Karnataka. Un Imperi oblidat. Bangalore – Mysore – Hampi.


Del 12/02/2023 al 24/02/2023
13 dies
per persona 2740 Llista d'espera
 • Del 12/02/2023
  al 24/02/2023
 • 13 dies
 • Mitja pensió.
 • Gran viatge
 • Avió
 • NOVETAT
 • Història

 • Vicent Climent

 • Guia Local.

Descripció

Karnataka. Un Imperi oblidat. Bangalore – Mysore – Hampi.

En 1901 l'historiador anglès Robert Sewell publicà el llibre "Un imperi Oblidat- Vijayanagara", en ell es recorda: "l'existència d'aquest regne a l'Índia; la seua antiga i magnífica capital, situada a l'extrem de la frontera nord dels seus dominis i que porta l'orgullós títol de "Ciutat de la Victòria". Va ser un imperi que ha desaparegut completament, només queden les grandioses ruïnes disperses d'edificis que foren temples o palaus durant molts segles i les línies de muralles que constituïen les seues defenses. Fins i tot el nom s’ha esfumat dels records dels homes, i les restes que marquen el seu lloc només es coneixen com a les ruïnes situades a prop del xicotet poble d'Hampi.” Hem organitzat un viatge per retrobar els vestigis d'aquest món antic endinsant-nos en la seca planura del Decan al sud de l'Índia. En aquest gran viatge no podem deixar d'aprofitar, ja que hi passem, el descobriment de la gran megalòpoli de Bangalore així com de la bella Mysore, que es va refer a finals del segle XVIII pel sultà Tipu. Les nostres visites seran el decorat del paisatge humà més gran al món: L'Índia.

Inclou

 • Assegurança de viatge
 • Avió
 • Guia local
 • Guia FPR
 • Hotel i desdejuni
 • Itinerari en Bus
 • Mitja Pensió tots el dies.
 • 1 Dinar

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 30/07/2022

Opcions

 • Habitació individual + 400 €
 • Assegurança cancel·lació + 100 €

Guia

Ens acompanyarà:

Vicent Climent
Història de l'Art.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 2740 € + 110 € de taxes


Programació

12 febrer. Vol d’anada

Concentració a les 04.00h a l’aeroport de Manises. Vol Valéncia – Bangalore, via Frankfurt. Hotel a Bangalore. 2 nits.

 

13 febrer. Bangalore

Bangalore és la cinquena ciutat més gran de la Índia, i per la pròspera indústria informàtica és coneguda com la Sillicon Valley del país. Gaudeix d'un aire pròsper i cosmopolita, ja que multituds de joves han acudit a la crida del treball. Porta d'entrada a Karnataka consagrarem aquest primer dia a visualitzar aquest aparador de l'Índia moderna i els seus contrastos. Visitarem el Palau d'estiu del sultà Tippu, conegut com "l'enveja del cel", el Cubbon Park projectat per l'enginyer Richard Sankey que inclou el palau del governador,El Vidhana Soudha, imponent edifici de granit que allotja el Secretariat i l'Assemblea de Karnataka. Sopar.

 

14 febrer. Mysore - Srirangapattana.

Encetarem el dia anant cap a Mysore, entre camps fèrtils i muntanyes boscoses. Pel camí ens aturarem a conèixer Srirangapattana. Aquesta illa i fortalesa va ser el lloc on els anglesos atacaren al Sultà Tippu matant-lo. D'aquella època queden les muralles, les portes, etc. Continuarem visitant el palau del Maharajà a Mysore conegut com Amba Vilas Palace. Edifici particular d'estil indosarracè amb cúpules, torretes, arcs i columnates. A la vesprada els jardins de Brindaan, amb fonts musicals, etc. També en un turó sobre Mysore es troba Chamundi on el monòlit d'un bou -nandi- del segle XVII domina tot l'entorn. Hotel a Mysore. Sopar.

 

15 febrer. Safari per Nagarahole.

Al sud de Mysore es troba el Santuari de la vida salvatge de Nagarahole. Aquest parc entre les verdes muntanyes dels Ghates Occidentals està replet de rius i prats pantanosos i això fa que es mantinga verd tot l'any. Entre la seua fauna destaca el macaco encara que és famosa per ser una de les reserves de tigres de Bengala més grans de la Índia, a més del lleopard indi, osos, hienes. Etc. Farem un safari pel parc per descobrir la natura de la salvatge Índia. Hotel a Nagarahole. Dinar. Sopar.

 

16 febrer. Hassan-Belur-Halebid.

Continuarem el nostre viatge pel cor de Karnātaka fins a arribar a Belur. És una de les joies de l'arquitectura del sud de l'Índia, el temple Chennakeshavava ser construït l'any 1117 per commemorar el triomf dels Hoysala, fastuós regne dels segles XI al XIII sobre els Chola. Els reis de Vijayanagara augmentaren el conjunt. Farem una visita a aquest meravellós indretper continuar amb una altra meravella Halebid. L'actual poblet no fa la sensació que va ser la capital del regne Hoysala. Destacarem entre les estructures que ha conservat el temple d'Hoysaleshwara, dedicat a Shiva i que ens deixarà meravellats davant el pòdium amb un fris d'elefants. Hotel a la ciutat veïna de Hassan. 2 nits. Sopar.

