La Costa da Morte i la Corunya


Del 14/03/2020 al 19/03/2020
6 dies
per persona 720
 • Del 14/03/2020
  al 19/03/2020
 • 6 dies
 • Bus
 • Natura
 • Arquitectura
 • Mitja pensió.

 • Carles Asensi

Descripció

La Costa da Morte i la Corunya

Anomenada així per la gran quantitat de naufragis que ocorren en aquesta part de Galícia, és la costa més perillosa de tot Espanya, però també una de les més belles. La seua geografia està oberta als temporals de l’Atlàntic, amb platges immenses, penya-segats desafiant les borrasques més extremes i pobles a recer de la costa. Els impetuosos vents carregats d’aigua i llum han pintat en l’imaginari comú supersticions, llegendes i misteris que li donen relleu literari. Recorrerem els indrets més fabulosos que vigilen l’oceà, passejarem per les seues platges secretes, menjarem els seus deliciosos mariscs i gaudirem d’una ciutat amb una gran activitat cultural¦ la Corunya. La Costa da Morte, una costa plena de vida.

Inclou

 • Assegurança de viatge
 • Guia FPR
 • Itinerari en Bus
 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Hotel i desdejuni

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 07/10/2019

Opcions

 • Habitació individual + 110 €
 • Assegurança cancel·lació + 20 €

Guia

Ens acompanyarà:

Carles Asensi
Història.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 720 €


Programació

14 març. Anada

Eixida des de Nuevo Centro a les 07.00h. Trasllat en bus a la Corunya. Hotel a La Corunya. 5 nits. Sopar.

 

15 març. La Corunya

Afortunada per la seua ubicació geogràfica, la ciutat és un istme envoltat per l’oceà. La Corunya té el passeig marítim més llarg d’Europa. Ací tot és gran, fins els polps pescats eixa nit i que en la llotja de peix més gran –també d’Europa– se subhastaran a la matinada. Descobrirem  la  ciutat, les places, les esglésies, carrers i carrerons, façanes i monuments. Tindrem el dia per a anar a la nostra. També per a tastar tota classe de peix i marisc. Després de dinar, eixirem a voltar per la contornada de la ciutat per veure l’església romànica de Santa María de Cambre. Acabarem les visites a la Torre d’Hèrcules. Sopar.

16 març. La Costa da Morte. Camariñas

La visita a la Costa da Morte té com a principal objectiu el descobriment de paisatges grandiosos i salvatges, de penya-segats assotats pel vent a platges de fina arena i cales recòndites. No hi trobarem grans monuments, llevat que la lluita per la vida dels gallecs no siga considerada un monument. La comarca de Camariñas és la més occidental de la Costa da Morte. Anirem al cap de Touriñán, a Muxia, farem un tast del romànic gallec a San Xulián de Moraime, i acabarem el dia a Fisterra, el final de la Terra. Sopar.

 

17 març. La Costa da Morte. Bergantiños

Continuarem descobrint el litoral gallec, hui per la comarca més pròxima a la Corunya¦ Bergantiños. Aquesta part del litoral mira cara a cara l’Atlàntic nord. Farem –si l’oratge ho permet– una passejada alvoltant del cap de San Adrián a Malpica de Bergantiños. Visitarem el monument megalític del dolmen de Dombate –¦V mil·lenni aC–, així com la parròquia de Mens, l’església de Santiago i les Torres –per fora–. Sopar.

 

18 març. As Mariñas-Arco Ártabro

Quatre són les ries que formen aquest magnífic golf. Al matí, farem una passejada per l’illeta on es troba el castell de Santa Cruz. Aquest castell va ser construït en el segle XV¦ després de l’atac del pirata Drake. Al Ferrol, el castell de San Felipe tanca la ria. Construcció monumental és un dels forts de costa més espectaculars d’Espanya. El Ferrol ha conservat, en el barri de la Magdalena, un nucli neoclàssic encara per descobrir. A la vesprada, visitarem la ciutat de Betanzos. El seu nucli històric és de gran bellesa ja que conserva dos magnífics temples gòtics, així com coloristes balconades d’estil popular.

 

19 març. Tornada

Tornada a València. Arribada a València a poqueta nit.Visitarem