La floració de la Lavanda a la Provença.


Del 24/06/2023 al 30/06/2023
7 dies
per persona 1090 Últimes places lliures
 • Del 24/06/2023
  al 30/06/2023
 • 7 dies
 • Bus
 • Regions d'Europa
 • Natura
 • NOVETAT
 • Història

 • Enric M. Català

 • Daniel Martínez Meyer

Descripció

La floració de la Lavanda a la Provença.

La Provença és mundialment coneguda pels seus paisatges de gran bellesa i per mantenir un patrimoni cultural que ve des de la més remota antiguitat. És ací on la lavanda, planta amb un perfum incomparable i amb extraordinàries virtuts, és cultivada per persones apassionades pel seu treball. En l'inici de l'estiu l'espígol esclata amb la seua encantadora i poruga flor inundant el paisatge provençal d'un morat "lavanda" únic al món, a més de perfumar amb un sotil i embriagador aroma l'aire provençal. Us presentem com a novetat el viatge a la Provença en eixe únic moment de l'any on esclata la flor de la lavanda. Farem dues rutes per gaudir de l'experiència de la floració, sense oblidar la visita de les ciutats més emblemàtiques que són orgull del país. Avinyó, la Roma del Roine, Orange la Romana, Aix-en-Provence pàtria de Cezanne, Arles amb el record de Vincent van Gogh… I els poblets que donen caràcter al territori a més del descobriment de la cistercenca abadia de Senanque. Un viatge amb tot l’encant de la Provença en el millor moment de l’any.

Inclou

 • Assegurança de viatge
 • Hotel i desdejuni
 • 2 Mitjes Pensions
 • Itinerari en Bus
 • Guia FPR

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 11/01/2023

Opcions

 • Habitació individual + 250 €
 • Assegurança cancel·lació + 45 €

Guia

Ens acompanyarà:

Enric M. Català
Pintor, Belles arts i Filòleg.

També vindrà amb nosaltres:

Daniel Martínez Meyer
Guia FPR i Politòleg.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1090 €


Programació

24 juny. Pont del Gard. Avinyó.

Eixida des de València (Nuevo Centro) a les 7 del matí. Un dels aqüeductes més ben conservats al món és el que des de segles s'anomena Pont del Gard (segle I), i està en la llista del patrimoni mundial de la Humanitat. Farem una visita a aquesta meravella del món antic. Després anirem a Avinyó, la Roma del Roine on tindrem l'hotel cada dia. Hotel a Avinyo. 6 nits. Sopar.

 

25 juny. Avinyó.

Conta la llegenda que Avinyó, Avenio en el passat, la ciutat del riu i el vent violent, va ser fundada el segle II aC sobre els detritus acumulats per una riuada del Roine mentre bufava el Mestral. Lawrence Durrell ja advertí que "Avinyó pertany als Papes, com Venècia als duxs" i Stendhal de tornada d’un viatge pel sud d’Europa deixà escrit que "té un caràcter italià i invita a viatjar per Itàlia". El primer dia complet a la Provença visitarem la xicoteta Roma del Roine que va ser Santa Seu i cort pontifícia al segle XIV. Les Muralles, el famós pont de Saint Benezet, el Palau dels Papes, el Museu Calvet, ens ompliran la jornada.

 

26 juny. Ruta de la Lavanda. D’Orange a Vaison.

Henry James va dir d'Orange que" no existeix al sud de França vestigis més grandiosos" i el rei Lluís XIV va afirmar que "és la muralla més bella del meu regne". Considerat un dels teatres millor conservat d'Europa, el d'Orange, va ser construït en època d'August. Després anirem al bellíssim poble alt-provençal de Grignan. Envoltat de camps de lavanda la silueta del seu castell-palau destaca sobre els acolorits camps. Acabarem les visites entre els camps de lavanda passejant la deliciosa vila medieval de Vaison-La-Romaine. Sopar.

 

27 juny. Aix-En-Provence.

L'any 122 aC el procònsol Sextius Calvinus la batejà, per les fonts termals, Aquae Sextiae, d'ací Aix o Acs en la nostra llengua. Molts anys després el comte de Mirabeau, fill de la ciutat, provocà un gran nombre d'escàndols amorosos, arribant a ser conegut com "L'huracà". És en el seu honor i no per aquest motiu,que el nom de l'artèria més bella de la ciutat va ser batejada: Cours Mirabeau. Els seus plàtans d'ombra són ja mítics. Fill també de la ciutat és l'inspirat pintor Cézanne. Dedicarem pràcticament el dia a conèixer i passejar per les seues places detenint-nos a la Catedral de Sant Salvador, compendi de tots els temps en la història de la Provença.

 

28 juny. Arles.

Arles entra en la Història quan Juli Cèsar va ordenar que les seues galeres salparen de l'en aquell temps port d'Arlate per a prendre a l'assalt Marsella. Alphonse Daudet va definir la ciutat l'any 1869 com "merveilleuse petite ville". Van Gogh va fer anar al seu amic Gauguin a visitar la ciutat per compartir amb ell "l'autre lumière". La ciutat és xicoteta i recollida. La pasejarem descobrint els seus principals racons: el Bulevard des Lices, Saint Trophime , l'Hôtel de Ville, la Place du Forum, el cafè la nuit, el teatre antic i l'amfiteatre romà. Un dia arlesià.

 

29 juny. Ruta de la lavanda. Abadia de Senanque.

L'últim dia a la Provença farem una excursió cap a l'Abadia de Senanque. Medieval i Cister destaca la seua silueta entre el morat intens dels camps de lavanda que cultiven els monjos. Visitarem els pobles de la comarca per gaudir de les millors perspectives dels camps. -com a Velleron- seguint la silueta del Mont Ventoux. Entre els poblets provençals destaca Roussillón, d'on passarem del morat a l'ocre intens. Tot un dia per fruir dels més bells colors que ens regala la natura en aquests dies de l'any.

 

30 juny. Tornada a València.

Empendrem el viatge de retorn cap a València, fent les necessaries parades per a dinar i descansar.
Visitarem