El Rin. De les Grans Catedrals a la Eurotower.


Del 04/08/2021 al 11/08/2021
8 dies
per persona 1270
 • Del 04/08/2021
  al 11/08/2021
 • 8 dies
 • Avió
 • NOVETAT
 • Arquitectura
 • Història

 • Santi Tormo

Descripció

El Rin. De les Grans Catedrals a la Eurotower.

Quan l'imperi romà va arribar al Rin fixà en aquest grandiós riu la seua frontera: el limes. Va ser a l'època de l'emperador Tiberi que entre Colònia i Ratisbona es construïren centenars de fortificacions, fossars, murs i palissades. Trencada i sobrepassada la frontera, la ruïna de Roma portà la desaparició per sempre de l'antiguitat clàssica. A l’edat mitjana el Rin es convertí en una via excepcional d'intercanvis comercials, intel·lectuals, i artístics. Vos presentem un viatge al cor "romàntic" d'Alemanya seguint el curs del riu de les llegendes, dels nibelungs. Hem preparat una ruta que té com a fil conductor la visita de les grans catedrals medievals i del romànic renà , que ens portarà a les abadies medievals , antics centres difusors de la cultura, així com a  les ciutats comercials que en l'actualitat són aparador de la més avantguardista arquitectura contemporània.

 

AVÍS IMPORTANT.
ELS VIATGERS DEURAN PORTAR EL CERTIFICAT DE VACUNACIÓ COVID-19 I LA NOTIFICACIÓ DIGITAL D'ENTRADA AL PAÍS. EN L'AGÈNCIA PODEM AJUDAR-VOS.

Inclou

 • Vol directe des de València
 • Assegurança de viatge
 • Itinerari en Bus
 • Hotel i desdejuni
 • Guia FPR
 • 2 Mitjes Pensions

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 21/04/2021

Opcions

 • Habitació individual + 260 €
 • Assegurança cancel·lació + 35 €

Guia

Ens acompanyarà:

Santi Tormo
Arquitecte tècnic i restaurador de monuments.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1270 € + 70 € de taxes


Programació

4 agost. Anada. Colònia

Concentració a les 10:30 a l’aeroport de Manises. Vol València - Frankfurt del Main. Hotel a Colònia. 3 nits.

 

5 agost. Colònia.

A l'època medieval els arquebisbes de Colònia exercien un poder no només espiritual, també temporal. La Roma del Nord amb més de 150 esglésies i amb una catedral, la de Sant Pere, que es tardà de construir més de sis-cents anys és una de les ciutats alemanyes més visitades. Li dediquem tot el dia a la visita de la ciutat i els llocs més interessants així com alguna de les esglésies romàniques més belles com Santa Maria del Capitol o Santa Maria de Lys. L'arquitectura contemporània ha anat situant-se a la vora del Rin com els tres Kranhäuser d'espectaculars dimensions.

 

6 agost. Aquisgrà.

Ja els celtes coneixien la qualitat de les aigües termals d'Aquisgrà i Carlemany va fixar en aquesta ciutat la capital d'aquell Renovatio Imperii, l'imperi dels francs. Va ser en la seua remarcable catedral on foren coronats trenta emperadors. El centre històric es descobrix a peu, al llarg de carrers i places amb les seues elegants fonts. La catedral de Nostra Senyora i el seu tresor són patrimoni mundial de la humanitat. Descobrirem les belleses d'aquesta vila sacra.

 

7 agost. Bonn.

Des que Bonn va convertir en la capital federal, després de la Segona Guerra Mundial, aquella població de talla modesta va anar aconseguint una popularitat mundial. Ciutat acollidora, d'atmosfera calmada, fluvial i amb magnífics museus. Després anirem cap a Frankfurt. Hotel a Frankfurt. 4 nits. Sopar.

 

8 agost. Catedral de Worms i Magúncia.

Cèlebre en tota Alemanya pels seus vins, per la magnífica catedral de Sant Martí i el museu de Gutenberg on es poden admirar les dues primeres bíblies de Gutenberg de 1452 i 1455. També a Magúncia trobarem a l'església de Sant Esteve el conjunt dels vitralls de Marc Chagall. El barri de Kirchgarten destaca per ser el barri més antic de la vila amb les seues cases d'entramat de bellíssima factura. La Catedral de Worms és exemple de l'art romànic de la Renània, posseïx dos absis i al portal sud trobem un timpà representant la Coronació de la Verge. Sopar

 

9 agost. Heildelberg i catedral d’Spira.

Heildelberg ha inspirat  poetes i artistes, seduïts per la bellesa natural del lloc i les ruïnes del seu castell on les muralles d'un roig ocre contrasten amb el verd dels boscos que l'envolten. Un llarg passeig ens portarà a descobrir la perla del Neckar, les places, esglésies com la del sant esperit, els ponts i les bellíssimes ruïnes del castell, joia del renaixement alemany envoltat de preciosos jardins.

 

10 agost. El Rin. Passeig amb vaixell.

La vall del Rin ofereix una impressionant concentració de castells, viles senyorials, ponts, torres, etc. Durant el període de la confederació germànica gran quantitat d'ells foren reconstruïts i gaudiren d'una nova vida. La bellesa de paisatge ha inspirat gran nombre de mites. Turons amb vinyes i castells que ofereixen perspectives fabuloses. Recorrerem el riu i farem un xicotet creuer per gaudir tranquil·lament de les millors vistes des del riu així com ens detindrem en els indrets més bonics entre Rüdesheim i Coblença.

 

11 agost. Frankfurt del Main.

La ciutat fundada per Carlemany una de les més belles d'alemanya va ser arrasada pels bombardejos aliats el 1944. Des d'aleshores ha cultivat un "joire de vivre" als voltants dels grans passejos vora el Rin. Farem una visita al centre històric reconstruït on destacarem El Römer i la catedral, lloc de coronació des de 1564 dels emperadors Alemanys. Després de la II Guerra Mundial ha adquirit el rol de capital d'afers econòmics amb el seu típic skyline contemporani. La ciutat de Goethe també ens oferirà el fabulós museu Städesches Kunstinstitut on trobarem entre altres peces d'Holbein el vell, Durer, van Eyck, Fra Angelico, Mantegna, Botticelli, Renoir, Courbet, Degas, Tapies, Bacon i Kirchner.  Temps lliure fins a eixir cap l’aeroport. Vol directe a València.Visitarem