La costa de Lisboa


Del 14/03/2020 al 19/03/2020
6 dies
per persona 940
 • Del 14/03/2020
  al 19/03/2020
 • 6 dies
 • Mitja pensió.
 • Avió
 • NOVETAT
 • Història

 • Clara Ros

Descripció

La costa de Lisboa

Totes les grans capitals europees tenen al seu voltant una plèiade de racons que poques vegades són visitats ja que són eclipsats per l’urbs. Lisboa i la regió que l’envolta anomenada Estremadura no s’hi queda fora. Descobrirem les joies que la gran monarquia portuguesa i la totpoderosa Església dibuixaren en el passat. Aquest país que envolta la capital té dos perfils de costa, una d’accidentada, amb fabuloses cales, muntanyes i boscs d’un aire quasi tropical, i una altra d’arenosa i llarga en l’estuari del Sado. Una ruta pensada per a gaudir de l’art, el paisatge i la gastronomia de la costa Lisboeta sense deixar de passejar la capital.

Inclou

 • Vol directe des de València
 • Assegurança de viatge
 • Guia FPR
 • Itinerari en Bus
 • Hotel i desdejuni
 • Mitja Pensió tots el dies.

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 07/10/2019

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 27/02/2020

Opcions

 • Habitació individual + 230 €
 • Assegurança cancel·lació + 30 €

Guia

Ens acompanyarà:

Clara Ros
Professora de francés i Història de l'art..

Preu

El preu d'aquest viatge és de 940 € + 56 € de taxes


Programació

14 març. Sintra

Concentració a les 10.00h. a l’aeroport de Manises. Vol directe València-Lisboa. Trasllat a Sintra. Des d’èpoques druídiques els boscs de Sintra foren absolutament venerats. Una màgia estranya i plena d’encant envolta la comarca. Els ordes religiosos fundaren monestirs, els reis dels grans descobriments elegiren el lloc com a jardí de plaers, després hi arribà la burgesia. Visitarem l’extravagant Palácio da Pena i el seu parc. El palau nacional evoca l’Alhambra de Granada amb els jardins de tarongers i el delicat estil mauresque. Sopar. Hotel a Lisboa. 5 nits.

 

15 març. Setúbal i la costa d’Arrábida

Al sud de Lisboa, entre l’estuari del Tajo i el del Sado, la península d’Arrábida i la seua xicoteta cadena muntanyosa ens porten a descobrir una costa abrupta, plena d’amagatalls que la natura ha anat modelant durant mil·lennis. Setúbal és una ciutat a la vora de l’Atlàntic que conserva un agradable centre històric amb l’església de Jesús, gòtica, i el mercat amb els seus taulells. Per a vigilar-la, la monarquia hispana ordenà la construcció del castell de Sant Felip. Després temps lliure a Lisboa. Sopar.

 

16 març. Un passeig per Lisboa

La ciutat de Lisboa és una meravella, com deia la cançó. Des del nostre hotel a la vora del parc Eduard VII farem una llarga passejada pels indrets més característics de la ciutat. La Avenida da Liberdade ens portarà a la Praça dos Restauradores, al Rossio, la praça do Comércio. Després descobrirem l’Alfama i anirem als miradors principals. Tot un dia per gaudir de la ciutat amada per Pessoa. Sopar.

 

17 març. Cabo da roca. Mafra. Ericeira. Azenhas do Mar

Farem un tomb per la costa. El cabo da Roca és el punt més occidental d’Europa. El palau de Mafra és el més gran de la península Íbèrica, tot de marbre i pagat per l’or del Brasil. Per desembafar-nos de tanta monumentalitat, farem dos passejades pels pobles mariners d’Azenhas i Ericeira i ens omplirem de les brises atlàntiques. Sopar.

 

18 març. Alcobaça-Óbidos i Peniche

Monumental el monestir de Santa Maria, que uneix per a l’eternitat l’amor entre Pere ¦ i ¦nés de Castro en la seua església. Obra del cister a què els segles han anat afegint més valor. Els pobles d’Óbidos i  de Peniche han conservat l’encant d’altres temps. Visitarem les seues cases emblanquinades, les placetes recòndites que conviden al dolce fare niente. Temps lliure a Lisboa. Sopar.

 

19 març. Queluz

Abans d’agafar l’avió de  tornada  a  València  farem la visita al palau de Queluz. Aquest és una xicoteta joia de l’art rococó, imatge del final de l’antic règim. Gaudirem dels seus jardins i sales. Vol Lisboa - València. Arribada cap a les 17.00h.

 Visitarem