’abril es mostrarà el monestir de Sant Naum a la vora del pristi llac d'Ohrid. Monestir fundat pel rei búlgar Boris I a principis del segle X. Tornarem a Ohrid i temps lliure. Sopar.

 

5 abril. Heraclea - Bitola

Des d'Ohrid farem una preciosa excursió als seus voltants. L'antiga ciutat d'Heraclea Lyncestis, fundada el segle IV aC fundada pel rei Macedoni i pare d'Alexandre el Gran, Filip, té entre els seus monuments més destacables les termes, columnates, l'amfiteatre, les restes de dues basíliques, amb meravellosos mosaics de figures geomètriques, arbres, pardals, flors i animals. Després farem una visita al més interessant de Bitola, conquerida per l'imperi otomà en 1382. Sopar.

 

6 abril. Krusevo - Skopje.

Eixirem cap al nord del país visitant a la ciutat de krusevo que posseïx un estil arquitectònic únic. Els comerciants arumens- poble llatí dels Balcans- i els grecs cridaren artesans mijaks- minoria eslava i reputats bons constructors per a la seua ciutat. El resultat el podrem vore. També visitarem el modern "Makedonium". Hotel a Skopje i sopar d’acomiadament.

 

7 abril. Tornada

A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport i vol Skopje - València, via Viena.

 

***IMPORTANT: CAL RECORDAR QUE EN AQUEST PAÍS SÓN OBLIGATÒRIES LES PROPINES***

 

HOTELS

 SKOPJE  IBIS 4****
 PRISTINA  SHERATON 4****
 OHRID  ALEKSANDRIJA 4****

 Visitarem