Irlanda. Caminar l’Illa Màgica.


Del 14/07/2023 al 21/07/2023
8 dies
per persona 1995 Últimes places lliures
 • Del 14/07/2023
  al 21/07/2023
 • 8 dies
 • Avió
 • Natura
 • Fil Per Senda
 • Regions del Món

 • Victor Benlloch

 • Guia Local.

Descripció

Irlanda. Caminar l’Illa Màgica.

La maragda illa d'Irlanda es troba, per la seua latitud, batuda sovint pels temporals atlàntics. El vent i la pluja que a l'hivern insisteixen en assentar-se sobre la terra irlandesa, al cessar, deixen un dels panorames més bonics d'Europa. Us presentem un viatge al país de les llegendes, de verds prats davant l'oceà, de boscos encantats, de landes aspres, de penya-segats desafiant les ones que arriben de lluny, de llacs fantasmagòrics envoltats per misterioses boires. Una terra plena de vida, dinàmica, que ha sabut superar un passat dolorós i ple de penúries. Hem combinat la visita cultural amb llargs passejos cada dia per descobrir el millor de l'essència d'un país que ha donat al món una calidesa fora del comú. D'entre les regions irlandeses hem elegit l'oest de l'illa pels seus paisatges i per l'estil de vida tranquil, ple d'oportunitats per contactar amb la població local, amable i acollidora. Passejarem el florit parc nacional de les Wicklow Mountains, els cels amples, infinits, de Connemara, les salvatges costes de Galway i la bellesa intemporal de la península de Dingle. Sempre, després, ens esperarà un acollidor pub irlandès. En Irlanda no hi han desconeguts, només amics que encara no coneixeu.

Inclou

 • Assegurança de viatge
 • Trasllat amb bus fins l'aeroport del Prat
 • Vols internacionals
 • Itinerari en Bus
 • Hotel i desdejuni
 • 5 sopars
 • Guia local
 • Guia FPR

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 13/02/2023

Opcions

 • Habitació individual + 470 €
 • Assegurança cancel·lació + 45 €

Guia

Ens acompanyarà:

Victor Benlloch
Botànic.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1995 € + 73 € de taxes


Programació

14 juliol. Anada. Dublín

Eixida des de València (Nuevo Centro) a les 13.00h. Trasllat a l’aeroport del Prat. Vol directe Barcelona-Dublín. Trasllat a l’hotel. Hotel a Dublín. 2 nits.

 

15 juliol. Dublín.

Des de l'època dels anys noranta la capital irlandesa s'ha anat transformant en una trepidant ciutat que bull amb nova vitalitat. Malgrat que açò encara podem trobar llocs què són illes de tranquil·litat. El nostre primer dia a Eire el dedicarem a descobrir la ciutat del riu Liffey. Un llarg passeig ens portarà des del Trinity College on la nòmina d'exalumnes té entre d'altres a Oscar Wilde o Bram Stoker a la catedral de Sant Patrici. En el nostre recorregut també vorem la Catedral Christ Church o la Fàbrica i magatzem Guinness. Després temps lliure per gaudir dels molls del riu Liffey o de carrer Temple Bar.

 

16 juliol. Les muntanyes Wicklow-Glendalough.

Les "Wicklow Mountains", són un dels principals Parcs Nacionals d'Irlanda. La vall de Glendalough és la resta d'una antiga glacera, hui només queden dos llacs principals i una vall escarpada, modelada pel gel i el pas del temps. Tota ella està coberta de prats impressionants i boscos de coníferes centenàries... El conjunt monàstic de Glendalough són el que queda després que al final del segle XIV els anglesos arrasaren el monestir. Després eixirem cap a l'oest de l'illa. Hotel a Limerick. Sopar.

RUTA VERDA – 5 Km. – 70 m de desnivell. Fàcil. Farem la volta al Lower Lake des de Glendalouhg, arribant fins al Upper Lake.

 

17 juliol. Península de Dingle.

Segons la revista National Geographic la península de Dingle, que és el punt més a l'oest d'Irlanda, és un dels llocs més bonics del planeta pel seu paisatge tan verd, els turons rocosos i els sorprenents penya-segats. Patrimoni Mundial de la UNESCO. Hotel en Tralee. Sopar.

RUTA VERDA en la Península de Dingle. 4 km -fàcil-  És un passeig d’un parell d’hores sense cap dificultat, passem alguna casa típica de la zona i amb un poc de sort podem veure dofins dins la badia. A la vesprada RUTA VERDA- fàcil-2 km. Passejada per Dunmore Head.

 

18 juliol. Parc nacional de Killarney

Killarney va ser el primer Parc Nacional d’Irlanda amb 25.000 hectàrees. Llacs, boscos de roure i teix d’importància internacional. És la reserva més important de boscos natius de tota Irlanda. Té un gran valor ecològic per la qualitat i la diversitat, declarada reserva de la biosfera per la UNESCO. És també una vall d’orige glaciar rodejada pels cims més importants d’Irlanda i formada per tres llacs. Centrarem les rutes als dos llacs més baixos però més grans. Hotel a Killarney. Sopar.

RUTA VERDA - 10 Km. Fàcil - consistirà en una volta al llac Muckross rodejats de boscos de coníferes, fajos i roures. Aproximàdament 3h. de ruta. A la vesprada farem un passeig per Ross Castle. - 2 km. fàcil.

 

19 juliol. Cliffs Moher-Galway.

Els penya-segats de Moher són els més impressionants de tota l'illa, cauen verticalment 200 metres sobre el mar i al llarg de 5 km. Els dies o el Lynch's clars es poden vore les muntanyes Kerry i les illes Aran. A la vesprada anirem a Galway i temps lliure per passejar aquesta animada ciutat universitària. Podem vore el St. Nicholas's Collegiate Church Castle. Hotel a Galway. Sopar.

RUTA VERDA - 10 km. Moderada - que recorrà els penya-segats oferint-nos unes vistes impressionants.

 

20 juliol. P.N. de Connemara.

Retallades costes oceàniques, platges d'arena blanca, boscos de coníferes, llacs i torberes que arriben fins on assoleix la vista, fan d'aquest parc un dels més espectaculars i bells del país. La nostra ruta de hui ens portarà a Diamond Hill on podrem gaudir de fabuloses vistes sobre tot el parc nacional. Després coneixerem l'abadia de Kylemore. Construïda a principis del segle XX en estil "revival Tudor" conserva una comunitat de monges benedictines. Les vistes sobre el massís Twelve Bens i el llac Pollacappul són magnífiques. Hotel prop de Dublín.

RUTA VERDA - 9 km - 350 m de desnivell positiu- moderada.

 

21 juliol. Tornada.

A l'hora convinguda eixida cap a l'aeroport de Dublín. Vol Dublín-Barcelona. Arribada a València cap a les 18h.

 

* Es tracta d'un viatge que inclou, quasi tots els dies, rutes verdes per a caminar, entre 2h. i 4h.  |  Dia a dia es detallen les característiques de cada ruta.  | Cal portar el calçat i la roba adequada 

** Les rutes poden variar en funció de les condicions meteorològiques o altres factors que considere el guia.Visitarem