ATENES I EL PELOPONÉS. MERAVELLA ETERNA


Del 28/12/2019 al 04/01/2020
8 dies
per persona 1550
 • Del 28/12/2019
  al 04/01/2020
 • 8 dies
 • Cap d'Any 19-20
 • Mitja pensió.
 • Avió
 • Història

 • Antoni Llibrer Escrig

 • Guia Local.

Descripció

ATENES I EL PELOPONÉS. MERAVELLA ETERNA

Grècia no és només un país, és un viatge de temples vius, de blaus de mar i pobles blancs, de nits màgiques on el vi raja en la festa dels déus. És un periple pel principi de tot allò que és nostre, d’allò que és la nostra civilització, un viatge per la nostra història. Podrem meravellar-nos amb l’origen dels més famosos jocs del món a  Olímpia, del santuari més important de l’antiguitat sota el Mont Parnàs a Delfos, de les meravelles del fascinant Imperi bizantí, de monestirs ortodoxos, de castells venecians i francs, de fortaleses otomanes, de les vistes al Egeu, el mar que ens acollirà i que, de ben segur no oblidarem mai.

Inclou

 • Avió
 • Assegurança de viatge
 • Guia FPR
 • Guia local
 • Itinerari en Bus
 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Hotel i desdejuni
 • Sopar Cap d'any

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 09/12/2019

Opcions

 • Habitació individual + 320 €
 • Assegurança cancel·lació + 30 €

Guia

Ens acompanyarà:

Antoni Llibrer Escrig
Professor universitari, historiador i escriptor.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1550 € + 120 € de taxes


Programació

28 desembre. Anada.

Concentració a les 08.00h a l’aeroport de Manises. Vol a València - Atenes. Via Zurich.  En arribar-hi trasllat a Delfos. Sopar. Hotel a Delfos

 

29 desembre. Delfos i El Monestir d’Ossios Loukas.

Visitarem el monestir d’Ossios Loukas, fundat l’any 961, que encara conserva els meravellosos mosaics del nàrtex i de les voltes de la nau del “Katholikon” i va ser després model de moltes esglésies bizantines.  El mateix dia coneixerem  el jaciment de Delfos -Unesco- centre de l’Univers segons els grecs. Destaquem el museu, el tresor dels Atenesos,el tholos, etc. De vesprada trajecte fins a Olímpia. Sopar. Hotel a Olímpia.

 

30 desembre. Olímpia. L’Èlide. La Messènia.

Juntament amb els Jocs Pítics, que se celebraven a Delfos, els Jocs Olímpics eren els més famosos en l’antiguitat. Cada quatre anys es reunien al voltant del santuari centenars d’atletes vinguts de tot el “món” i competien per aconseguir La Fama i La Glòria. L’últim any de Jocs va ser el 393. Farem una visita a aquest meravellós jaciment arqueològic així com al museu que atresora les millors peces trobades in situ.En acabar ens desplaçarem a Kalamata. Sopar. Hotel a Kalamata. 2 nits.

 

31 desembre. Mistra.

Mistra va ser la capital del despotat de Morea, nom que li donaren els venecians al Peloponès- per la fulla de morera a la qual se sembla-. Durant molts anys es pensava que era l’antiga Esparta, que en realitat s'hi troba molt a prop. Des del castell anirem baixant per sendes plenes d’edificis, trobant-nos el Palau del Despotat i encisadores esglésies bizantines, de la que destaquem el Monestir de Santa Maria de Peribleptos. Les cantines i tavernes ens esperen als peus de la ciutat medieval. Sopar de Cap d’any.

 

1 gener. Nàuplia.

El primer dia de l’any ens traslladarem a Nàuplia. Els venecians fortificaren la ciutat amb el castell de Palamidi. L’illot Bourtzi vigila la badia. Va ser presó otomana, donant-li ara al golf de l’Argòlida un encant inesperat. A vora el mar hi ha un deliciós passeig que voreja Acronàuplia- Arvanitia-. Dinar. Tindrem temps per conèixer be la ciutat. Hotel a Nauplia. 

 

2 gener. Epidaure i Atenes.  De l’Argòlida a l’Àtica.

Eixida cap a Atenes, visitant el Teatre d’Epidaure una de les meravelles de Grècia. Edificat al costat del temple d’Asclepi, va ser model dels teatres grecs. Creuarem el Canal de Corint per arribar a Atenes. Vesprada per el barri de Plaka i Monastiraki D’aquest barris destacarem la Llanterna de Lisícrates, la porta d’Adrià, la torre dels vents etc. Hotel a Atenes. 2 nits. Sopar.

 

3 gener. Atenes i l’Acròpolis.

El matí el dedicarem a la visita a l’Acròpolis, el seu extraordinari museu, la porta Beulé, els propileus, el temple d’Atenea Niké, l’Erecteion... i també, el magnífic Partenó L’acròpolis és una de les meravelles del món.  No només pel lloc i els seus edificis, sinó  pel que representa de culminació  de l’antiguitat clàssica Al peu de l’acròpoli es troba el teatre de Dionís. Des del turó de les Muses o de Filopapos trobarem les millors vistes de la ciutat.  Sopar.

 

4 gener. Atenes - València

A l’hora que indicarem trasllat a l’aeroport. Vol de retorn a València. Fi del viatge. Kalo Taxidi.Visitarem