info@fil-per-randa.com 692 73 37 90 De dilluns a divendres de 09:30 - 14:00 | Dimarts i dijous de 16.00 a 19.00

Rajasthan. La vida en color.
CAP D'ANY 2024-25


Del 26/12/2024 al 06/01/2025
12 dies
per persona 3150 Queden places lliures
  • Del 26/12/2024
    al 06/01/2025
  • 12 dies
  • Avió
  • Pensió completa.
  • Gran viatge
  • Història

  • Clara Ros

  • Guia Local.

Descripció

Rajasthan. La vida en color.

El viatge al Rajasthan- nord de l'Índia- és sense dubtar-ho un dels més intensos que es poden fer a la vida. D'ençà qué fil per randa encetà el descobriment d'aquest país, el qual no és un continent, com es diu, sinó un univers o millor un multivers, no hem pogut parar d'oferir eixa experiència immersiva. Aprofitem el millor moment per a entrar al subcontinent indi, un remot món, durant  el nostre hivern, per encetar un viatge que és tot ell un periple per aquest immens territori. La ruta que hem preparat és un llarg tour per les principals ciutats: Jaisalmer i el desert, Jodhpur, Ranakpur un dels centres de peregrinació del jainisme més sagrats, el Mont Abu i els seus temples, Udaipur, Pushkar, Jaipur... Descobreix el Rajasthan i deixat portar per l’Increïble Índia.

“Els llargs dies de viatge per Rājputānā (Rajasthan), passats a la finestra, asseguts en èxtasi, em van semblar curts i eterns... Les hores intermèdies no existien i, tanmateix, eren més temps que milers d'anys. Moltes coses passaven per davant dels meus ulls, però no puc afirmar tenir-ne cap d'elles retinguda. I quan ho recorde, no són tants objectes diferents com una imatge sencera. Innombrables imatges separades, captades durant hores de contemplació, es van fusionar i es van unir a la meua ment per formar en la meua memòria una única unitat… Adolf Huxley. Le Monde Passant.”

Inclou

  • Vols internacionals
  • Vols domèstics
  • Hotel i desdejuni
  • Guia FPR
  • Guia local
  • Pensió Completa
  • Assegurança de viatge
  • Itinerari en Bus

No Inclou

  • Propines
  • Tot el que no estigui en l'apartat d'Inclou

Opcions

  • Habitació individual + 995 €
  • Assegurança cancel·lació + 120 €
  • Visat + 30 €

Guia

Ens acompanyarà:

Clara Ros
Professora d'Història de l'art..

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 3150 € + 385 € de taxes


Programació

26 desembre. Vol València-Istanbul-Delhi.

Vol València-Istanbul-Delhi. Amb la companyia Turkish Airlines. Nit a bord. Arribada el dia 27 a les 5 del matí. 

 

27 desembre. Delhi.

El mateix dia 27 de desembre començarem a visitar la capital de l'Índia actual: Delhi. Farem un Tour per conéixer-la detenint-nos en la Gran Mesquita, la més gran del país i fastuosa. Només arribar a ella ja és una experiència. Amb ricksahw farem un recorregut per la Chandni Chowk, el monument a la guerra, la porta de l'Índia, les cases del parlament i el palau presidencial- per fora-. Dinarem en un restaurant local per a continuar al Qutub Minar- patrimoni de la humanitat-fantàstic minaret, el més antic monument islàmic del país i el més alt al món fet en rajola. Tornarem de seguida a l'hotel per descansar. Nit a Delhi.

 

28 desembre. Delhi-Jaisalmer.

De matí anirem a l'aeroport per agafar el vol Delhi-Jaisalmer. En arribar anirem a Lodarva. A 8 km de Jaisalmer les ruïnes de l'antiga capital Bhatti de Lodarva han estat envaïdes pel desert. Dels seus monuments queda del temple jainista de Parshvanatha, reconstruït al segle XVII, el seu torana esculpit que és sumptuós. Després tindrem temps lliure on podrem anar a visitar el basar de la ciutat. Nit a Jaisalmer.

 

29 desembre. Jaisalmer i El Desert.

Visitarem la ciutat de Jaisalmer. Des de fa huit-cents anys domina des de la seua altura centenars de kilòmetres de desert. El color dels seus murs de gres groc va passant del vermell intens al migdia als ocres i mel en caure el dia. El conjunt de palaus i temples que conté a més dels esplèndids haveli ens tindran ocupats tot el matí. També visitarem dues de les mansions més boniques i famoses a la ciutat: Salim Singh-ki-Haveli i Patwon-ki-Haveli. A la vesprada anirem al desert i qui vulga podrà pujar en camell per fer una ruta. Nit a Jaisalmer.

