Canada de l’est. Quebec · Cascades del Niagara


Del 18/07/2023 al 31/07/2023
14 dies
per persona 4085 Queden places lliures
 • Del 18/07/2023
  al 31/07/2023
 • 14 dies
 • Avió
 • Gran viatge
 • NOVETAT
 • Natura
 • Regions del Món

 • Clara Ros

 • Guia Local.

Descripció

Canada de l’est. Quebec · Cascades del Niagara

Quebec és una de les deu províncies que juntament amb tres territoris formen el Canadà. El Quebec és la primera província canadenca per extensió, la seva capital és la ciutat de Quebec, però Mont-real és la metròpoli i a més la tercera ciutat del món de llengua francesa. Els primers "viatgers" que arribaren al Canadà venien a peu d'Àsia i fa quaranta mil anys alguns d'ells quedaren en aquestes verdes terres. Després la visitaren els vikings. Va ser Jacques Cartier a principis del segle XVI que sota les órdens del rei de França Francesc I va ficar peu en aquest país incorporant-lo a les colònies franceses. La Història de la Nova França continua posteriorment sota el domini anglés i fins hui. FPR us convida a conéixer i descobrir aquest nou món. La "Belle Province" és un país ple de sorpreses, d'una bellesa trenqui-la, elegant, de dolços matisos, d'espais oberts, cels esplèndids, que a l'estiu són d'un blau clar brillant. Teníem ganes de visitar aquest país francòfon d'Amèrica. Hem dissenyat un recorregut per anar descobrint els principals indrets que conformen el Canadà de l'est. Montreal, la capital econòmica, dinàmica que desborda vida amb la Universitat McGill i el vell Montreal un tros de França en el nou continent. La ciutat de Quebec dominada pel Chateau Frontenac, un castell-hotel de conte. El riu Sant Llorenç, sempre fred, que recorrem per meravellar-nos del gran fiord de Saguenay, amb l'observació de balenes fins a la mateixa platja. Els parcs naturals, boscos a perdre de vista. A més hem afegit una visita extraordinària a la capital federal del país: Ottawa. Amb els edificis oficials i el grandiós parlament, ací ja anglòfons i el vaixell per les mil illes, a l'enorme llac Ontario. La megalòpoli de Toronto, vital i activa capital econòmica incontestable. I com no les famoses Cascades de Niàgara, gran espectacle de la natura al món. Tot un gran viatge únic i ple de la màgia d'Amèrica del Nord.

Inclou

 • Trasllat amb bus fins l'aeroport del Prat
 • Vols internacionals
 • Itinerari en Bus
 • Assegurança de viatge
 • Hotel i desdejuni
 • Guia FPR
 • Guia local
 • Creuer d'avistament de balenes.
 • Creuer per les Mil Illes
 • Embarcament a les Cascades del Niagara

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 10/02/2023

Opcions

 • Habitació individual + 1115 €
 • Assegurança cancel·lació + 100 €

Guia

Ens acompanyarà:

Clara Ros
Professora d'Història de l'art..

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 4085 € + 330 € de taxes


Programació

18 juliol. Anada. Bcn-Montreal.

Eixida des de Valènca (Nuevo Centro) a les 06.00h. Trasllat a l’aeroport del Prat. Vol directe Barcelona - Montreal. Arribada per la vesprada i trasllat a l’hotel. Hotel a Montreal.

 

19 juliol. Montreal

Mont-real és l'aglomeració cosmopolita del Quebec. Lloc de trobada de les comunitats anglòfones i francòfones és de totes formes la principal ciutat de llengua francesa a Amèrica. Diversa, multiètnica, els seus monuments són testimoni de les influències successives que la Història ha anat aportant. Farem una visita a la ciutat i els seus barris: El vell Mont-real que conserva la distribució que establiren els colons francesos i majoritàriament del segle XIX. La plaça d'armes, la basílica de Notre-Dame, la plaça Jacques Cartier, el vell port, el barri llati, el campus de la universitat McGill... tot un descobriment de la vibrant vila i la seua "joie de vivre". Després eixirem cap a la ciutat de Quebec. En arribar un passeig de contacte amb la ciutat. Hotel a Quebec.

 

20 juliol. Ciutat de Quebec. Cascades montmorency.

L'any 1672 el governador de la colònia francesa Monsieur Frontenac escriu a Colbert: "Cap ciutat de la Nova França em sembla més bella que la posició de la vila de Quebec." Aquesta magnífica ciutat amb un riquíssim passat i de dimensions reduïdes emana un curiós aire de pel·lícula de "Els tres mosqueters" Però per això mateix, en ser única en nord-america, adorada pels ianquis, destil·la un aire de pretensiositat francesa. La gaudirem com si fos una vila francesa amb tocs de Nou Món. En arribar l'estiu esclata amb un entusiasme juvenil. Als afores de la ciutat de Quebec es troba un altre espectacle de la natura, les cascades de Montmorency. La cascada té una altura de 83,50 metres, i per això supera en 30 metres la del Niàgara encara que és en extensió molt més xicoteta. Una passarel·la ens aproparà a ella. El camí ens portarà a Tadoussac. Hotel a Tadoussac. 2 nits.

