Etrúria. Viterbo. El nord del Laci.


Del 30/12/2020 al 04/01/2021
6 dies
per persona 1040
 • Del 30/12/2020
  al 04/01/2021
 • 6 dies
 • Mitja pensió.
 • Història
 • Clàssic
 • Avió

 • GUIA FPR

Descripció

Etrúria. Viterbo. El nord del Laci.

Etrúria va ser una antiga regió històrica situada en el centre d’¦tàlia, entre les actuals Toscana, Laci i Úmbria. El topònim deriva dels etruscs o tirrens, els pobladors que s’hi assentaren i crearen una poderosa confederació. Les ciutats estat independents van ser les més importants d’¦tàlia central i septentrional, fins a  la  seua  caiguda davant de Roma, en el segle III aC. Necròpolis antigues, pobles medievals, viles renaixentistes, natura incontaminada. Paisatge intens el de la Túscia, regió que conserva un patrimoni únic i irrepetible. Memòria d’una gran civilització.

Inclou

 • Vol directe des de València
 • Assegurança de viatge
 • Guia FPR
 • Itinerari en Bus
 • Hotel i desdejuni
 • Mitja Pensió tots el dies.

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 18/03/2020

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 30/11/2020

Opcions

 • Habitació individual + 140 €
 • Assegurança cancel·lació + 30 €

Guia

Ens acompanyarà:

GUIA FPR
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1040 € + 45 € de taxes


Programació

*A causa de l'actual situació pel Covid19 i de l'antelació amb la qual es realitza el programa, les visites poden sofrir canvis

30 desembre. Viterbo. L’altra Ciutat Papal*

Concentració a les 13.30h. a l’aeroport de Manises. Vol directe València-Roma. Arribada a sopar a l’hotel. Hotel a Viterbo 4 nits. Sopar.

 

31 desembre. Viterbo i Tuscania*

La ciutat de Viterbo presenta una singular concentració de monuments destacables en un àrea relativament reduïda. Va ser vila molt més populosa que Roma en el segle XIII. Farem una passejada per la ciutat per a descobrir-ne els monuments, carrers i places principals. Dinar lliure. A la vesprada, Tuscania. Antic burg d’origen etrusc que va arribar a la màxima esplendor en l’Edat Mitjana, quan es va enriquir amb dos bellíssimes basíliques romàniques. Sopar.

 

1 gener. Bomarzo i Orvieto*

El jardí de Bomarzo, realitzat en el segle XV¦ per voluntat del duc Vicino Orsini, és un singular i fantàstic parc poblat d’escultures gegantines i monstruoses, animals exòtics, divinitats, i tantes originalitats escampades entre la vegetació. Esotèric i secret. Dinar lliure. Vesprada a Orvieto, de què destaquem l’arquitectura gòtica italiana de la catedral i els meravellosos frescs del Juí final de Luca Signorelli. Sopar.

 

2 gener. Del Renaixement al manierisme. Caprarola i la vil·la Lante*

Caprarola  és  famosa  pel  seu  palau,  obra  mestra   i sumptuosa residència del cardenal Alexandre Farnese amb uns jardins meravellosos. Dinar lliure.   A Bagnaia, destaca la bellíssima vil·la Lante pel seu esplèndid jardí geomètric amb fonts, jocs d’aigua i un magnífic parc. Sopar.

 

3 gener. Tarquínia-Cerveteri. La resta d’una civilització*

Tarquínia, mare de les ciutats d’Etrúria, enigmàtica i de refinada civilització que es va desenvolupar durant quasi mil anys. La necròpolis és considerada com la més important pinacoteca de l’antiguitat. En el burg medieval de Cerveteri trobarem el Museu Nacional Etrusc, que recull rics equips funeraris i visitarem la necròpolis de Banditaccia, amb gran varietat de tipus de tombes¦ en forma de pou són les més antigues, segle V¦¦ aC; les de túmul en forma de cabanya; i les més complexes, amb vestíbul i diverses estances. Dinar lliure. Hotel a Fiumicino. Sopar.

 

4 gener. Vol de tornada Roma-València

Trasllat a l’aeroport. Vol directe Roma-València. Arribada cap a les 11.30h.

 

*A causa de l'antelació amb la qual es realitza el programa, les visites pots sofrir canvis.

 Visitarem