Budapest. La ciutat més bella del Danubi.


Del 10/08/2020 al 16/08/2020
7 dies
per persona 1400
 • Del 10/08/2020
  al 16/08/2020
 • 7 dies
 • NOVETAT
 • Mitja pensió.
 • Arquitectura

 • Enric M. Català

 • Guia Local.

Descripció

Budapest. La ciutat més bella del Danubi.

Ja en el segle VII aC, comerciants grecs utilitzaren el Danubi com a ruta amb els pobles de l’interior. L’¦mperi romà arribava pel nord fins a aquestes aigües, i no per casualitat va ser que, a la vora d’aquest pas fluvial entre orient i occident aparegueren esplendoroses ciutats. Budapest és la capital del Danubi amb més de 1.1OO d’història, i que va des de l’assentament magiar. al present. Actualment plenament integrada en la Unió Europea, viu moments de canvi i  de retrobament amb si mateixa . Gaudirem d'iuna història densa i apassionant.

Inclou

 • Avió
 • Assegurança de viatge
 • Guia FPR
 • Itinerari en Bus
 • Guia local
 • Hotel i desdejuni
 • Mitja Pensió tots el dies.

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 07/10/2019

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 06/07/2020

Opcions

 • Habitació individual + 250 €
 • Assegurança cancel·lació + 30 €

Guia

Ens acompanyarà:

Enric M. Català
Pintor, Belles arts i Filòleg.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1400 € + 98 € de taxes


Programació

10 abril. Budapest

Concentració a les 11.00h. a l’aeroport de Manises. Vol València - Budapest, via Frankfurt. En arribar-hi, trasllat a l’hotel. Sopar. Hotel a Budapest, 5 nits.

 

11 abril. Budapest. Buda, la vila reial . El Museu Nacional d’Art

Budapest està constituïda per dos ciutats, Buda, sobre un tossal, i Pest, la ciutat de baix. Començarem la visita pujant a la ciutadella, des d’on gaudirem d’un magnífic panorama; Farem una passejada pel barri monumental, situat a la part dreta del Danubi; visitarem el castell barroc, l’església de Sant Maties, símbol d’Hongria, el Bastió dels Pescadors, i el funicular Budavári Sikló, etc. Després de dinar, visitarem el Museu Nacional d’Hongria. Aquest museu és un dels més importants d’Europa que conserva des de bellíssimes antiguitats egípcies fins a obres de Velázquez. Dinar.

 

12 abril. Pest, la ciutat que es mira al Danubi

El matí començarà a Pest, que recorrerem a peu. La ciutat de baix, on la marca dels segles XIX i XX, imperials i clàssics, són omnipresents. Visitarem el Parlament –sempre que no hi haja sessions parlamentàries– eclèctic i neogòtic. Des de la plaça de la Llibertat, anirem admirant els edificis historicistes, així com l’estil nacional hongarés: La secessió. Exemple destacable d’aquesta feliç aventura és la façana de l’Ambaixada Nord-americana o el Banc Nacional, entre molts altres. L’avinguda Andràssy o l’església de Sant Esteve. Dinar.

 

13 abril. La revolta del Danubi

Dia d’excursió  a  Esztergom,  antiga  residència  reial i capital d’Hongria. Visitarem les nobles ruïnes del castell, la capella Bakócz i el més gran monument religiós del país; aquesta enorme basílica va ser bastida en el segle XIX. Tot seguit, Szentendre, ciutat d’artistes i artesans a la vora del Danubi, de cases roges i ocres, de carrers que pugen cap a una església barroca amb una situació única. Dinar.

 

14 abril. Budapest. Mont Gellért i Taban. Un puig termal

El mont Gellért, en altres èpoques lloc de domini sobre els hongaresos, és hui en dia lloc d’esplai popular. Passejarem des del pont de la Reina Isabel fins a la ciutadella. Des dels miradors es pot contemplar unes belles visites de tota la ciutat. Al peu d’aquesta muntanya hi ha l’arxifamós Hotel Balneari Gellért, que atrau l’atenció de locals i visitants. Aquest fabulós palau de les Aigües art-déco, és un “must“ de la ciutat. Podrem gaudir dels seus banys. A la vesprada, temps lliure a la ciutat. Sopar en l’hotel. Sopar.

 

15 abril. Székesfehérvár i el llac Velencei

A les acaballes del segle IX, a la plana de Székesfehérvár s’assentà la primera població hongaresa. Des de llavors, aquesta ciutat va anar creixent fins que els turcs en feren fugir la població en el segle XVI. Hui en dia, el preservat centre històric de la ciutat conserva un gran nombre d’edificis històrics. Farem una volta per la vila. A prop de la ciutat el llac Velencei –que significa Venècia– acull pescadors i nadadors que fugen de les aglomeracions buscant tranquil·litat en el llac Balaton. A la vesprada, temps lliure a Budapest. Dinar.

 

16 abril. Budapest. Més Pest

Aquest últim dia farem junts una última passejada per la ciutat. El carrer Váci, zona elegant de la capital, els palaus Klotild, l’ajuntament o la gran sinagoga ens ajudaran a acomiadar-nos de la ciutat. Vol Budapest - València, via Frankfurt. Arribada a València cap a les 19.30h.Visitarem