Últimes places lliures

Praga i Txèquia. Perfecta alquímia

Per la seua posició geogràfica, per la bellesa arquitectònica i per tantes altres coses, destacades personalitats mundials rendiren durant segles homenatge a Praga, nomenant-la "Corona del Món, Ciutat Daurada, i fins i tot, Cor d'Europa". Visqué períodes de glòria i poder. Aleshores foren creades moltes de les obres i monuments que fins hui en dia representen l'orgull d'aquest país, però, també períodes d'humiliació, de derrotes i d'invasions estrangeres. La Segona Guerra Mundial quasi no causà danys a la ciutat, mantinguen-se l'encant del passat en cadascun dels seus carrers edificis i palaus. Praga és una de les ciutats més impressionants d'Europa i amb les torres, campanars, cúpules, palaus i monestirs barrocs que sobreïxen dels teulats i del verd dels jardins, la fan simplement la Mare de totes les ciutats. I no només visitarem la joia centreeuropea, al seu voltant la república Txeca presumeix de tindre alguns dels pobles i ciutats de més encant: Ceské Budejovice, Karlovy Vary, Cesky Krumlov, etc. Visitarem els més importants. Praga i Txèquia són una perfecta alquímia.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 04/09/2023 al 11/09/2023
 • Praga i Txèquia. Perfecta alquímia

 • Guia

  Ens acompanyarà GUIA FPR ,
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
1595

8 dies

04/09/2023

11/09/2023

Reservar

Llista d'espera

Bolívia i la seua regió Andina. Salar d’Uyuni.

Vos presentem com a gran viatge d'estiu el descobriment de Bolívia. Aquest gran país de sud-Amèrica té alguns dels paisatges més màgics del món. Hem preparat un viatge al llarg del país per conèixer totes les facetes d'aquest complex i fascinant món que és Bolívia. Començant per la riquesa i diversitat ètnica que ens portarà a meravellar-nos de la gran civilització precolombina de Tiwanaku a l'extrem sud del llac Titicaca, i continuant per la conquesta espanyola en què gràcies a la immensa riquesa que portaren les mines d'or, argent, liti i estany es fundaren ciutats fascinants: Potosí, La Paz, Santa Cruz de la Sierra... Anirem veient-les totes elles. Però el goig més gran del viatge potser serà el recorregut pel sud del país on descobrirem paisatges d'una bellesa espectacular i únics.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 15
  dies

  15 dies

  Del 08/09/2023 al 22/09/2023
 • Bolívia i la seua regió Andina. Salar d’Uyuni.

 • Guia

  Ens acompanyarà Vicent Martínez, Guia i administració FPR
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
3950

15 dies

08/09/2023

22/09/2023

Llista d'espera

Últimes places lliures

Creta. El cor del laberint. La Canea, Heraclea,...

"Quan en les primeres llums de l'alba incerta, amb un mar blanquinós i oleaginós, s'entreveu des del vaixell l'ombra allargada de l'illa, fa l'efecte d'un miratge suspès entre el cel i la terra." Així descrivia el gran escriptor Josep Pla l'arribada a Creta. La gran illa del mediterrani oriental va ser elegida des de temps immemorials com a punt central, com a referència dels vents que regeixen les nostres vides a la vora del Mare Nostrum. Terres cobertes d'oliveres, platges vestides amb palmeres africanes, muntanyes amb canyons majestuosos, monestirs ortodoxos, mesquites dels temps  otomans, castells venecians, i les restes d'aquella primera de les civilitzacions que porta feliçment el nom del seu rei mític: Minos. És tant el que ens ofereix aquesta terra allargada, com acostada sobre el blau de l'Egeu, que no ens cap en un viatge. Volem impregnar-nos de tots els colors, olors i sabors de Creta. La gran illa grega. El cor del laberint.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 13/09/2023 al 20/09/2023
 • Creta. El cor del laberint. La Canea, Heraclea,...

 • Guia

  Ens acompanyarà Enric M. Català, Pintor, Belles arts i Filòleg
 • Guia

  Ens acompanyarà GUIA FPR ,
1695

8 dies

13/09/2023

20/09/2023

Reservar

Últimes places lliures

Fira del bolet al Berguedà. Cardona i Ripoll.

El Berguedà és un xicotet món que recorre l'espai i el temps. L'espai, des de les altures de la serra del Cadí-Moixeró a les planes, seguint el curs del riu Llobregat d'aigües encara sense contaminar. I el temps, des dels ermitoris pre-romànics escampats per tot arreu, fins arribar a les colònies-factories. Aquest edificis d’una potentíssima indústria tèxtil que feia servir la força del riu com a energia i que, hui desapareguda, ha esdevingut una magnífica opció de recórrer el passat més recient a través d’aquesta arqueologia industrial. A finals del segle XIII, la vall de Lillet formava part de la baronia dels Mataplana i el 15 d'abril de 1297, Ramon d'Urtx i el seu fill Hug de Mataplana atorgaren la carta de poblament i franquesa a aquestes contrades, aconseguint així repoblar l'indret i lliurar a la vegada els seus habitants dels tributs imposats pels feudataris. En arribar el principi de la tardor se celebra en aquesta població la Fira del Bolet i del Boletaire. Tenim el plaer de portar-vos a gaudir d'aquesta gran experiència cultural i gastronòmica en una de les comarques més màgiques de Catalunya. A més hem unit les visites a dos dels principals monuments catalans: Ripoll i Cardona.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 4
  dies

  4 dies

  Del 21/09/2023 al 24/09/2023
 • Fira del bolet al Berguedà. Cardona i Ripoll.

 • Guia

  Ens acompanyarà Silvia Llacer, Guia FPR
560

4 dies

21/09/2023

24/09/2023

Reservar

Últimes places lliures

La Geoda de Pulpí. Lorca i Alhama.

La Regió de Múrcia malgrat la relativa proximitat ha estat moltes vegades una gran desconeguda per als valencians. El sud d'aquesta solejada terra va ser territori fronterer amb el regne musulmà de Granada durant alguns segles i ha mantingut aquest concepte de frontera, de lloc de pas. Els castells que coronen els cims així ho confirmen, com també el record d'aquells temps musulmans amb esglésies que foren mesquites, o banys àrabs ara redescoberts. Us volem donar a conèixer aquest racó de la península i les xicotetes joies que amaga unint-lo a la visita de la conegudíssima Geoda de Pulpí, un imprescindible -ja en Andalusia- d'aquestes terres on viu la llum.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 3
  dies

  3 dies

  Del 29/09/2023 al 01/10/2023
 • La Geoda de Pulpí. Lorca i Alhama.

 • Guia

  Ens acompanyarà David Gimeno, Guia de turisme
375

3 dies

29/09/2023

01/10/2023

Reservar