Budapest - Escapada Especial - Falles 24


Del 15/03/2024 al 19/03/2024
5 dies
per persona 995 Llista d'espera
 • Del 15/03/2024
  al 19/03/2024
 • 5 dies
 • Avió
 • Arquitectura
 • Ciutat amb encant
 • Escapada

 • Daniel Martínez Meyer

Descripció

Budapest - Escapada Especial - Falles 24

La capital d'Hongria és una de les més belles de centre-Europa. Situada al cor del continent ha sofert els cops de la Història, per  a bé i per a mal. Des de la seua època romana quan l'emperador Adrià ordena construir un palau a la vora del Danubi a l'illa d'Obuda, ha anat forjant-se un futur brillant. L'arribada dels magiars i el canvi de població als actuals hongaresos va fer la resta. La dinastia dels reis "arpadiana" ocupa la major part de l'època medieval, després les cases reials estrangeres dels Anjou i els Luxemburg, i els turcs que canviaren la fisonomia d'aquelles terres. Posteriorment els austríacs i l'imperi dual. D'ací a un país reduït en acabar la I Guerra Mundial, els nazis, els comunistes, la democràcia i la Unió Europea. Tot un gran periple històric que anirem coneixent a través dels magnífics edificis que donen sentit a la seua Història. A més la tradició hongaresa dels cafès, de la música, dels banys, i com no del gulàs menjar típic per aquelles terres. En arribar la primavera la llum inunda de nou la bellíssima capital hongaresa, una escapada al cor més fantàstic d’Europa.

Inclou

 • Vols internacionals
 • Hotel i desdejuni
 • 1 Mitja Pensió
 • Entrades
 • Creuer nocturn pel Danubi
 • Guia FPR
 • Guia local
 • Trasllat amb bus fins l'aeroport del Prat

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 08/01/2024

Opcions

 • Habitació individual + 195 €
 • A.Cancel.lació + 45 €

Guia

Ens acompanyarà:

Daniel Martínez Meyer
Guia FPR i Politòleg.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 995 € + 144 € de taxes


Programació

15 març. Vol directe Barcelona-Budapest.

Concentració a Nuevo Centro (Expo Hotel) a les 13.00h .Trasllat a l’aeroport de Barcelona. Eixida de nit en vol directe a Budapest. En arribar el nostre bus ens arreplegarà a l'aeroport per portar-nos a l'hotel. Nit a l’hotel al centre de Budapest.

 

16 març. Budapest.

Dedicarem el dia al barri de Buda. Com un autèntic niu d'àguila sobre el Danubi, el turó del castell a Buda va ser amb diferència lloc privilegiat d'ocupació humana des de l'antiguitat. Sembla, per la seua forma, navegar sobre el gran riu.  Pujarem al turó del Castell reial, els jardins del Palau, el Palau presidènciaL, els carrers medievals. Entrarem a l'església de Sant Maties que encara que fundada al segle XII va ser reconstruïda al segle XIX, és la joia del turó de Buda. Després  el Bastió dels pescadors que oferix una magnífica vista del barri de Pest. Pujarem  a la muntanyeta de Sant Gerard, vorem els banys Gellert i la panoràmica del mirador de la ciutadella. Sopar.

 

17 març. Budapest.

Farem un "Tour" per la ciutat de Pest. Recorrerem les principals avingudes de la ciutat així com el Gran Bulevard. L'avinguda Andràssy, la més elegant de la capital i que porta la marca d’un segle XIX imperial, i la plaça dels Herois. Visitarem el monument del Mil·lenni, el castell de Vajdahnyad, el Parlament... Farem un recorregut pel barri jueu també el barri jueu i la gran Sinagoga de Budapest.

 

18 març. Gödöllo-Szentendre.

L'any 1733 el comte Grassalkovitch president del consell i confident de l'emperadriu Maria Teresa d'Àustria encarregà la construcció a l'arquitecte Meyerhoffer al poble de Gödöllö - a 30 km de la capital- la construcció d'un dels palaus barrocs més impressionants d'Hongria. Anys més tard va ser donat a Francesc Josep i a Sissi el palau com a dot de noces. Destruït per l'armada soviètica ha estat restaurat i ara brilla de nou aquesta joia del barroc austrohongarès. El visitarem. Després Szentendre, que és coneguda pels hongaresos com la vila de la intimitat, simplicitat i harmonia. Malgrat que a la plaça central els turistes compren souvenirs i ocupen els espais completament en allunyar-nos un poc trobem la simplicitat d'un poble de l'antiga Hongria. L'escriptor i viatger anglès P. Leigh Fermor durant el seu periple balcànic escrigué:" en acabar-se el dia vaig arribar a Szentendre, un poblet de camperols barroc, amb els carrers de pedra, els terrats de teula i els campanars de bulbs... Després tornarem a Budapest. A la nit, farem una navegació pel Danubi, gaudint dels indrets més espectaculars des d'una altra perspectiva.

 

19 març. Budapest. Vol Budapest-Barcelona. Trasllat a València.

Hui tindrem el matí lliure per gaudir al nostre plaer de les atraccions de la capital: El mercat Central, fer algun bany termal o simplement passejar pels preciosos carrers de la sensacional Budapest. A l'hora convinguda trasllat a l'aeroport i vol directe a Barcelona. El nostre autobús ens traslladarà a València.
Visitarem