ARGENTINA I LES TORRES DEL PAINE. Estiu austral.


Del 31/01/2020 al 16/02/2020
17 dies
per persona 3950
 • Del 31/01/2020
  al 16/02/2020
 • 17 dies
 • Avió
 • Natura
 • Gran viatge
 • Mitja pensió.
 • NOVETAT

 • Vicent Martínez

 • Guia Local.

Descripció

ARGENTINA I LES TORRES DEL PAINE. Estiu austral.

L'Argentina és un inméns país que s'estén des de latituds tropicals als erms deserts a prop de l'àrtic. Energia Pura d'impressionants paisatges naturals. Viatge únic d'entre les meravelles que ens regala el món, hem seleccionat els més imprescindibles d'aquesta màgica terra austral. La seua capital "Misteriosa Buenos Aires", com la va titolar l'escriptor Manuel Mújica Lainez, és inabastable, inesgotable, d'una intensa joventut. Al tròpic les cataractes de l'Iguaçú, una de les meravelles naturals del planeta, on s'uneixen tots els colors del verd, esclatant l'aigua en un espectacle sense igual. Al Gran Sud està la Patagònia, d'enormes proporcions, part central  del viatge. Gels eterns com el del Perito Moreno, cims llegendaris com les Torres del Paine a Xile que hem sumat al nostre periple. I La Terra del Foc per a trepitjar el confí del món. Un gran viatge amb música de tango de fons i resguardats pel cel de l'estiu Austral.

Inclou

 • Guia FPR
 • Avió
 • Vaixell
 • Itinerari en Bus
 • Assegurança de viatge
 • 8 esmorzars
 • 6 sopars
 • Hotel i desdejuni
 • Excursió PN Torres del Paine

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 11/04/2019

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 07/01/2020

Opcions

 • Assegurança cancel·lació + 70 €
 • Habitació individual + 840 €

Guia

Ens acompanyarà:

Vicent Martínez
Guia i administració FPR.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 3950 € + 510 € de taxes


Programació

31 gener. Madrid / Buenos Aires

Concentració a les 12:00 a Nuevo Centro. Trasllat a l’aeroport Adolfo Suarez. Eixida en el vol Internacional nocturn. Madrid – Buenos Aires – Iguazú. Nit a bord.

1 febrer. Iguazú. Cataractes brasileres.

Eixida cap a Foz do Iguaçú per començar la visita a les cataractes brasileres, situades al Parc Nacional do Iguaçú. L'àrea de visita és un circuit de passarel·les, de 950 metres de llarg, que es troba sobre els barrancs del Riu Iguaçú, oferint una vista panoràmica realment impressionant de tots els salts. El recorregut té el seu punt culminant en arribar al mirador de la Garganta del Diablo, on el soroll de la caiguda de l'aigua fa feredat. Hotel a Iguazú. 2 nits. Sopar.

2 febrer. Iguazú – Cataractes argentines.

Eixida  cap al Parc Nacional de Iguazu, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Accés a l'Estació Central on pujarem al “Trenecito” que ens condueix fins a l'estació Garganta del Diablo. Caminant per ponts i passarel·les, entre xicotetes illes, envoltats de papallones i una bella vegetació, arribarem al salt de major importància de les Cataractes on el so i l'atmosfera són molt emocionants. Continuarem visitant el Circuit Superior fent un recorregut per les passarel·les elevades. En aquest circuit observarem les caigudes d'aigua des de la part superior dels salts Dos Hermanas, Bosetti, Bernabé Méndez, M´Bigua entre altres. Posteriorment visitarem el passeig inferior; fent una caminada tindrem una vista panoràmica de la Garganta del Diabló i el Canó del Riu Iguazú Inferior. Sopar.

 

3 febrer. Iguazú – El Calafate.

Dia de transició, trasllat a l’aeroport i vol domèstic entre Iguazú i El Calafate. Hotel a El Calafate. 4 nits. Sopar.

 

4 febrer. El Perito Moreno.

