CAP D’ANY EXTREMENY. CÀCERES. PN de Monfragüe.


Del 28/12/2019 al 01/01/2020
5 dies
per persona 620
 • Del 28/12/2019
  al 01/01/2020
 • 5 dies
 • Mitja pensió.
 • Bus
 • Cap d'Any 19-20
 • Opció Senda

 • Gabriel Benavides

 • Victor Benlloch

Descripció

CAP D’ANY EXTREMENY. CÀCERES. PN de Monfragüe.

EXTREMA-I-DURA

I freda, i muntanyosa, i aigualida, i salvatge,... i podriem afegir tòpics sobre Extremadura que trencarem en aquest viatge. Serà un viatge “a través” de la història,seguint les petjades del temps, des de la magnífica ciutat de Càceres, fins el museu d’art contemporani de “Vostell”. Veurem el paisatge i els pobles des d’on isqueren els “descobridors” del continent americà. En definitiva, un viatge on la història ha deixat nombrosos sediments en forma de patrimoni cultural -declarats per la UNESCO- de tota la humanitat. De la varietat gastronòmica, l’artesania, l’ambient nocturn, no cal parlar-ne, ja el coneixereu si veniu.

Inclou

 • Assegurança de viatge
 • Guia FPR
 • Hotel i desdejuni
 • Itinerari en Bus
 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Sopar Cap d'any

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 08/07/2019

Opcions

 • Assegurança cancel·lació + 15 €
 • Habitació individual + 175 €

Guia

Ens acompanyarà:

Gabriel Benavides
Músic i Humanitats.

També vindrà amb nosaltres:

Victor Benlloch
Botànic.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 620 €


Programació

28 desembre. Oropesa

Eixida a les 8.00 hores des de Nuevo Centro de València. Recorregut fins Oropesa. Temps lliure per a dinar. Arribada a Extremadura. Repartiment d’habitacions i temps lliure. Hotel a Càceres. 4 nits. Sopar.

 

29 desembre. Càceres i el Museu Vostell.

De matí visita del Museu Vostell, d’art avantguardista situat enmig d’un paisatge d’enormes roques granítiques anomenades Barruecos, sobre les quals les cigonyes instal·len els nius. Trasllat a Càceres, temps lliure per a dinar. A la vesprada visita-passeig pel nucli antic d’aquesta bonica ciutat declarada Patrimoni de la humanitat. Sopar.

Opció senda. Los Barruecos. Càceres.

De matí farem un recorregut pel Monument de Los Barruecos, espai encisador on els blocs de pedra granítica arredonits es conjuguen amb una flora i fauna de gran interés, tots acompanyats de corrents d’aigua i llacunes que el fan un paratge de gran bellesa natural. Ruta verda. 10 km. 70 m desnivell. 4 hores. Sense dificultat. Trasllat a Càceres, temps lliure per a dinar. A la vesprada visita-passeig pel nucli antic d’aquesta bonica ciutat declarada Patrimoni de la humanitat. Sopar.

 

30 desembre. Monfragüe i Càceres.

Tresor de la natura extremenya, obert per les aigües del Tajo i refugi d’infinitat d’espècies animals. Visita al centre d’informació del parc natural.  Ruta verda: Passejada per senda recorrent un dels itineraris més interessants del parc. 3 hores dificultat baixa.  Dinar. A la vesprada continuarem descobrint el centre històric de la ciutat de Càceres.

Opció senda. P.N. Monfragüe. Càceres.

Farem la ruta més bonica de tot el Parc Nacional de Monfragüe, la ruta de l’ombria, on vegetació i aigua es combinen entre penyes, acompanyats dels aromes dels abundants arbusts aromàtics i amb uns paisatges espectaculars. Ruta verda. 6 km. 280 m desnivell. 3 hores. Dificultat baixa. Dinar. A la vesprada continuarem descobrint Càceres i els seus carrers.

 

31 desembre. Trujillo.

Visitarem la monumental ciutat de Trujillo  de la qual cal destacar-hi la plaça major, centre de la ciutat que conforma un espai monumental de gran bellesa. El castell d’origen califal i les fabuloses esglésies com la de “San Martín” o “San Francisco”.  No oblidem la magnífica gastronomia de la zona com las “migas extremeña” o la sopa de tomata.   A la vesprada tornada a Càceres i Sopar de Cap d’any.

Opció senda. Sierra de Las Fuentes. Trujillo.

Recorrerem l’espai natural de la Sierra de las Fuentes, destacat pel seu gran valor ornitològic en acollir nombroses i importants poblacions d’espècies d’aus rares i en perill d’extinció. Ruta verda. 10 km. 270 m desnivell. 4 hores. Dificultat baixa. Dinarem a Trujillo, on de vesprada podrem fer una volta pels seus carrers. Tornada a Càceres i Sopar de Cap d’any.

 

1 de Gener.  Ocaña.

De tornada visitarem Ocaña, “Pórtico de la Mancha”. Atresora llegats religiosos, i les seues obres civils apareixen als carrers donant una gran importància a la vil.la. Destaca la seua monumental  Plaça Major de claustre regular i estructura tancada. Arribada a València a última hora de la vesprada.

 Visitarem