El nostre Blog

---

  • Home
  • Blog
  • MIRA LES PROPOSTES QUE HEM PREPARAT PER A CANVIAR D’AIRES AQUESTES FALLES

MIRA LES PROPOSTES QUE HEM PREPARAT PER A CANVIAR D’AIRES AQUESTES FALLES

Costa de Lisboa, Granada i Costa da Morte. Tres viatges plens de cultura, art, paisatges increïbles i natura en estat pur

Del 14 al 19 de Març hem dissenyat un viatge per descobrir LISBOA i els seus voltants plens d’història. Sintra, Setúbal i la costa d’Arràbida, Lisboa, Cabo da Roca, el Palau de Mafra (el més gran de la Península Ibèrica), Òbidos i Peniche, el Palau de Queluz. Consulta tots els detalls d’aquest viatge que combina cultura i natura a parts iguals mostrant-nos el millor del país veí: https://www.fil-per-randa.com/viatge/La+costa+de+Lisboa/?id=378

Si vols disfrutar de l’esplendor i la bellesa de l’època àrab amb els palaus més bonics i millors conservats arreu del món, aquest és el teu viatge. GRANADA i las Alpujarras ens permet disfrutar de la millor arquitectura, la bellesa dels seus jardins, el Albaicín i el mirador de San Nicolás, l’Alhambra, las Alpujarras, la Cartoixa. Quatre emocionants dies (del 16 al 19 de març) que pots consultar ací:

https://www.fil-per-randa.com/viatge/Granada+i+Las+Alpujarras+/?id=377

La COSTA DA MORTE és una de les més perilloses però també de major bellesa de tot Espanya. Del 14 al 19 de març visitem les seues immenses platges, els penya-segats, menjarem els deliciosos mariscs i gaudirem d’una ciutat amb una gran activitat cultural, La Corunya. Muxía, Fisterra, Bergantiños, el Ferrol, amb un dels forts de costa més espectaculars d’Espanya, el Castell de Santa Cruz. Un complet viatge per disfrutar de la natura, l’art i cultura d’aquestes terres plenes de supersticions, llegendes i misteris. 

https://www.fil-per-randa.com/viatge/La+Costa+da+Morte+i+la+Corunya/?id=380

 

Reserva la teua plaça als telèfons 961 25 53 78 / 692 73 37 90, a les oficines situades al carrer Guillem de Castro, 58 (València) o des de la nostra web:

https://www.fil-per-randa.com/viatges/FALLES+2020/?id=1&sid=64