Kirguizistan. Nòmades del vent


Del 19/08/2019 al 29/08/2019
11 dies
per persona 1640
 • Del 19/08/2019
  al 29/08/2019
 • 11 dies
 • NOVETAT
 • Natura
 • Pensió completa.
 • Gran viatge

 • Vicent Martínez

 • Guia Local.

Descripció

Kirguizistan. Nòmades del vent

Des de la seua independència de l’extinta Unió Soviètica el 1991 i pel fet de formar part de l’antiga Ruta de la Seda, Kirguizistan ha anat buscant el seu lloc al món. Volem que descobriu el cor ocult d'Àsia, una terra de natura salvatge que vos sorprendrà per la bellesa dels seus paisatges, l’amabilitat de la seua gent, la vida simple a l’estepa, a les muntanyes. Un país encara verge, sense les aglomeracions d’altres indrets. Podrem compartir el dia a dia amb els nòmades a les seues iurtes i gaudir dels seus menjars tradicionals, del cel net i purs. Un viatge cap a terres salvatges.

Inclou

 • Avió
 • Assegurança de viatge
 • Guia FPR
 • Itinerari en Bus
 • Hotel i desdejuni
 • Pensió Completa

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 04/02/2019

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 17/07/2019

Opcions

 • Habitació individual + 200 €
 • Assegurança cancel·lació + 60 €

Guia

Ens acompanyarà:

Vicent Martínez
Guia i administració FPR.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1640 € + 279 € de taxes


Programació

19 agost. Anada

Concentració a les 15.00 h a l’aeroport de Manises. Vol Vlc-Bixkek, via Istanbul.

 

20 agost. Bixkek

Arribada al matí a Bishkek. El dia de hui el dedicarem a conéixer la capital del Kirguizistan. Recorrerem els llocs més emblemàtics de la ciutat: el monument de Manàs, la plaça Vella, el parlament... I una passejada per la plaça d’Ala Too, on podrem observar el canvi de la guàrdia d’honor. Dinar i sopar. Hotel a Bixkek. 1 nit.

 

21 agost. Llac Issyk-Kul

Hui visitarem les restes en la regió de la històrica regió de Sogdiana de l’antiga ciutat de Balasagun, en què destaca la torre Burana, minaret del segle XI, i farem una passejada per les ruïnes d’un important nucli comercial de la Gran Ruta de la Seda. Gaudirem d’un dinar tradicional en una casa d’una família local per continuar fins al llac Issyk-Kul. Un dels llacs més grans del món de tipus alpí. Sopar. Hotel a Issyk-Kul.
 


22 agost.  Cholpon-Ata, Karakol

Al matí, visitarem els petròglifs de Cholpon-Ata, un temple a l’aire lliure amb petròglifs que van del s. IX aC al s. IV aC. Un lloc màgic des d’on tindrem unes vistes excepcionals del llac Issyk-Kul. Dinar. A la vesprada, navegarem pel fascinant llac envoltat dels cims nevats de Tian Shan. Ens traslladarem a la ciutat de Karakol, on podrem sopar en una casa d’una família dungana, minoria ètnica que prové dels huis xinesos. Hotel a Karakol.

 

23 agost. Les gorges de Jeti-Oguz i Shazka

Després de visitar els llocs més emblemàtics de Karakol, com ara la mesquita Dungan o la catedral de la Santa Trinitat, partirem cap a les gorges de Jety Oguz, recobertes per una vegetació luxuriant. Les gorges de Jety Oguz són unes de les més belles del país i s’estenen al llarg de 37 km des del llac Issyk-kul fins a les muntanyes celestes. Aquestes gorges s’anomenen Set Bous, a causa de la seua forma i el seu color rogenc. Dinar de picnic. Continuarem cap al canyó de Shazka, per arribar finalment a Bokonbayevo. Aquesta serà la primera nit on dormirem en la tradicional iurta kirguís. Allotjament en iurta. Sopar.

24 agost. Kochor. Naryn

Anirem recorrent la vora del llac Issyk-Kul passant per paisatges esteparis fins a l’aldea de Kochor, poble d’artesans. Després de dinar en una casa local, partirem cap a Naryn, on arribarem després de creuar el coll de Dolon (3030 m). Allí visitarem la mesquita blava i passejarem pels punts més rellevants de la ciutat. Hotel a Naryn. 1 nit. Sopar.

 

25 agost. Caravanserrall de Tash Rabat. La vall d’At-Bashi

Un caravanserrall és una construcció que servia com a refugi o hotel a les caravanes que recorrien la Ruta de la Seda i on podien passar la nit, menjar i dormir amb total seguretat tant les persones com tot el que transportaven. Visitarem el  caravanserrall de Tash Rabat, conegut com l’Stonehenge de Kirguizistan. El camí travessa la vall d’At-Bashi vorejat per la impressionant cadena muntanyenca del mateix nom. Dinar i sopar en el campament de iurtes, prop de Tash Rabat, envoltats per un paisatge completament salvatge i pur.

 

26 agost. Llac Song Kol

Continuant amb l’aventura pel país kirguís, travessarem els ports de muntanya de Mels i Moldo Ashuu, a més de 3.000 m d’altitud, en què gaudirem de vistes sobre les grans muntanyes de Kirguizistan. Dinar de camp. Arribada al llac Song Kol, on visitarem les iurtes d’algunes famílies nòmades, que encara mantenen el seu ritme tranquil i tradicional. Nosaltres ens allotjarem per última vegada en la nostra pròpia iurta. Sopar.

 

27 agost. Song Kol-Bixkek

Travessarem el cor de l’Àsia central, ens envoltaran grans valls alpins i cims nevats, amb un cel límpid, només perseguits pel vent fresc que baixe de les altíssimes muntanyes. Dinar en ruta i, en arribar a Bixkek, temps lliure. Hotel a Bixkek. 2 nits. Sopar.

 

28 agost. Parc Nacional d’Ala Archa

Des de la capital farem una excursió matutina a Ala Archá, una ruta verda pel canyó d’Ak-Sai, que ens permetrà gaudir de les vistes de les muntanyes del Tian Shan, així com la glacera del mateix nom. Dinar. A la vesprada, visita al mercat d’Osh per fer les últimes compres, en què les parades de fruita i verdura esclaten en un espectacle multicolor. Sopar de comiat en un restaurant local.

 

29 agost. Bishkek-València

Trasllat a l’aeroport de Bixkek. Vol Bixkek-VLC, via Istanbul. Arribada a València cap a les 17 h.

*DORMIREM 3 NITS EN IURTES; VIVENDES TRADICIONALS MÒBILS DELS NÒMADES DE L’ÀSIA CENTRAL. CONVIUREM AMB ELS HABITANTS AUTÒCTONS DEL KIRGUIZISTAN I ENS MOSTRARARAN ELS SEUS COSTUMS I TRADICIONS RELACIONATS AMB AQUEST TIPUS D’HABITATGE. DEGUT A LA LIMITACIÓ DELS CAMPS, COMPARTIREM LA IURTA 2-3 PERSONES.

.Visitarem