Lanzarote. Els Volcans de Manrique.


Del 17/04/2022 al 24/04/2022
8 dies
per persona 1175
 • Del 17/04/2022
  al 24/04/2022
 • 8 dies
 • Natura
 • NOVETAT
 • Avió
 • Mitja pensió.

 • Victor Benlloch

Descripció

Lanzarote. Els Volcans de Manrique.

Lanzarote és l'illa màgica de les Canàries. Sorgida de la terra i modelada per la mar i el vent és una terra aspra, dura però magnètica, atractiva i engisadora. Una terra negra en la que el quefer de generacions i generacions creà espais i paisatges equilibrats, potents i arrelats a l'ànima, on la natura i la mà humana es complementaren. I el gran mestre d'obra va ser un irrepetible César Manrique que sabé integrar una obra artística, avançada al seu temps, en un lloc privilegiat. Recorrerem l'illa de cap a punta gaudint de paisatges mítics, de muntanyes de foc i de la magnífica obra que ens va deixar aquest artista enamorat de la seua terrra.

Inclou

 • Assegurança de viatge
 • Itinerari en Bus
 • Hotel i desdejuni
 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Guia FPR
 • Vaixell

Opcions

 • Habitació individual + 240 €
 • Assegurança cancel·lació + 30 €

Guia

Ens acompanyarà:

Victor Benlloch
Botànic.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1175 € + 70 € de taxes


Programació

17 abril. Arrecife.

Concentració a les 05.30h. a l’aeroport de Manises. Trasllat a Lanzarote. Arribada, trasllat a l'hotel i repartiment d’habitacions. La resta del dia la dedicarem a conèixer Arrecife i visitarem el MIAC. Hotel a Arrecife.7 nits. Sopar.

 

18 abril. La Geria.

La Geria és una menuda comarca de Lanzarote que va ser sepultada per les cendres de l'erupció de 1730-36, però la tenacitat dels lançarotenys va convertir un paisatge devastat en un espai hipnòtic, farcit de ceps en xicotetes depressions excavades en el terreny, de les que obtenen l'apreciat vi de Malvasia. Recorrerem a peu la zona gaudint d'aquest fantàstic paisatge. Ruta verda: 10 km. 160 m de desnivell, dificultat baixa 3,5 hores. De vesprada visitarem el “Charco de los Ciclos”. Sopar.

 

19 abril. Los Jameos.

César Manrique va ser un artista polifacètic, enamorat de la seua terra i que va desenvolupar una part molt important del seu treball artístic integrant-lo en el paisatge i la natura lançarotenya. El resultat varen ser un seguit d'espais onírics i relaxants que deleiten a qualsevol que els visite. Visitarem “Los Jameos del agua” obra mestra de Manrique i la “Cueva de los Verdes”, corredor volcànic soterrani. Per la vesprada gaudirem del “Mirador del Río” i les seues vistes espectaculars a l'illa de la Graciosa. Sopar.

 

20 abril. Montañas de fuego: Timanfaya.

Si en algún moment ens podem sentir en un altre planeta, sense cap dubte és passejant per Timanfaya. Paisatge volcànic erm, màgic i inhòspit és la marca de l'illa de Lanzarote. Visitarem l'espectacular Parc Nacional de Timanfaya, un mar de lava. Podrem notar encara el batec de la terra, la calor que exhala i ens relaxarem passejant entre paisatges meravellosos. Farem alguna de les rutes a peu pel Parc Nacional. Sopar.

 

21 abril. La Graciosa: la huitena illa.

La Graciosa, la més menuda de les illes habitades de Canàries és un territori quasi verge. Oberta a l'oceà Atlàntic ha conservat la seua natura i és l'espai emblemàtic del parc natural del “Archipiélago Chinijo”. Agafarem el vaixell des del poble d'Órzola que ens portarà fins la Caleta de Sebo, l'únic poble a la Graciosa i la recorrerem en un ruta a peu per gaudir del seu paisatge, platges verges i aigües transparents. Ruta verda: 10 km. 50 m desnivell, dificultat baixa, 3,5 hores. Sopar.

 

22 abril. Famara: la platja sense fi.

La platja de Famara és increïble, kilómetres d'arena blanca sota l'aguait del punt més alt de l'illa “Las Peñas del Chache”. La recorrerem tranquilament, gaundint de la brisa marina i l'espectacle natural d'una mar oberta. Ruta verda: 7 Km. Sense pràcticament desnivell, dificultat baixa. 2,5 hores. Visitarem també la “Casa y taller museo de César Manrique” en Haria. Sopar.

 

23 abril gener. Teguise.

La vila de Teguise, la capital històrica de Lanzarote acull un important patrimoni històric que podrem conèixer passejant els seus carrers on ens esperen sorpreses d'un  passat marcat pels atacs pirates. També podrem visitar la darrera obra de César Manrique, el“Jardín de Cactus” on nombroses espècies de plantes crases de tot el món s'uneixen amb el terreny volcànic sota el disseny de la mà de l'artista, crant un ambient exòtic i íntim. Sopar.

 

24 abril. Tornada

De matí trasllat a l’aeroport de Manises. Tornada cap a València.Visitarem