Llista d'espera

París al Cap d’Any. Montmartre, el Louvre,…

Presentar París als viatgers és totalment innecessari. Aquesta vibrant i bellíssima ciutat és des de fa segles una de les capitals més apreciades del món, tant per la intensa vida cultural com per un patrimoni de mida planetària. Els seus carrers han vist els gals irreductibles, els civilitzats romans, bàrbars i vikings, poetes i revolucionaris, sans-culottes i reis, finals del Tour de France i guillotines rabioses. París és tot açò i molt més. Revisitem la ciutat Llum en una de les èpoques de l’any- les festes de Nadal- en què més bella es mostra. Recorrerem cada dia una part de París per anar coneixent el millor que ens ofereix la capital francesa. Des del nostre hotel al Barri llatí cada matí farem un passeig. A més hem afegit la imprescindible visita al Louvre- museu de museus- així com una posta de sol des de la Torre Eiffel. No podem dir més que "sempre ens quedarà París".

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 6
  dies

  6 dies

  Del 29/12/2022 al 03/01/2023
 • París al Cap d’Any. Montmartre, el Louvre,…

 • Guia

  Ens acompanyarà Enric M. Català, Pintor, Belles arts i Filòleg
 • Guia

  Ens acompanyarà Imma Rodilla, Gestora turística i guia FPR.
1340

6 dies

29/12/2022

03/01/2023

Llista d'espera

Llista d'espera

Sicília. Cor de foc i pell de cendra

Temples, ciutats i volcans. A Sicília, ressurt la natural gentilesa que amb plena espontaneïtat fan palesa els seus habitants i també el seu tarannà independent i maliciós que els caracteritza. Açò és atribuïble al fet que aquesta illa ha estat envaïda un fum de vegades amb la consegüent influència d’àrabs, normands, catalans, espanyols, francesos... Més que els monuments, altament interessants, el que més en crida l’atenció és l’atmosfera, el xoc violent de contrastos; magnífiques esglésies, edificis en ruïnes, palaus bellíssims... a més de l’animada vida dels barris populars, els mercats, els atzucacs..., en fi, tot plegat, podríem dir que Sicília és un tros del País Valencià, tot just al bell mig de la Mediterrània.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 9
  dies

  9 dies

  Del 26/12/2022 al 03/01/2023
 • Sicília. Cor de foc i pell de cendra

 • Guia

  Ens acompanyarà Xavier Vidal, Arqueòleg i investigador
1670

9 dies

26/12/2022

03/01/2023

Llista d'espera

Llista d'espera

Senegal. Cap d’Any a l’ombra dels Baobabs.

L'any 1689 el pare superior del convent de Saint François de Loches en una navegació per la costa d'Àfrica en arribar al que s'anomenava sud de les terres de Berberia es trobà amb un gran riu. Aquest és el primer que apareix després d'anar cabotejant la costa del Sàhara, aleshores era anomenat Nigrita.  El riu Senegal es considerava el límit nord del territori que els europeus d’aquella època coneixien com a país dels negres i que actualment és reserva de la biosfera transfronterera amb Mauritània. Aquest país, Senegal, és el que vos presentem com a "gran destí de Cap d'Any". Tot un recorregut per gaudir dels baobabs gegants, de platges de somni, manglars immensos, ciutats colonials, deserts a vora l'immens oceà... Senegal és una terra de sol etern, d'aventures, ric en paisatges, de pescadors i de barques acolorides. Una odissea poètica. I tot amb l'ingredient fonamental del país: la gent, amb la "teranga", eixe sentit de l'hospitalitat autèntica que satura la vida amb tots els colors d'aquesta Àfrica, màgica i eterna.

** La reunió informativa serà el divendres 2 de desembre a les 19.00 h. en la Societat Coral el Micalet.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 13
  dies

  13 dies

  Del 27/12/2022 al 08/01/2023
 • Senegal. Cap d’Any a l’ombra dels Baobabs.

 • Guia

  Ens acompanyarà Vicent Climent, Història de l'Art
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
2695

13 dies

27/12/2022

08/01/2023

Llista d'espera

Últimes places lliures

Màlaga i el Caminito del Rey. Picasso, Thyssen,...