 

30 desembre. Jaisalmer-Jodhpur

Eixirem amb el bus per fer una llarga ruta- uns 280 km- per anar a Jodhpur. En arribar visitarem el Memorial Jaswant Thada que honora el maharajà de Jodhpur, graciós cenotafi de marbre blanc. En acabar anirem al Fort de Mehrangarh, del segle XV, fet d'arenisca roja i que se la coneix com la "ciutadella del sol". Rudyard Kipling la qualificà com a "construcció de gegants" i digué: En aquesta vasta construcció la roca i la maçoneria es barregen tan curiosament que, quan u passeja no se sent a l'interior d'un edifici. Nit a Jodhpur.

 

31 desembre. Jodhpur-Ranakpur

De nou en la carretera travessant el Rajastan. El viatge per carretera és de per si ja tota una experiència. Hui farem 155 km. En arribar a Ranakpur visitarem un dels centres de peregrinació més sagrats de l'Índia del Jainisme. Aquesta religió és excepcional en el fet que, al llarg de la seua història, mai no ha transigit en el concepte de la no-violència ni en el principi ni en la pràctica. El mes de tots ells podria ser el de Adinatha, on l'art de cisellar la pedra arriba a una virtuositat mai vista. Nit en Ranakpur. De nit sopar de cap d’any.

 

1 gener. Ranakpur-Mont Abu

A prop d'Udaipur i a l'extremitat occidental dels Monts Aravalli, el poblet de Mont Abu ocupa un illot de vegetació tropical en una regió semidesèrtica. Molt freqüentat durant el període colonial pels britànics pel seu clima més temperat, és un dels llocs més sagrats pels jainistes i hinduistes. Lloc de retir i meditació farem una visita als seus principals temples, entre ells els de Dilwara. Nit a Mont Abud.

 

2 gener. Udaipur.

Eixirem hui cap a Udaipur- 160 km- per a quan arribem  fer la visita de l'espectacular palau de la ciutat a la vora del llac. Aquest complex de palau és el més gran del Rajasthan. En acabar anirem al temple Jagidsh i els jardins Sahelion-ki-Bari amb les seues fonts, estanys i elefants de marbre. A poqueta nit farem un "creuer" pel llac Pichola per gaudir de la posta de sol al bell mig del Rajasthan. Nit a Udaipur

 

3 gener. Udaipur-Pushkar.

Hui ens espera un llarg recorregut pel Rajasthan. Pushkar és una xicoteta ciutat a pocs kilòmetres d'Ajmer, un dels llocs sants més importants de l'Índia. El seu nom significa "estany de lotus". En arribar a la ciutat visitarem el temple de Brahma, únic santuari en tot el país dedicat a Brahma, i el llac sagrat així com explorarem el seu basar, laberíntic i ple de xicotets temples.

 

4 gener. Pushkar-Jaipur.

Eixirem de matí per recórrer els 140 km que ens separen de Jaipur. Destí final de la nostra ruta pel Rajasthan, aquesta ciutat fascinant ens tindrà meravellats durant la resta del temps. De la ciutat farem les visites de l'observatori Jantar Mantar del segle XVIII, El Hawa Mahal, palau dels vents, amb la fantàstica façana tantes vegades fotografiada. A més el palau reial replet d'emocions. En Jaipur tindrem temps per regatejar en les tendes de teixits i artesania més típica del país. Nit a Jaipur.

 

5 gener. Jaipur- El Fort Amber.

Situat a deu kilòmetres de Jaipur, el Fort d'Amber es troba sobre un turó que envolten perfectament les muralles. El nom ve de la deessa Amba Mata venerada per les antigues tribus que habitaven la comarca. Aquest fort protegeix també el palau interior i és magnífic amb les muralles i torretes, destacant-se sobre el paisatge. Una visita imprescindible. Acabant la visita anirem a l'aeroport per agafar el vol Jaipur-Delhi. Nit a Delhi.


6 gener. Vol Delhi - València.

Vol Delhi-València via Istanbul. Arribada a València per la vesprada.

 

HOTELS

 Delhi  Welcome Hotel Dwarka 5*
 Jaisalmer  Sairafort sarovar Portic 5*
 Jodhpur  Novotel 4*
 Ranakpur  Fateh Bagh 4*
 Mount Abu  Hotel Hillock 4*
 Udaipur  Ramada by Wyndham 5*
 Pushkar  Ananta 5*
 Jaipur  Indana Palace 5*

 

**ELS HORARIS DELS VOLS INTERNS PODEN AFECTAR L'OPERATIVA DEL PROGRAMA**

**CAL RECORDAR QUE EN AQUEST PAÍS SÓN OBLIGATÒRIES LES PROPINES**



Visitarem