 

17 febrer. Sravana Belgola

Farem una excursió a la població de Sravana Belgola. El llac Blanc (Belgola) és qui dona nom a la ciutat. Des de temps remots el lloc està dedicat a la devoció del jainisme i és el més important del sud de l'índia. Presidix el conjunta la població la colosal estatua de Gommateshvar de 17 metres i mig d'altura. S'eleva sobre un formiguer i mira impassible l'horitzó. La consagració es va fer l'any 981. Els pelegrins constants i la creença ferma li donen al lloc una energia màgica i especial. Sopar.

 

18 febrer. Hampi

De Hassan es travessa la planura del Deccan per arribar a Hampi. En la ribera sud del riu Tungabhadra va ser declarada patrimoni de la humanitat i alberga les encisadores ruïnes de Vijayanagar que significa ciutat de la victòria. Capital de tres generacions de governants hindús durant més de dos-cents anys. El conjunt compren els centres sagrats i reials que ocupen un bellíssim emplaçament amb roques de granit que funcionen com defenses naturals. En arribar, a la vesprada, farem un tour al voltant de la ciutat. Hotel a Hampi. 2 nits. Sopar.

 

19 febrer. Hampi

L'àrida planura del Deccan guarda una de les majors civilitzacions perdudes de l'Índia. L'esplèndid i recòndit Hampi, un regne que comença al segle XIV i que va ser l'imperi hindú més gran de la història índia. Les impressionants ruïnes medievals- repletes de merlets fortificats, palaus, temples, pavellons, altars, banys, basars- ocupen una extensió de 26 km quadrats. El més majestuós dels monuments religiosos és el temple Vitthala, culminació de l'arquitectura i l'art Vijayanagar. Els seus elaborats mandales estan consagrats a Vittala, avatar de Visnú, el preservador. Farem una acurada visita del lloc. Al seu voltant es troba "la bàscula reial", on es pesava al rei i el seu pes en or es distribuïa als brahmans. La "carrossa" és un santuari consagrat a Ganuda i té forma de carro de pedra. El conjunt que compren aquest i altres centres sagrats ocupa un bellíssim emplaçament entre penya-segats i roques de granit que funcionen com a defensa natural. Sopar.

 

20 febrer. Badami

Recorrerem durant unes tres hores el camí que ens portarà d'Hampi a Badami. En un entorn privilegiat entre dos canyons d'arenisca roja l'antiga Vatapi, capital dels Chaluka, no només destaca pels seus santuaris excavats a la roca sinó que ens permetrà conéixer de prop l'autèntica vida rural del sud de l'Índia. Visitarem les coves-temple, tres hindús I una jainita, datades al segle VI. Destacarem l'escultura de Shiva dansant amb 18 braços i d'una qualitat –com totes les escultures de la cova- excepcional. Hotel a Badami. 2 nits. Sopar.

 

21 febrer. Aihole - Pattadakal

A 46 km de Badami es troba Aihole. El seu nom original va ser Arya-Holi o "ciutat dels Aris", fundada pel primer rei "Txalukia". Compta amb 70 temples, i entre els més importants destaquen el de Lad Khan, que és el més antic, del segle V; el temple de Durga, decorat amb interessantíssimes escultures de Durga, Vishnú, Araha, Shiva i Nandi i el temple d'Huchapaya, del segle VIII. Més a prop de Badami també trobarem Pattadakkal. Els seus temples van ser construïts en honor de les esposes del rei amb un estil purament dravida. Tots ells daten del segle VIII de la nostra era. Sopar.

 

22 febrer. Lakkundi

Anirem a la població d'Hubli per agafar un vol intern que ens portarà de nou a la capital de Karnataka: Bangalore. Però encara tindrem temps de gaudir de Lakkundi, poble que oculta entre els seus carrers temples dels segles XI i XII d'un verd grisenc. Després el vol ens portarà a Bangalore. Hotel a Bangalore. 2 nits.

 

23 febrer. Banagalore i vol nocturne a València.

L'últim dia de viatge que tenim a Karnātaka estarem en Bangalore, farem una visita al magnífic jardí botànic de la ciutat: Lalbagh. Es considera un dels jardins botànics més importants del sud d'Àsia. Va ser projectat en 1740 i amb 97 hectàrees de parc. Destaquem la casa de cristall inspirada en el famós jardí Kew Gardens de Londres. Després tindrem temps lliure per fer gaudir de les últimes compres o passejos per la Increïble Índia. Trasllat a l’aeroport i vol Bangalore – València, via Frankfurt.

 

24 febrer. Arribada a València.

Arribada a València cap a les 18h.

 

***Les propines als guies i al xòfer, són obligatories.Visitarem