Visitarem el Parc Nacional "Los Glaciares" per a conèixer el famós Perito Moreno, paret de gel de 5 quilòmetres d'ample i 70 metres d'altura sobre el nivell de l'aigua, amb colors que varien del blanc al turquesa. El punt  de vista panoràmic és el començament d'una caminada descendent per les passarel·les situades enfront de la glacera. Des d'allí gaudirem la immensitat del paisatge i podrem percebre els sons dels constants despreniments de gel. Un espectacle fabulós. Durant la visita, abordarem el Safari Nàutic, que ens permetrà acostar-nos a la paret sud de la glacera. Sopar.

 

5 febrer. El Llac argentí

Eixida cap al port per iniciar la navegació pel Mar Patagònic en el Creuer Maria Turquesa. El camp de gel patagònic és, després de l'Antàrtida, el mantell de gel més gran del planeta. Les seues glaceres tenen origen a més de 1500 m d'altitud i descendeixen fins als 200 m , aixó permet un accés i visualització única en el món. El PN Los Glaciares és un magnífic escenari de boscos, llacs, muntanyes, gel i estepa, amb més de 200 glaceres. Destaquen la Glacera Spegazzini i l’Upsala que cobreix tota una vall. Visitarem la Badia Esquadra i Muralla de Condoreras. Desembarcarem a “Puesto de las Vacas” amb caminada pel Canal Upsala amb vista panoràmica de la Glacera Upsala i Bertacchi. Esmorzar a bord. Continuarem navegant pel “Canal de los Témpanos” cap a la paret nord de la Glacera Perito Moreno.

 

6 febrer. Torres del Paine. Xile.

Dia d’excursió cap al P.N. Torres del Paine. Amb un camió Overland (4x4) travessarem l’estepa patagònica per arribar al pas fronterer de Cancha Carrera (Xile). Gaudirem d’un espectacle natural declarat reserva de la biosfera per la UNESCO que consta d'una superfície de 227.298 hectàrees. Els seus pics més alts ens donen la benvinguda amb els cims nevats fins i tot en ple estiu, d'on naixen glaceres interminables i rius d'aigua tan cristal·lina que et costarà veure'ls. La naturalesa és exuberant, la seua vegetació ocupa cada racó i pot ser se't creuarà una rabosa, un guanac, algun nyandú o amb infinita sort, algun puma. Però el que sí que veuràs,  serà algun còndor planejant majestuosament. Esmorzar en ruta.

 

7 febrer. El Calafate – Ushuaia.

De matí, trasllat a l'aeroport per a embarcar en el vol a Ushuaia. Iniciarem l’exploració d’aquestes terres, per a nosaltres, tan fascinants i llunyanes,...Hotel a Ushuaia. 3 nits. Sopar.

 

8 febrer. El Canal Beagle i el Parc Nacional “Tierra de Fuego”

Al matí, trasllat al port per a realitzar la navegació en catamarà recorrent l'àmplia Badia d’Ushuaia fins arribar al Canal Beagle a través del Pas Chico. Navegarem al voltant de l'Illa dels Ocells  i l’illa dels Llops, on és possible apreciar l'avifauna de “Tierra de Fuego”;  skúas, albatros de cella negra, gavines grises, llops marins etc. En arribar al faro “Els Eclaireurs” (Els Il·luminadors), podrem apreciar colònies de corbs de mar imperials i corbs de mar roquers. De tornada obtindrem una sorprenent vista del cordó muntanyenc que envolta la ciutat d’Ushuaia. Esmorzar en restaurant local. De vesprada excursió al Parc Nacional “Tierra de Fuego”. Des del mirador Lapataia, farem un xicotet trekking per a transitar els últims quilòmetres de la Ruta Nacional 3. Continuarem el recorregut per arribar a “La castorera”, un dels dics construïts per aquesta espècie que habita la regió on es pot observar l'impacte que aquestes “construccions” produeixen en el medi ambient. En la part sud del parc es troba el llac Acigami (llac Roca), punt obligat per a detindre's, admirar l'espectacle que ofereix el paisatge amb la Serralada dels Andes com a fons. El recorregut acaba en Badia Ancorada on es troba l'oficina postal més austral del món.

