El nostre Blog

---

  • Home
  • Blog
  • REPRENEM LES PASSEJADES I EXCURSIONS D’1 DIA QUE TANT AGRADEN ALS FILPERRANDERS

REPRENEM LES PASSEJADES I EXCURSIONS D’1 DIA QUE TANT AGRADEN ALS FILPERRANDERS

El 16 de febrer, el Forat de la Serra de Bèrnia, un dels millors miradors de la Comunitat Valenciana

Ja està obert el termini d’inscripcions per visitar el dia 16 de febrer un dels millors miradors de la Comunitat Valenciana, el forat de la serra Bèrnia amb magnífiques vistes sobre les dues Marines. Aquesta excursió compta amb un descompte per als antics alumnes de la Universitat de València, AlumniUV.

El 10 de febrer obrim les incripcions a l'excursió 'Miguel Hernández i la ciutat d'Oriola' que tindrà lloc l'1 de març i la passejada per València 'Sorolla i el seu temps' que durem a terme el 22 de febrer.

Enguany hem encetat 2020 amb una passejada pel Patrimoni industrial rehabilitat de la ciutat de València: l’escorxador de la Petxina i una excursió pels Monestirs de la Safor. Santa Maria de la Valldigna, un dels millors monestirs que l’Orde del Cister té a la Península i Sant Jeroni de Cotalba, una de les construccions monàstiques més notables i millor conservades del nostre territori. 

Podeu inscriure’s als telèfons 961 25 53 78 / 692 73 37 90, a les oficines situades al carrer Guillem de Castro, 58 (València) o des de la nostra web www.fil-per-randa.com.