info@fil-per-randa.com 692 73 37 90 De dilluns a divendres de 09:30 - 14:00 | Dimarts i dijous de 16.00 a 19.00

Colòmbia - El Dorado.
CAP D'ANY 2024-25


Del 26/12/2024 al 06/01/2025
12 dies
per persona 3580 Llista d'espera
  • Del 26/12/2024
    al 06/01/2025
  • 12 dies
  • NOVETAT
  • Avió
  • Natura
  • Regions del Món

  • Vicent Climent

  • Guia Local.

Descripció

Colòmbia - El Dorado.

En fil-per-randa volíem conéixer des de fa temps Colòmbia o com diuen alguns dels seus habitants de manera festiva “Locombia”. Al Cap d'Any vos proposem una ruta per aquest gran país de Sud-amèrica. Poble acollidor barreja d'europeus, amerindis, africans...que viu en un territori ple de contrastos. Encreuament americà entre el pacífic, el carib i les majestuoses serralades andines on les valls de verds intensos tenen com a paisatge de fons les neus perpètues. En el nostre viatge de Cap d'Any hem unit la capital Bogotà, immensa i vibrant, cap i casal cultural del país, amb les viles colonials andines com Leyva o Barichara en plens Andes. A més un tast del carib en la ciutat única-patrimoni de la humanitat- de Cartagena de Indias amb alegre sabor tropical i les illes que l'envolten. Tot un viatge per endinsar-nos en l'Amèrica més màgica, per descobrir el nostre “El Dorado”.

Inclou

  • Vols internacionals
  • "Transfer" aeroport de Madrid-Barajas
  • Entrades
  • Guia FPR
  • Guia local
  • Hotel i desdejuni
  • Vols domèstics
  • Sopar Cap d'any
  • Mitja Pensió tots el dies.
  • Itinerari en Bus
  • Assegurança de viatge

No Inclou

  • Propines
  • Tot el que no estigui en l'apartat d'Inclou

Opcions

  • Habitació individual + 790 €
  • Assegurança cancel·lació + 120 €

Guia

Ens acompanyarà:

Vicent Climent
Història de l'Art.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 3580 € + 552 € de taxes


Programació

26 desembre. Vol Madrid-Bogotà.

Concentració a les 10.00h a Nuevo Centro (Expo Hotel). Trasllat a Madrid Barajas. Arribem de nit a la ciutat de Bogotà i ens traslladem a l’hotel en el centre de Bogotà. 

 

27 desembre.  Bogotà. Capital del Dorado.

Aquest primer dia en Colòmbia coneixerem la seua capital: Bogotà. Anirem desgranant els principals indrets com el Santuari de Montserrat (allí Monserrate) Pujarem en funicular i tindrem les millors vistes de la ciutat. Recorrerem també els pintorescs carrers de La Candelaria, el Museu de Botero, el museu del Chorro i la plaza Bolívar. Dinar tots els dies. Nit a Bogotà.

 

28 desembre. Mines De Sal De Zipaquirá-Leyva. Cundinamarca no és Dinamarca.

Zipaquirá és una xicoteta vila mig colonial mig republicana, de les més antigues del país, que es troba a 45 kilòmetres de Bogotà. Els carrers antics del centre inviten a passejar. En el col·legi de la ciutat va estudiar el gran escriptor colombià García Márquez. La catedral de Sal de Zipaquirà és un clàssic tant per als turistes com per als colombians que la consideren "la primera meravella de Colòmbia". La visitarem. Després anirem cap a Leyva detenint-nos en el pont de Boyacá. Nit a Leyva.

 

29 desembre. Villa De Leyva-Ráquira. Boyacá voy “p’allà”.

Fundada l'any 1572 en la vall de Sequencipa per D. Andrés Vías Venero de Leyva qui li donà nom, Leyva és una de les ciutats colonials més boniques del país classificada com patrimoni històric nacional. La Plaza Mayor, meravellosa, és el centre de la vila. Amb els nostres guies coneixerem la ciutat passejant a més dels convents com el de San Agustín o Santo Ecce Homo del segle XVII, també monument nacional, el museu astronòmic Muisca, que era un lloc sagrat pels indígenes abans de la conquesta castellana. Per a dinar menjarem els plats típics de la regió de Boyacá i anirem a Ráquira que destaca per la seua ceràmica i les tendes locals. Nit a Leyva.