 

9 febrer. Ushuaia. Llacs Fagnano i “Escondido”

Amb els primers raigs de sol, ens aventurarem en un Safari de dia complet amb vehicles 4x4. La travessia ens permetrà connectar-nos d'una manera diferent amb els paisatges més recòndits de l'illa de Tierra de Fuego. Per senders de terra i sortejant rierols, arribarem a la imponent costa del Llac Fagnano, on podrem prendre'ns un moment per a contemplar aquest extraordinari lloc i la seua particular energia. A continuació iniciarem un trekking pel bosc fins al Llac Amagat, on es troba un refugi de muntanya. En recórrer la costa observarem la comunitat de castors, les seues construccions i embassaments, creant un hàbitat per a allotjar a la seua família. En aquest entorn meravellós, gaudirem un rostit al millor estil argentí, acompanyat amb vi Malbec. Després de l'esmorzar, qui ho desitge, podrà navegar amb canoa, les tranquil·les aigües del Llac Amagat.

 

10 febrer. Ushuaia – Puerto Madryn

Trasllat a l'aeroport per a prendre el vol a Trelew. Arribada, i trasllat a l'hotel. Hotel Peninsula Valdes. Sopar.

 

11 febrer. Puerto Madryn – Peninsula Valdés.

L'Istme Carlos Ameghino és la porta d'entrada a la Reserva de Península Valdés on visitarem el Centre d'Interpretació de la geografia, flora, fauna i història del lloc. El viatge continua cap a Punta Prima, antic assentament naval que posseeix un característic far, on es pot veure una colònia de llops marins. Després, Caleta Valdés, accident costaner de gran importància per les seues característiques geogràfiques i quantitat de llops, elefants i ocells marins. Esmorzar en un restaurant local.

 

12 febrer. Puerto Madryn – El Pedral

Pingüinera del Pedral, autèntica vivència amb Pingüins Magallánics. Ací podrem conèixer el Faro de Punta Ninfas i admirar les grans extensions del paisatge sobre el mar. Descobrirem la gastronomia de la Patagonia degustant el seu excel·lent corder rostit a l'estaca... Trasllat a l'aeroport per a prendre el vol a Buenos Aires. Esmorzar. Hotel a Buenos Aires. 3 nits.

 

13 febrer. Buenos Aires.

Començarem la visita de la ciutat descobrint les seues grans avingudes on destaca la “9 de Julio”, la més ampla del món. Sorprendrà el ritme febril del seu centre comercial i financer per a després arribar a la Plaça de Maig, que forma el barri antic de la ciutat i on es troben la Catedral, en estil neoclàssic, la Casa de Govern, més coneguda com La Rosada i l'antic Cabildo. Els barris de San Telmo i La Boca són, potser, els més típics de la ciutat. En el primer, el més antic , és on es concentra una gran quantitat d'antiquaris i galeries. El Barri de la Boca situat en la zona sud, és un dels llocs més pintorescos per la seua història lligada a la immigració italiana i al tango. Continuarem per Puerto Madero, el barri més nou de la ciutat. Esmorzar.

 

14 febrer. Buenos Aires.

Hui visitarem la zona nord de Buenos Aires. On es troben els Boscos de Palerm, autèntic pulmó verd de la ciutat. Els Boscos estàs formats per diferents parcs com per exemple el Jardí Japonès, Jardí Botànic, el llac de regates, el Club Municipal de Golf, el Planetari i el Parc Tres de Febrer. En aquest es troba el famós Rosedal (amb més de 18 mil rosers de 1100 espècies de roses). Es continua per Palerm- Soho que és considerat el centre del disseny  "Porteño". Per a completar la visita de la ciutat descobrirem el Barri de la Recoleta, considerat el més sofisticat de Buenos Aires, i el lloc on es concentren els millors restaurants i cafès a l'aire lliure. També allí es troba el famós Cementeri, l'Església del Pilar, un Centre Cultural, el Museu Nacional de Belles arts i la famosa fira d'artesanies. Esmorzar en restaurant.

 

15 febrer. Buenos Aires.

Dia lliure a Buenos Aires, per acomiadar-se (de moment) d’Argentina i poder guadir d’altres llocs de la ciutat. A la nit trasllat a l’aeroport per iniciar el retorn.

 

16 febrer. Buenos Aires – Madrid.

Nit a bord. Buenos Aires – Madrid. Arribada a València cap a les 21h

 Visitarem