Copenhaguen i Malmö. L’illa de Sealand. Vida escandinava


Del 17/08/2020 al 24/08/2020
8 dies
per persona 1520
 • Del 17/08/2020
  al 24/08/2020
 • 8 dies
 • Avió
 • Arquitectura
 • NOVETAT

 • Santi Tormo

Descripció

Copenhaguen i Malmö. L’illa de Sealand. Vida escandinava

Malgrat que Escandinàvia es troba a la mateixa latitud que Alaska, gràcies al corrent del Golf, gaudeix d'un clima molt més temperat. Vos presentem com a novetat el viatge a la ciutat capital del xicotet regne de Dinamarca. Copenhaguen va ser fundada l’any 1167 pel bisbe Absaló, i el seu nom significa port de mercaders. Des de llavors ha canviat la seua fisonomia unes quantes vegades fins a convertir-se en l’actualitat en una vila moderna i espaiosa, d’un dinamisme impressionant. Adjectius com calorosa, harmoniosa, tranquil·la, moderna i tradicional. Bé mereix un gran viatge. Juntament amb la descoberta de la capital del disseny nòrdic hem afegit diverses excursions en l’illa de Sealand per a admirar els castells de Frederiksborg, de Kronborg, i la Riviera danesa. Gràcies al pont que des de l’any 2000 supera l’Øresund podem aventurar-nos per la regió més al sud de Suècia: l’Escània, i la seua capital, Malmö, d’un caràcter heteròclita i cosmopolita

Inclou

 • Avió
 • Assegurança de viatge
 • Itinerari en Bus
 • Hotel i desdejuni
 • Guia FPR
 • 2 Mitjes Pensions

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 07/01/2020

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 15/07/2020

Opcions

 • Habitació individual + 300 €
 • Assegurança cancel·lació + 35 €

Guia

Ens acompanyarà:

Santi Tormo
Arquitecte tècnic i restaurador de monuments.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1520 € + 60 € de taxes


Programació

17 agost. Copenhaguen

Eixida des de Nuevo Centro a las 12.00 h. Trasllat a l’aeroport de l’Altet. Vol Alacant-Copenhaguen. Hotel a Copenhaguen. 7 nits. Sopar.

 

18 agost. Copenhaguen. La ciutat de la Sireneta

La visita al centre de Copenhaguen es farà a peu, amb passejades pels llocs més emblemàtics de la ciutat. Començarem anant a la ciutat vella eixint del nostre hotel. El parc de Tívoli, un dels més antics del món ens porta a la plaça de l’Ajuntament o Radhuset, i al seu rellotge astronòmic, que dona l’hora sideral. D’allí ens endinsarem en el vell Copenhaguen pel carrer principal o Stroget. Aquesta via està sempre animada pels artistes ambulants i aparador de les millors botigues de la ciutat. La Nytorv amb l’antic ajuntament hui palau de justícia, les esglésies del Sant Esperit, de Sant Nicolau ens porten a Nyhavn, el port nou, punt de trobades –i desavinences– de la ciutat. Acabarem el dia veient la famosíssima Sireneta després de recórrer la plaça barroca d’Amalienborg.

 

19 agost. Copenhaguen.  Antiga, moderna i hippy

Seguirem descobrint la tranquil·la Copenhaguen endinsant-nos en l’illa del castell amb el Christiansborg,  palau fortalesa que alberga actualment el parlament nacional, l’església de la Marina, la borsa i la biblioteca reial. Canviarem de registre passant el pont Knippelsbro per vore la ciutat des d’una altra perspectiva. Christianshavn té un agradable passejada per les cases que miren els canals, així com els nous edificis d’art contemporani. El barri de Cristiania és per a molts una espècie de museu Hippy. El visitarem i gaudirem del seu ambient i locals.

 

20 agost. Malmö (Suècia). Universos paral·lels.

La capital sueca del sud, Malmö, ha reinterpretat la seua vida adaptant-se als nous temps que el pont d’Øresund, entre altres elements, l’ha portat. Al costat del centre històric o Gamla Staden, ben restaurat i envoltat dels canals que a la primeria del segle XIX reemplaçaren les velles muralles, la ciutat ha desenvolupat el barri ecològic a Vastra Hamnen. Farem un dia explorant els millors racons de la ciutat. Sopar.

 

21 agost. La Riviera danesa. Kronborg. Louisiana Museum

La costa al nord de Copenhaguen és coneguda com la Riviera danesa. Aquest recorregut ens portarà a descobrir el nord de l’illa de Sealàndia. La seua bellesa natural es desplega amb els colors canviants que van del blau al verd maragda quan el sol inunda el cel o bé amb tonalitats grises blavoses els dies de tempesta, quan la costa sueca desapareix difuminada pels núvols. Farem les aturades precises per a gaudir dels llocs més emblemàtics. La ciutat shakespeariana d’Elsinor amb el seu barri antic i el contemporani museu naval danés serà el lloc final del nostre recorregut. Visitarem el parc cultural de Kronborg i el seu castell, així com el Museu Louisiana d’Art Contemporani en què podrem vore l’exposició “Fantastic Women”, la contribució de les dones artistes al surrealisme.

 

22 agost. Roskilde-Frederiksborg. Al voltant del fiord

L’antiga capital de Dinamarca és Roskilde. Aquesta població a només 25 km de Copenhaguen és en l’actualitat una vila plena d’encant, arrecerada al fons del seu fiord. La universitat li dona una vitalitat contínua. Hi descobrirem la catedral, símbol d’un passat gloriós, la plaça del Mercat, el museu dels Vaixells Vikings i les seues terrasses ben plenes de cosmopolitisme. També ens aturarem per a admirar el castell de Frederiksborg, residència reial d’època renaixentista amb la característica rajola roja i que va ser el símbol de la monarquia absoluta. Si el dia ix bo la passejada pels seus jardins és tota una experiència.

 

23 agost. Copenhaguen. El llatí danés

El Latinerkvarteret és el barri Llatí. Aquesta zona de la ciutat, en gran part per a vianants, està animada per una població estudiantil que inunda els dies de bon oratge els cafés i terrasses que sovint ocupen els baixos de cases del segle XVIII. Farem una passejada per la plaça i l’església de la Verge adornada per escultures de Thorvaldsen, l’església de Sant Pere, etc. Els jardins reials tenen cura de la gran quantitat d’espècies vegetals que donen color i llum al castell de Rosenborg. Aquesta residència reial, inspirada en el Renaixement holandés és tot un espectacle visual. Per a acabar, visitarem la gliptoteca Ny Carlsberg, de què destacarem la magnífica col·lecció d'obres que van de l'antiga Mesopotàmia a Roma, així com d’art francés dels segles XIX a XX.

 

24 agost. Copenhaguen. Els museus. Bellesa entre murs

Tindrem el matí lliure per a poder gaudir al nostre aire de la ciutat o bé visitar el museu Thorvaldsen, obra d’estil neoclàssic o bé el museu nacional de Belles Arts amb una més que remarcable col·lació d’art flamenc i holandés, així com del període d’or de la pintura danesa en el segle XIX. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport. Vol Copenhaguen–Alacant. Arribada a València cap a les 23 h.

 Visitarem