Queden places lliures

Terra Santa. Jerusalem - Israel - Palestina

Israel i Palestina no són un país qualsevol, aquest viatge no és simplement un passeig per als amants de l'art i la història, ja que al llarg dels darrers tres mil·lennis ha estat la terra on s'han desenvolupat els grans esdeveniments bíblics que han marcat la història de la humanitat. Recorrerem cadascun dels episodis històrics que han donat a llum una riquesa artística, arqueològica i humana de primera magnitud: des de la torre de David, als castells dels croats; des de les mesquites més estimades pels musulmans, als monestirs del desert; de les impressionants ruïnes romanes, a les sinagogues més antigues; de la Mar Morta, a les muntanyes del Golan. Tot un “Grand Tour” per Israel i Palestina. Proposem un viatge a la recerca de les veus del passat, on intentarem amb una mirada assossegada i tranquil·la la comprensió de la particularment densa i apassionada història de “La Terra Santa".

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 11
  dies

  11 dies

  Del 09/03/2024 al 19/03/2024
 • Terra Santa. Jerusalem - Israel - Palestina

 • Guia

  Ens acompanyarà David Gimeno, Guia de turisme
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
2845

11 dies

09/03/2024

19/03/2024

Reservar

Queden places lliures

Tunísia. La Mediterrànea i L’orient.

Àfrica i Mediterrània, Tunis és un país que desborda vitalitat. Hem preparat un recorregut que ens portarà pel millor d'aquesta terra plena de llum, un avanç de l'Orient. Anirem descobrint les múltiples facetes que la Història ha anat acumulant en aquest racó del nord d'Àfrica i que li ha proporcionat un patrimoni mil·lenari i multicultural. Tunis és musulmana, cristiana, berber, romana, púnica i cartaginesa, jueva i vàndala. Des de la increïble medina de Tunis, la blava Sidi Bou Said, la costa o Sahel, la suau Mahdia i el cap Afrique, els deserts i oasis, les bellíssimes ruïnes romanes i cartagineses,tenim tot un periple entre el profund blau de la mar i el groc intens de les dunes. Un trencaclosques apassionant amb el qual obtindrem un retrat nítid d'un Magreb i d'una identitat única a l'altra banda de la Mediterrània.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 11
  dies

  11 dies

  Del 10/03/2024 al 20/03/2024
 • Tunísia. La Mediterrànea i L’orient.

 • Guia

  Ens acompanyarà Joan Grifoll, Guia de muntanya i Història.
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
1790

11 dies

10/03/2024

20/03/2024

Reservar

Queden places lliures

Etrúria i els Jardins de Bomarzo.

Etrúria va ser una antiga regió històrica situada en el centre d'Itàlia, entre les actuals Toscana, Lazio i Úmbria. El topònim deriva dels etruscos o tirrens, els pobladors que s’assentaren creant una poderosa confederació. Les ciutats-estat independents, van ser les més importants d'Itàlia central i septentrional fins a la seua caiguda davant de Roma en el segle III aC. Necròpolis antigues, pobles medievals, viles renaixentistes, natura incontaminada. Paisatge intens el de la Túscia, aquesta regió conserva un patrimoni únic i irrepetible. Memòria d'una gran civilització perduda que descobrirem completament. A més hem afegit les visites a dos llocs extraordinaris: Bomarzo i el seu parc dels monstres un dels llocs més màgics d’Itàlia i que donà nom a una famosa novel.la. I l’espectacular catedral d’Orvieto amb la capella pintada pel gran Signorelli.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 7
  dies

  7 dies

  Del 11/03/2024 al 17/03/2024
 • Etrúria i els Jardins de Bomarzo.

 • Guia

  Ens acompanyarà GUIA FPR ,
1390

7 dies

11/03/2024

17/03/2024

Reservar

Últimes places lliures

La Puglia en març. La mirada d’Ulisses.

Particular i bellíssima regió conformada per fèrtils planes i petits tossals farcits d’oliveres mil.lenàries envoltades per una llarguíssima costa. Es tracta d’un espai cultural i geogràfic al sud d’Itàlia amb importants relacions en el passat amb l’antiga Corona d’Aragó ja que formava part del Regne de Nàpols. Entre altres meravelles aquest viatge ens oferirà un recorregut fascinant al taló de la bota italiana. Trobarem esglésies rupestres excavades en la roca, curiosos edificis blancs (i trulli), i cases apinyades entre placetes i xicotets carrers en petits promontoris sobre la mediterrània, banyats per la llum marina. A més una arquitectura espectacular aparentment sense pretensions i que es desenvolupa en palaus, castells i esglésies d’un encant fora del comú. Un clàssic dels viatges de FPR que vos proposem per gaudir del retorn de la llum al començar la primavera.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 13/03/2024 al 20/03/2024
 • La Puglia en març. La mirada d’Ulisses.

 • Guia

  Ens acompanyarà GUIA FPR ,
1690

8 dies

13/03/2024

20/03/2024

Reservar