Adeu al tòpic del flamenc i del sol. Màlaga ha reinventat el renovat Barri de les Arts. Una antiga àrea burgesa vinguda a menys on han sorgit projectes culturals amb exposicions de qualsevol tipus, transformant els carrers tradicionals, espais urbans amb estil propi, amb teatres, amb hotels de disseny i un centre cultural alternatiu amb grafitis firmats pels grans de l'art urbà. A Màlaga els tòpics ja no són el que eren, la nova ciutat res té a veure amb aquella que recordem, és la ciutat de moda a Espanya. El Caminito del Rey és com gravitar en un núvol al mig de la immensitat de la roca, com si fórem unes ínfimes formiguetes espectadores d'un paisatge d'una luxuriosa imponència. Travessarem el camí que s’enfila pels cingles del "Desfiladero de los Gaitanes", barrejant-nos amb l'aigua als peus, i el blau cel al cap. El camí, que donà nom el rei Alfons XIII, és un dels més espectaculars que recorre la natura a nivell mundial, i ha estat renovat i modernitzat fa escassos mesos, dotant-lo d’un impressionant recorregut.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 5
  dies

  5 dies

  Del 28/12/2022 al 01/01/2023
 • Màlaga i el Caminito del Rey. Picasso, Thyssen,...

 • Guia

  Ens acompanyarà Clara Ros, Professora d'Història de l'art.
785

5 dies

28/12/2022

01/01/2023

Reservar

Últimes places lliures

Sevilla insòlita. Doñana i Montoro.

Tots els grans poetes espanyols han dedicat al riu de Sevilla, el Guadalquivir, un pensament. Juan Ramòn Jiménez va dir:  No hay rio en el mundo que tenga un nombre más fluvial, más licuoso, que el Guadalquivir. “La G está escrita en la sierra, entre aldelfares, y la R se abre y se cierra en Sanlúcar y se prende en la M de mar Atlàntico. Acabarem i començarem l'any a la bella capital andalusa, amb l'encant dolç i amable d'una ciutat Insòlita, en majúscules, que descobrirem pas a pas.  Per completar el programa hem afegit la visita del Parc Nacional de Doñana. Un paradís natural. De vedat de ducs i àrea privada de caça, a Parc Nacional i Reserva biològica de la Humanitat. Doñana és el punt d’encontre de dos continents i escala vital en les rutes migratòries de les aus que travessen Europa cap a Àfrica i a l’inrevés, (un milió de viatgers alats recorren milers de km buscant la bonança del clima i la humitat del maresme). És un paradís de platges i dunes que acullen un vital ecosistema, una mena d’hotel de luxe per a les espècies que hivernen i nidifiquen al sud d’Europa. La veu popular diu que quan volen els flamencs, el cel s’omple de núvols de color rosa.

“Ay río de Sevilla

que bien pareces

lleno de velas blancas

y ramas verdes

Federico García Lorca.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 5
  dies

  5 dies

  Del 29/12/2022 al 02/01/2023
 • Sevilla insòlita. Doñana i Montoro.

 • Guia

  Ens acompanyarà Silvia Llacer, Guia FPR
750

5 dies

29/12/2022

02/01/2023

Reservar

Llista d'espera

Istanbul. La Sublim Porta. De Constantinoble a Istanbul.

Les celebracions de Cap d'any a Istanbul són especialment sentides pels estanbuliotes. Aquestes festes són a la vegada europees i orientals i aporten a l'encant de la ciutat un "plus, si això encara és més possible. El soroll de la vida a través dels seus carrers, el fascinant Bòsfor, que en aquesta època de l'any adquireix tonalitats d'un blau fosc, i els minarets otomans que punxen el cel i ens enganxen al món. Celebrem el començament de l'any descobrint o redescobrint la que durant mil anys va ser Constantinoble. Vos portarem a vore allò que és imprescindible i allò que és secret i únic. No podem deixar a part trafegar dels mundialment famosos basars i el seu constant regateig. Un viatge per iniciar l'any a una de les ciutats més fabuloses del món.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 6
  dies

  6 dies

  Del 30/12/2022 al 04/01/2023
 • Istanbul. La Sublim Porta. De Constantinoble a Istanbul.

 • Guia

  Ens acompanyarà Joan Grifoll, Guia de muntanya i Història.
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
1090

6 dies

30/12/2022

04/01/2023

Llista d'espera