Els Dolomites. Trentino. Alto Adige. Süd Tirol.
JULIOL 2024


Del 13/07/2024 al 20/07/2024
8 dies
per persona 1565 Llista d'espera
  • Del 13/07/2024
    al 20/07/2024
  • 8 dies
  • Avió
  • Natura
  • Regions d'Europa
  • Història

  • David Gimeno

Descripció

Els Dolomites. Trentino. Alto Adige. Süd Tirol.

Va ser el geòleg francès Dieudonné Dolomieu qui va descobrir les propietats d'aquest tipus de roca, en el seu honor se la denominà Dolomita. Fa 250 milions d'anys aquestes muntanyes estaven sota el mar acumulant petxines, corals i algues. Fa "només" 70 milions d'anys emergiren.  A causa de la concentració de fòssils i minerals,al capvespre, quan el sol comença a il·luminar-les, transforma la seua aparença acolorint-les amb tonalitats  que van del roig sang al roig pàl·lid, del taronja al pomelo. Vos presentem aquest estiu el Viatge al Trentino-Alto Adige/Sud Tirol com a novetat absoluta. Hem compilat el millor de les visites culturals amb les vistes més fabuloses de les muntanyes que el gran Le Corbusier va definir com "l'arquitectura natural més perfecta del món". Gaudirem d'eixa dualitat italo-germànica que és el Sud-Tirol: Bozen, Bruneck, Brixen entre d'altres així com una visita a Trento, la ciutat del concili. Afegirem  passejos a llocs emblemàtics de les Mítiques Muntanyes.

Inclou

  • Vols internacionals
  • Hotel i desdejuni
  • Guia FPR
  • Itinerari en Bus
  • Assegurança de viatge
  • 3 Mitjes Pensions

Opcions

  • Habitació individual + 420 €
  • Assegurança cancel·lació + 60 €

Guia

Ens acompanyarà:

David Gimeno
Guia de turisme.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1565 € + 202 € de taxes


Programació

13 juliol. Vol València-Venècia

Concentració a les 10.00h a l’aeroport de Manises. Vol amb escala a Zúrich. Arribada a les 18.20 h. Hotel a Bruneck/Brunico 5 nits. Sopar.

14 juliol. Bruneck /Brunico. Llac De Braies.

Començarem gaudint de les Dolomites visitant Bruneck/Brunico la discreta Bruneck  que és la capital de la Val Pusteria. Ciutat d'elegància austríaca la passejarem descobrint els seus nets i encantadors racons. Qualsevol guia de viatge assenyala que el llac de Braies és un dels més bonics de les Dolomites. El visitarem fent un passeig al seu voltant on podrem gaudir de fabuloses vistes d'algunes de les muntanyes més grandioses dels Alps.Nit a Bruneck. Sopar.

15 juliol. Tre Cime Di Lavaredo - Innichen/San Candido.

Si hi ha algun lloc emblemàtic i símbol de les Dolomites és "le tre Cime di Lavaredo"- els tres cims de Lavaredo-. La vista d'aquesta magnífica muntanya que milers de viatgers d'arreu el món visiten cada any es pot aconseguir de varies parts, totes distants entre si. Nosaltres hem elegit per hui l'únic  punt on l'autobús ens apropa i amb un passeig d'una hora amb poca dificultat i des del ben assortit refugi Auronzo podrem gaudir d'un panorama únic. Passarem tot el matí i dinarem al refugi. A la vesprada ens aturarem a Innichen/San Candido per descobrir els encants d'aquest poble fronterer amb l'Àustria i la seua col·legiata.

16 juliol. Falzarego - Cortina D’ampezzo.

Per arribar al telefèric de Lagazuoi agafarem la ruta de la ValBadia o Gadertal, aquesta preciosa i rica vall ens portarà remuntant el port de muntanya de Falzarego al pas del mateix nom i d'allí al refugi. Les vistes ens deixaran sense alè. Dedicarem el temps necessari a gaudir del lloc recorrent les sendes del cim.- sense dificultat-. Després recorrent les valls anirem a la capital de les celebrities i famosa Cortina d'Ampezzo, on la riquesa es fa evident a cada cantonada. 

17 juliol. Brixen - Novacella-Sterzing.

La ciutat de Brixen/ Bressanone és una de les capitals del Tirol del Sud. El duomo, els carrers amb els porxats, el palau dels Bisbes, etc. tots ells amb un disseny germànic en difícil equilibri entre l'opulència i l'austeritat. També visitarem l'enorme i Catòlica abadia de Novacella., amb el seu recinte emmurallat i les seues dependències que van del romànic al barroc. Finalitzarem el dia en el deliciós poblet de Sterzing que els italians, després de l'annexió del Tirol del sud, anomenaren Vipiteno pel campament romà que existia a prop. La torre anomenada Zwölferturm atraparà tota la nostra atenció.

18 juliol. Bozen/ Bolzano.

La capital del tirol del sud és una ciutat on es troben i es barregen el món germànic amb el món mediterrani. De vida animada, amb una intensa activitat comercial i de fisonomia "gòtica" la descobrirem pas a pas en aquest últim dia a “l'alto Adige”. El centre de la vila guarda elegants edificis: el Duomo de majestuoses formes gòtiques, l'església dels Dominics amb la meravellosa capella de San Giovanni, el palau Mercantile, l'escenogràfica via dels pòrtics i el museu arqueològic que té com estrela la famosíssima mòmia d’Ötzi u home de Similaum. Hotel a Trento. 2 nits. Sopar.

19 juliol. Trento.

Capital de la regió autònoma del Trentino-Alto Adige/Süd Tirol, Trento està situada en una breu planura entre els massissos del Bondone i la Paganella. És de noble i sever aspecte però també rica i vivaç. El centre històric desenvolupat al voltant del Duomo conserva cases "afrescate" d'època vèneta. El període de màxim esplendor serà sota el Cardenal-bisbe Cristoforo Madruzzo quan en la vila s'inicia el cèlebre Concili després de descartar altres ciutats. La visita a la ciutat ens proporcionarà grans i grates sorpreses. El ja dit Duomo de línies romànico-gòtiques, l'esplèndid castell del Buonconsiglio amb les sales adornades de pintures i seu de riques col·leccions d'art o San Apollinare de bellíssimes traces tardoromàniques. Serà un dia trentí.

20 juliol . Vol Venècia - València.

Matí lliure. Trasllat a l'aeroport de Venècia. Arribada a València a les 00.00h aprox.



Visitarem