 

30 desembre. Leyva-Barichara. Santander tropical.

Eixim de matí per recórrer el camí que va des de Leyva, província de Boyacá, a Barichara en la província de Santander. Aquesta terra està delimitada a l'oest per les altes serres andines, que han modelat el paisatge dotant-lo d'una bellesa pertorbadora. En arribar a Barichara dinarem. En acabar farem un passeig amb els nostres guies en la part històrica de la ciutat. Barichara significa "lloc de descans" i és conegut per ser el poble més bonic de Colòmbia. Nit a Barichara.

 

31 desembre. Guane-Barichara. “Charme” andí.

Eixirem de Leyva per anar cap a Guane. El Camí Real va ser creat pels indis guaneños fa més de cinc-cents anys. El Canó Suárez que recorrerem forma part de la serralada dels Andes. En arribar al poblet de Guane el coneixerem amb el transport local i visitarem l'església parroquial i Santuari de Santa Lucía, i les antiguitats del seu museu arqueològic. També gaudirem de la gastronomia regional. En acabar eixirem cap a Barichara on tindrem temps lliure per gaudir de la bellísima ciutat històrica. Nit a Barichara. Aquesta nit tindrem sopar de Cap d'Any al tròpic andí.

 

1 gener. Cañón De Chicamocha-Mesa De Los Santos. Un café als Andes.

Eixirem, després de gaudir de la nit de Cap d'Any, cap al Canyó de Chicamocha on agafarem el telefèric que ens permetrà tindre una visita panoràmica. Un dels canyons més grans del món, era fa 46 milions d'anys, un immens llac que va albergar animals marins dels quals queden els seus fòssils. Després anirem cap a Mesa de Los Santos on viurem "l'experiència Cafetera" amb un recorregut pels camps de café on ens explicaran els cultius i processos de producció amb degustació del café. En acabar, anirem cap a l'aeroport de Bucaramanga per agafar el vol intern cap al carib colombià: Cartagena de Indias. Trasllat a l'hotel en arribar a la platja de Cartagena de Indias.

 

2 gener. Cartagena De Indias- Boquilla. Cartagenera morena.

Eixirem al matí per fer un recorregut panoràmic per Manga, Bocagrande i el Fuerte de San Felipe. Passejarem el centre històric de la bellíssima Cartagena de Indias anomenada així per distingir-la de la Cartagena espanyola. Construïda sobre un antic poblat amerindi abandonat situat sobre una xicoteta illa en la costa. La recorrerem per anar descobrint l'encant absolut d'aquesta ciutat patrimoni de la humanitat per la Unesco. El centre és el lloc més estimat per l'antiga burgesia colonial. Els carrers pavimentats, els palaus, places, les cases amb les balconades, etc. Faran la nostra delícia. A la vesprada anirem cap a Boquilla, poble de pescadors entre el Carib i la Cienaga de la Virgen amb els seus manglars. Després tornarem al nostre hotel en Cartagena de Indias. 

 

3 gener. Islas del Rosario. El frescor del carib.

Les illes del Rosario formen un arxipèlag de vint-i-set illes. Protegides per formar part del "Parque nacional Corales del Rosario y de San Bernardo", anirem cap a elles amb vaixell per viure al ple hivern l'experiència d'un carib cristal·lí replet de peixos de tots els colors. Temps per a descansar o passejar l'illa principal. Després tornarem al nostre hotel a Cartagena de Indias.

 

4 gener. Bogotá. 

Al matí tindrem temps lliure per a gaudir del carib colombià. A l'hora convinguda agafarem el vol cap a Bogotà. On en arribar anirem a l'hotel. Tindrem temps lliure per compres d'última hora. Nit a Bogotà.

 

5 gener. Bogotà-Madrid.

El matí tindrem temps lliure per poder encara passejar la ciutat de Bogotá. A les 14.50 ixirà el vol cap Madrid. 

 

6 gener.

En arribar a Madrid a les 6.30 tindrem un autobús esperant-nos per portar-nos a València.

 

HOTELS

 Bogotà  GHL Hotel Bioxury 5*
 Villa de Leyva  Hospederia Centro de Convenciones Duruelo 5*
 Barichara  Hotel Alejandría
 Cartagena de Indias  Intercontinental Cartagena de Indias 5*

 




Visitarem