Guatemala. Apogeu Maia. Tikal, Copán,..


Del 26/12/2019 al 06/01/2020
12 dies
per persona 2560
 • Del 26/12/2019
  al 06/01/2020
 • 12 dies
 • Avió
 • Mitja pensió.
 • Natura
 • Història
 • NOVETAT
 • Cap d'Any 19-20

 • Vicent Climent

 • Guia Local.

Descripció

Guatemala. Apogeu Maia. Tikal, Copán,..

Guatemala ens regala la diversitat més gran de paisatges naturals i humans de Mesoamèrica. Paradís tropical habitat per milers d'aus multicolors. Els seus boscos impenetrables oculten les més belles joies de l'arquitectura Maia. Us proposem el descobriment intens d'aquest fantàstic país visitant cadascun dels llocs més destacables que li donen vida. Les ciutats colonials, testimoni de la conquesta espanyola, els pobles indígenes plens de colors amb una població que ha sabut conservar les seues tradicions seculars. Tot sota un cel brillant que dóna profunditat a un paisatge de volcans i selves. Guatemala és el bressol de la cultura Maia. Els seus llocs arqueològics mostren la cultura d'aquest poble en les seues esplendors: Tikal, que es trova dins d'un laboratori de flora i fauna selvàtica o Yaxha a la vora de dos llacs. La visita extraordinària de Copan (Honduras) completarà el nostre viatge al descobriment de Centreamèrica. Un cap d'any sota el màgic Apogeu Maia.

Inclou

 • Avió
 • Guia FPR
 • Assegurança de viatge
 • Itinerari en Bus
 • Hotel i desdejuni
 • 9 sopars

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 11/04/2019

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 29/11/2019

Opcions

 • Habitació individual + 425 €
 • Assegurança cancel·lació + 70 €

Guia

Ens acompanyarà:

Vicent Climent
Història de l'Art.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 2560 € + 183 € de taxes


Programació

26 desembre. Vol València - Ciutat de Guatemala.

Concentració a les 07:30 a l’aeroport de Manises. Vol València – Ciutat de Guatemala via Madrid. Arribada a la vesprada. Sopar de Benvinguda a Guatemala. Hotel a Antigua. Dos nits.

 

27 de desembre. Antigua. Esplendor colonial.

Dedicarem la jornada a explorar i passejar Santiago de Los Caballeros de Guatemala- nom oficial d'Antigua-. Els monestirs, mercats, places i placetes ens endinsaran en la vida de l'antiga capital de la colònia. Destacareml'església de San Francisco, la "Municipalidad", la catedral,l'església de la Merced o el Museu del Xocolate. Sopar.

 

28 de desembre. Llac Atitlan. Sota els Volcans.

Farem un recorregut fins al llac Atitlan. En arribar farem un passeigpanoràmic pel llac fins al poble de San Juan de La Laguna on podrem visitar la cooperativa de dones del tèxtil. Continuarem visitant els pobles que envolten el llac com Santiago d'Atitlan on podrem atendre les explicacions sobre els déus Maies i l'espiritualisme de les poblacions locals. Nit al poble de Panajachel. Sopar.

 

29 de desembre. Chichicastenango. Mercat Maia.

Les terres altes de Guatemala tenen uns paisatges increïblement acolorits. El país dels Quichés- poble maia- desplega tots els colors del tròpic amb el seu famós mercat. La Màgia envolta l'antiquíssim procés comercial indígena barreja de flors i encens. Sincretisme religiós cristiano-maia que es desplega en cada racó del poble. Gaudirem com a pocs d'aquest mercat. A la vesprada trasllat a la Ciutat de Guatemala. Nit a ciutat de Guatemala. Sopar.
 

30 desembre. De Guatemala a Les ruïnes de Copán- Hondures-

Eixirem per l'est del país cap a la frontera d'Hondures. Paisatges canviants des de la suavitat climàtica de la capital a la zona més seca i calorosa de Chiquimula. Travessarem la frontera pel Florido i ens instal·larem al nostre Hotel a Copán. Temps lliure per passejar pel poblet de Copán. Sopar.

 

31 desembre. COPÁN. L'Atenes Maia.

Del segle V al Segle IX va ser la capital d'un important regne maia en el període anomenat clàssic. Considerat pels experts com un dels llocs principals d'aquesta cultura dedicarem el dia a visitar-lo. El centre cerimonial, el joc de pilota, l'escala jeroglífica i l'acròpolis a més del museu d'arqueologia de la ciutat. Tindrem temps per gaudir del poble on ens hostegem Ruinas de Copan.  Nit de Cap d'any a Copan. Sopar.

 

1 de gener. Quiriguá- Rio Dulce.

Tornant a Guatemala encaminarem la ruta cap al Carib. Visitarem en la ruta el lloc arqueològic de Quiriguá -UNESCO-. Grans esteles considerades obres mestres de la cultura maia conformen les parts més espectaculars de la visita. Aquestes esteles tallades amb pedra arenisca roja són les més grans de l'Amèrica precolombina. Després continuarem cap al Parc nacional del Rio Dulce on farem nit. Sopar.

 

2 de gener. Livingston - Peten. Carib Guatemalenc.

El riu Dulce és una de les primeres àrees protegides de Guatemala. Ofereix una gran bellesa per la vegetació exuberant i per la gran quantitat d'aus marines així com de cocodrils i manatís que l'habiten. Farem un recorregut en barca pel riu per gaudir d'aquests paisatges. Visitarem el castell de San Felipe de Lara, fortalesa espanyola que va ser molt cobdiciada pels pirates en el seu temps. Completarà l'excursió la Isla de Aves, les aigües termals, així com la ciutat de Livingston. Poblat pel poble Garífuna a la vora del carib. Després anirem la isla de Flores on farem nit. Sopar.

 

3 de gener. Tikal. Apogeu Maia.

Farem la visita de tot el dia al parc nacional de Tikal. -Unesco-. Tikal va ser un dels principals centres culturals i de població de la civilització maia i és un dels llocs d'aquesta cultura més espectaculars i bells. L'àrea arqueològica té més de 576 km² de selva exuberant envoltant el centre cerimonial i alberga la segona piràmide maia més alta del món. Nit a Flores. Sopar.

 

4 de gener. Yaxhá- Guatemala. El Secret del Petén.

Al matí visitarem les ruïnes de Yaxhá, que significa "aigua i verd". Aquesta ciutat és la gran joia amagada del món maia. De l'àrea destacarem l'acròpolis nord o el gran complex astronòmic. A la vesprada agafarem un vol a la ciutat de Guatemala. Nit i hotel. Sopar.
 

5 de gener. Ciutat de Guatemala. 

Farem un "Tour" guiat per la capital per a acomiadar-nos del país de l'eterna primavera. Vorem entre altres: el centre històric, la catedral i el mapa en relleu. En acabar ens esperarà el vol de tornada cap a València.

 

6 de gener. Arribada. 

Nit a bord. Arribada a València cap a les 17:00h.
Visitarem