Atenes i el Peloponès. Meravella eterna.


Del 12/03/2023 al 19/03/2023
8 dies
per persona 1690 Llista d'espera
 • Del 12/03/2023
  al 19/03/2023
 • 8 dies
 • Clàssic
 • Avió
 • Regions d'Europa
 • Arqueologia

 • Vicent Martínez

 • Guia Local.

Descripció

Atenes i el Peloponès. Meravella eterna.

En començar la primavera el mediterrani sencer esclata de colors en un nou naixement de la vida. Grècia no es queda enrere. Us presentem un viatge per descobrir algunes de les meravelles que guarda el bellíssim país. Un periple per les terres gregues on gaudirem dels llocs -tots ells patrimoni de la humanitat- més increïbles de la Mediterrània. Acompanyats pels millors guies d'art i història anirem desgranant cadascun dels monuments més bells. L'acròpolis, lloc únic al planeta que és un compendi de tota l'antiguitat clàssica. El teatre d'Epidaure, Olímpia o Delfos ens aproximaran a aquella llunyana època plena de meravelles. La Història anirà transcorrent portant-nos a l'edat mitjana en Mistra o als monestirs bizantins més autèntics a prop d'Atenes. I el blau del mar grec, profund, nítid, de tonalitats maragda. Acompanyat pels verds de les oliveres i els estirats xiprers. Un viatge imprescindible.

Inclou

 • Assegurança de viatge
 • Avió
 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Itinerari en Bus
 • Guia FPR
 • Guia local
 • Entrades
 • Hotel i desdejuni

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 24/10/2022

Opcions

 • Habitació individual + 315 €
 • Assegurança cancel·lació + 45 €

Guia

Ens acompanyarà:

Vicent Martínez
Guia i administració FPR.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1690 € + 95 € de taxes


Programació

12 març. Anada.

Concentració a les 08.00h a l’aeroport de Manises. Vol a València – Atenes, via Zúric. En arribar-hi trasllat a la capital de Grècia. Hotel a Atenes. Sopar.

 

13 març. Monestirs de Dafni i Ossios Lukas. Delfos.

A principis del segle VI sobre l'antic temple d'Apol·lo es va fundar el monestir de Dafni que significa bosc de llorer. La seua esplendor arribà durant l'època medieval i exactament en el període imperial dels Comneno. Els meravellosos mosaics així ho atestigüen. Ha estat tancat durant més de vint anys i ara podem gaudir de nou d'aquest espai sagrat insuperable. Serà la nostra primera visita. Després un altra joia de l’art medieval, el   monestir d’Ossios Loukas, fundat l’any 961, encara conserva els meravellosos mosaics del nàrtex i de les voltes de la nau al “Katholikon” sent després model de moltes esglésies bizantines.  El mateix dia coneixerem el jaciment de Delfos centre de l’Univers segons els grecs. Destaquem el museu, el tresor dels Atenesos,el tholos, etc. De vesprada trajecte fins a Olímpia. Hotel a Delfos. Sopar.

 

14 març. Lepant i Olimpia.

Eixirem cap a la nostra destinació: Olímpia. Per arribar-hi recorrerem la costa del Golf de Corint, detenint-nos al castell venecià de Lepant- Nafpactos-. Les sensacionals vistes ens porten pertot el golfpodent rememorar la famosíssima batalla que detingué l'expansió turca pel mediterrani. Passem el pont nou Rio-Andirio i entrem al Peloponès. Mítica península plena de meravelles. La primera d'elles Olímpia. Aquest lloc sagrat des de la nit dels temps va ser la inspiració dels actuals jocs olímpics, en record d'aquells de l'antiguitat clàssica. Visitarem el lloc. Hotel a Olímpia. Sopar.

 

15 març. Mistra i Nàuplia

Mistra va ser la capital del despotat de Morea, nom que li donaren els venecians al Peloponès- per la fulla de morera a la qual se sembla-. Durant molts anys es pensava que era l’antiga Esparta, que en realitat es troba molt a prop. Des del castell anirem baixant per sendes plenes d’edificis, trobant-nos el Palau del Despotat i encisadores esglésies bizantines, de la que destaquem el Monestir de Santa Maria de Peribleptos. Les cantines i tavernes ens esperen als peus de la ciutat medieval. En arribar a Nàuplia tindrem temps lliure per passejar pels seus encisadors carrers i descobrir el castellet de bourtzi, antiga presó otomana i que li dona al golf de l'Argòlida un encant especial. Hotel a Nauplio. Sopar.

 

16 març. Epidauro, Micenes i Corint.

En l'Argòlida farem dues visites úniques per Grècia. El teatre d'Epidaure, sensacional, al lloc del santuari d'Asclepi. A prop Micenes. Lloc arqueològic de primera magnitud i que despertà de nou per al món després de les "excavacions" de Schliemann. La porta dels lleons és mundialment coneguda. Deixarem el Peloponès passant per l'estret de Corint on ens detindrem per la foto típica del canal. Hotel a Atenes. 3 nits. Sopar.

 

17 març. Atenes. L’Acròpoli.

El matí el dedicarem a la visita a l’Acròpoli, el seu extraordinari museu, la porta Beulé, els propileus, el temple d’Atenea Niké, l’Erecteion... i també, el magnífic Partenó L’acròpolis és una de les meravelles del món, No només pel lloc i els seus edificis, sinó pel que representa de culminació de l’antiguitat clàssica Al peu de l’acròpoli es troba el teatre de Dionís. Pujarem al turó de les Muses o de Filopapos, on trobarem les millors vistes de la ciutat. Sopar.

 

18 març. Atenes i el Cap Sunion

El matí continuarem visitant l'efervescent capital de la Grècia. Farem un passeig pels principals indrets de la ciutat antiga i ens aturarem per gaudir del perfectament conservat Hefesteion, a l'àgora. Els barris de Plaka i Monastiraki són d'un gran encant. Dinarem per lliure entre els carrers més típics d'Atenes. A la vesprada anirem a visitar el Cap Sunion i el seu temple de Posidó, com a acomiadament albirant el mar Egeu d'un país: Grècia, imprescindible per a nosaltres. Sopar.

 

19 març. Atenes-València. 

Trasllat a l’aeroport d'Atenes. Vol Atenes – València, via Zúric. Arribada cap a les 12h.

 

***Les propines als guies i al xòfer, són obligatories.

 
Visitarem