info@fil-per-randa.com 692 73 37 90 De dilluns a divendres de 09:30 - 14:00 | Dimarts i dijous de 16.00 a 19.00

Escapada a Salzburg.
AVANÇ FALLES 2025


Del 14/03/2025 al 19/03/2025
6 dies
per persona 1390 Queden places lliures
  • Del 14/03/2025
    al 19/03/2025
  • 6 dies
  • Avió
  • Ciutat amb encant
  • Regions d'Europa
  • Música
  • Història

  • Enric M. Català

Descripció

Escapada a Salzburg.

Arraconada a l'est d'Àustria i ben a prop de la frontera alemanya, la capital del Salzburguès és una de les ciutats més belles d'Europa. En aquestes falles us presentem l'escapada perfecta per gaudir fora de les aglomeracions turístiques estivals. Aquesta ciutat d'art, situada a la ribera del riu Salzach, en l'ampla planura formada pel riu i el límit de Baviera. Dos turons, el Kapuzinerberg en la ribera dreta del riu i el Mönchsberg, coronat pel possessiu castell, en la part esquerra de la ciutat, li donen un aspecte majestuós, mentre el nucli més antic conserva l'elegància i la gràcia dels segles setze i disset amb una forta influència italiana. A més de conèixer la ciutat, tindrem una escapada per descobrir els voltants de la ciutat i les belleses que guarda sempre amb la visió dels Alps. No podem deixar de gaudir en la ciutat de Mozart d'un concert al caure el dia per acabar d'arrodonir una escapada fantàstica en començar la primavera.

Inclou

  • Vols internacionals
  • Hotel i desdejuni
  • 1 Mitja Pensió
  • Concert
  • Guia FPR
  • Assegurança de viatge
  • Itinerari en Bus

No Inclou

  • Entrades als monuments
  • Tot el que no estigui en l'apartat d'Inclou

Opcions

  • Habitació individual + 355 €
  • Assegurança cancel·lació + 45 €

Guia

Ens acompanyarà:

Enric M. Català
Pintor, Belles arts i Filòleg.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1390 € + 95 € de taxes


Programació

14 març. Vol València-Múnich.

Concentració a les 15.20 a l’aeroport de Manises. Vol directe València – Múnich. Trasllat a Salzburg. Hotel a Salzburg tots els dies.

 

15 març. Salzburg. La Roma dels Alps.

Mozart odiava Salzburg, mentre que, en canvi, el gran geògraf alemany Humboldt la considerava (junt amb Constantinoble i Nàpols) una de les ciutats més belles del món. Modelada pels arquitectes italians i pels prínceps arquebisbes, ha aconseguit amb el seu barroc que ho impregna tot i la música culta i el gust refinat, marcar-se una personalitat absolutament única. I tot açò per les riqueses acumulades en gran part pel comerç de la sal. Gaudirem del descobriment de la ciutat amb un itinerari que ens portarà per les places i estrets carrers de la ciutat vella: la Residenz, Palau dels Arquebisbes de la ciutat; el Getreidegasse, el carrer on va viure Mozart; la Franziskanerkirche, fabulosa església franciscana dissenyada per l'arquitecte Fischer von Erlach; o la catedral de Sant Rupert, entre altres punts d'interés. A la vesprada, pujarem a la fortalesa Hohensalzburg, que conserva l'aspecte del s. XVI amb la cambra daurada i amb unes vistes espectaculars de la ciutat. Sopar.

 

16 març. Salzburg. La Ciutat de Mozart.

No importa que Mozart no amara Salzburg, perquè Salzburg, la seua ciutat natal, és l'exaltació plena de la seua memòria. Tots els racons, places i cafés són d'alguna forma un homenatge al músic. Visitarem al matí el castell de Mirabell, de 1606, molt a prop del centre i que va ser el regal del príncep arquebisbe Wolf Dietrich a la seua amant Salomé Alt, hui seu de l'Ajuntament de la ciutat. Conté uns jardins barrocs, de què fa uns quants anys van reconstruir una part a l'antic estil italià. Continuarem la visita de la ciutat per a després tindre temps lliure.

 

17 març. El Salzburguès.

Salzburg, terra de ritmes lents i colors musicals envoltats d'una natura formidable, país que va veure la història d'amor entre Francesc Josep i Sissí, augmentada any rere d'any per pel·lícules i novel·les. Ens encantarà voltar pel bell poble de Sankt Wolfgang, a la vora del llac, meta de pelegrinatges des del segle XII i amb una església gòtica on es conserven obres mestres, com ara el retaule pintat i esculpit l'any 1481 i l'altar barroc amb més de cent estàtues. Una volta fora del poble, ens espera el funicular de Schafberg que ascendeix a 1.783 m d'altitud i d'on podrem veure mitja Àustria. No oblidarem en el nostre camí la fotogènica Hallstatt. Té aquesta vila una església del s. XV i un passat mític, ja que va ser ací on començà a extraure's la sal fa cinc mil anys. Una de les curiositats de Hallstatt és la capella amb 1.200 calaveres pintades amb dissenys florals.

 

18 març. Fraueninsel i Vetllada Mozartiana a Salzburg.

Farem una excursió a un dels llocs més bonics de Baviera, ben a prop de Salzburg: L'illa de les dones, en alemany Fraueninsel. Aquesta illa en el llac Chiemsee de 300 metres de llarg i 600 de llarg conjuga art, tradició i natura, té al nord el poble de pescadors i al sud la gran abadia benedictina. Tindrem el matí per descobrir aquest lloc màgic. Després tornarem a Salzburg per gaudir d'una vetllada musical mozartiana.

 

19 març. Vol tornada a València.

A l’hora convinguda eixirem cap a l’aeroport de Múnic per a agafar el vol directe a la ciutat. Arribada a València al voltand de les 17.00h.

 

HOTEL

 Salzburg  NH Collection Salzburg City 4*

 




Visitarem