 

21 juliol. Tadoussac i les balenes. Fiord de Saguenay

El fiord de Saguenay té 155 km de llargària i un desnivell al voltant de 90 m. Gorges profundes i majestuoses d'època precambriana que en acabar la glaciació i recular el gel la mar va envair. El Parc de la Saguenay va ser creat l'any 1983 amb la finalitat de protegir les seues riberes. Farem una excursió per descobrir aquest fiord i per albirar les balenes. Aquests mamífers són de gran abundància en l'entrada del fiord així com en el Golf de Sant Llorenç. Agafarem un vaixell per gaudir de la seua grandiosa companyia i del seu deambular per la costa. Tadoussac és la població més gran en la costa i ocupa un meravellós lloc entre dunes i penya-segats. Té un encant entre francés i anglés tot envoltat d'un aire "nonchalante". Tindrem temps per formar part de l'ambient.

 

22 juliol. Saguenay a Montreal

Farem el camí de tornada a Montreal fent algunes parades pel camí. En arribar després d'anar a l'hotel tindrem temps de passejar de nou pel centre de la ciutat. Hotel a Montreal. 2 nits.

 

23 juliol. Montreal

El segon dia complet en Mont-real visitarem el Mont-Royal. Aquest immens parc domina la zona urbana des dels 233 m, allí trobem el belvedere du chalet on podrem gaudir d'una vista esplèndida de tota la ciutat, a prop la Creu, accessible en pocs minuts a peu des del belvedere. Tindrem una visió de la ciutat olímpica que en 1976 va acollir en una superfície de 55 ha. les gegantesques instal·lacions olímpiques. El Plateau Royal és un barri encantador amb els bulevards com el Saint Laurent amb magatzems "ètnics", els venedors ambulants, etc, també conegut com a "quartier Latin". A la vesprada tindrem temps lliure per passejar els barris més "branché" de la capital com Little Italy, el mercat Jean Talon o el port.

 

24 juliol. Ottawa

La capital del país Ottawa es troba a 200 km a l'oest de Mont-real i és la quarta ciutat per població en Canadà. Ciutat ja anglòfona, encara que amb gran nombre de francòfons, està fundada la vora del riu que li dona nom i és des de 1857 la capital de l'Estat en trobar-se entre l'Alt Canadà i el Baix Canadà. Descobrirem els encants d'aquesta metròpoli. El canal Rideau, el Chateau Laurier, el fastuós Parlament i el seu canvi de guàrdia al més pur estil anglès, els edificis de la confederació, i l'arquitectura contemporània que li dona un aspecte més "nord-americà" ens deixarà en finalitzar el dia completament satisfets d'haver gaudit d'aquesta gran ciutat. Hotel en Ottawa.

 

25 juliol. Ontario. Les Mil Illes entre Canadà i USA

Anirem aquest matí a la regió de les Mil illes. Embarcarem per fer un creuer a través de l'arxipèlag al llac Ontario que està compost per almenys 1865 illes, illetes i illots, i són testimoni de la submersió d'una cadena de muntanyes pel riu Sant Llorenç. Algunes d'aquestes illes són tan xicotetes que només tenen un arbre o un arbust. Fan de frontera entre Canadà i els Estats Units d'Amèrica. Continuarem a Toronto on tindrem l'hotel i tindrem un primer contacte amb la megalòpolis. Hotel a Toronto.

 

26 juliol. Cascades del Niàgara

De matí eixirem cap a les cascades de Niàgara, frontera entre els Estats Units i el Canadà. Abans d'arribar visitarem Niagara on the Lake, considerat un dels pobles més bonics del Canadà. Després anirem a les cascades on agafarem el creuer que ens aproximarà la gran caiguda de l'aigua. En acabar tindrem temps lliure en Clifton hill per passejar en la turística i vibrant ciutat de les cascades, en la part canadenca. Hotel a la mateixa ciutat de Niàgara.

 

27 juliol. Toronto

Eixirem de matí de nou cap a Toronto.- de 2,5 milions d'habitants-. Tindrem una visita panoràmica de la ciutat que es divideix en dues parts per Younge Street, que ha estat anotada en el "llibre Guinnes" dels records com la més llarga del món. Coneixerem el centre financer i la zona comercial, l'antic i nou Ajuntament, el Queens Park on es troba el parlament d'Ontario, Chinatown, la torre CN. Hotel a Toronto.

 

28 juliol. Toronto - Montreal.

Encetarem de nou el camí cap a Mont-Real fent les parades adients. En arribar farem un passeig per anar tancant visites i tindrem temps lliure per poder gaudir d'algun museu o simplement deixar vore el món passar al Village. Hotel a Montreal. 2 nits.

 

29 juliol. Mont-Tremblant

L'últim dia al Canadà eixim de matí prompte per anar a Mont-Tremblant. Aquesta àrea que en hivern és pressa a l'assalt pels esquiadors, a l'estiu es converteix en un centre d'esplai pels estiuejants i on la natura canadenca es mostra amb tota la seua esplendor. Coneixerem el poble de Tremblant, actiu i al mateix temps tranquil amb les seues cases unifamiliars amb jardins i xicotetes tendes i botigues així com passejar el llac. Qui vulga pujar amb el telefèric-opcional- podrà fer-ho per arribar-hi al cim del Mont-Tremblant on es desplega la bellesa d'Amèrica del Nord.

 

30 juliol. Montreal

Dia lliure per a acomiadar-se del Canadá a la ciutat de Montreal. Vol de tornada Montreal-Barcelona

 

31 juliol. Barcelona – València

En arribar a Barcelona, trasllat amb el nostre bus a València.Visitarem