info@fil-per-randa.com 692 73 37 90 De dilluns a divendres de 09:30 - 14:00 | Dimarts i dijous de 16.00 a 19.00
Queden places lliures

La Provença. Escapada De Falles.

L'origen del nom Provença va unit a la conquesta del país per la República Romana. Va ser la primera regió a estar "vinculada" a Roma (Pro-vincire) abans que Juli Cèsar guanyés la resta de la Gàl·lia. És per això mateix que guarda la memòria d'aquells temps en forma de magnífiques ruïnes. El pas dels segles ha anat eixamplant el mite de la Provença, afegint-li l'aventura pontifícia a Avinyó, els poderosos castells de l'edat mitjana, les viles barroques i les seues ordenacions urbanes, "hotels Particuliers" d'una burgesia triomfant. I la Llum de la Mediterrània que tant adoraren els pintors impressionistes. Hem ajuntat tots aquests elements per oferir-vos, fora dels períodes d'afluència massiva de turistes, un recorregut per les joies que guarda el país  a més de sumar la renovada i sempre autèntica Marsella.

  • Viatges

    TURISME CULTURAL
  • 6
    dies

    6 dies

    Del 14/03/2025 al 19/03/2025
  • La Provença. Escapada De Falles.

  • Guia

    Ens acompanyarà David Gimeno, Guia de turisme
1190

6 dies

14/03/2025

19/03/2025

Reservar

Llista d'espera

La Campània. Insòlita i Extraordinària.

És ja un clàssic de Fil-per-randa el viatge a Nàpols i la costa Amalfitana, encara què sempre ens quedàvem amb el desig de continuar descobrint la regió de la que formen part: La Campània. Hem dissenyat un viatge al voltant de Nàpols per gaudir de les joies secretes per al gran públic que guarda el país. Un autèntic viatge d'autor on dia darrere dia tindrem com qui obri una xicoteta caixa plena de sorpreses les visites als llocs més fascinants d'aquesta superba regió. Kampanom, així definien els Oscs, antic poble itàlic, la regió al voltant de Càpua. Cappànoi, l'anomenaren els grecs, Campània Fèlix els romans. Terra fertilíssima, d'història grandiosa amb aquells Samnites que resistiren la invasió romana. Els tresors que ens esperen en aquest viatge són múltiples i magnífics. L'època romana ha deixat un gran llegat d'aquell passat que pareixia no acabaria mai: L’amfiteatre flavi i el "Macellum" a Pozzuoli, les àrees arqueològiques de Baia i Cumas, Benevento amb l'arc romà, la villa de Popea a Oplontis.. Però la Història no s'atura: catedrals i esglésies medievals, poblets plens d'encant, paisatges fantàstics a la vora del Vesuvi. Tot un recorregut que només t'ofereix Fil per randa.

  • Viatges

    TURISME CULTURAL
  • 6
    dies

    6 dies

    Del 14/03/2025 al 19/03/2025
  • La Campània. Insòlita i Extraordinària.

  • Guia

    Ens acompanyarà Vicent Climent, Història de l'Art
1480

6 dies

14/03/2025

19/03/2025

Llista d'espera

Queden places lliures

Etrúria i els Jardins de Bomarzo. Falles 2025.

L’Etrúria va ser una antiga regió històrica situada en el centre d'Itàlia, entre les actuals Toscana, Lazio i Úmbria. El topònim deriva dels etruscos o tirrens, els pobladors que s’assentaren creant una poderosa confederació. Les ciutats-estat independents, van ser les més importants d'Itàlia central i septentrional fins a la seua caiguda davant de Roma en el segle III aC. Necròpolis antigues, pobles medievals, viles renaixentistes, natura incontaminada. Paisatge intens el de la Túscia, aquesta regió conserva un patrimoni únic i irrepetible. Memòria d'una gran civilització perduda que descobrirem completament. A més hem afegit les visites a dos llocs extraordinaris: Bomarzo i el seu parc dels monstres un dels llocs més màgics d’Itàlia i que donà nom a una famosa novel.la. I l’espectacular catedral d’Orvieto amb la capella pintada pel gran Signorelli.

  • Viatges

    TURISME CULTURAL
  • 6
    dies

    6 dies

    Del 14/03/2025 al 19/03/2025
  • Etrúria i els Jardins de Bomarzo. Falles 2025.

  • Guia

    Ens acompanyarà Silvia Llacer, Guia FPR
1290

6 dies

14/03/2025

19/03/2025

Reservar

Queden places lliures

Escapada a Salzburg.
AVANÇ FALLES 2025

Arraconada a l'est d'Àustria i ben a prop de la frontera alemanya, la capital del Salzburguès és una de les ciutats més belles d'Europa. En aquestes falles us presentem l'escapada perfecta per gaudir fora de les aglomeracions turístiques estivals. Aquesta ciutat d'art, situada a la ribera del riu Salzach, en l'ampla planura formada pel riu i el límit de Baviera. Dos turons, el Kapuzinerberg en la ribera dreta del riu i el Mönchsberg, coronat pel possessiu castell, en la part esquerra de la ciutat, li donen un aspecte majestuós, mentre el nucli més antic conserva l'elegància i la gràcia dels segles setze i disset amb una forta influència italiana. A més de conèixer la ciutat, tindrem una escapada per descobrir els voltants de la ciutat i les belleses que guarda sempre amb la visió dels Alps. No podem deixar de gaudir en la ciutat de Mozart d'un concert al caure el dia per acabar d'arrodonir una escapada fantàstica en començar la primavera.

  • Viatges

    TURISME CULTURAL
  • 6
    dies

    6 dies

    Del 14/03/2025 al 19/03/2025
  • Escapada a Salzburg.

    AVANÇ FALLES 2025
  • Guia

    Ens acompanyarà Enric M. Català, Pintor, Belles arts i Filòleg
1390

6 dies

14/03/2025

19/03/2025

Reservar