Llista d'espera

Albània. El país de les àguiles.

Després de sofrir durant anys un dels règims totalitaris més rigorosos d’Europa, Albània ha començat a mostrar al món el seu patrimoni. País d’encreuament entre l’Orient europeu i Occident, passà de ser la província romana de la Il·líria a província bizantina i després a formar part de l’imperi Otomà. En FPR us convidem a descobrir aquest país arraconat entre les altes muntanyes dels Alps Dinàrics i les platges del Jònic. Un viatge per a gaudir de l’art i del paisatge d’un territori encara sense les aglomeracions del turisme de masses. Passaran davant els nostres ulls les empremtes deixades per les civilitzacions que han habitat aquestes terres. Ruïnes greges, basars orientals, esglésies ortodoxes, mesquites otomanes, castells medievals, pobles balcànics d’un encant salvatge, els búnquers de la dictadura... i tot emmarcat entre el blau turquesa del Mediterrani i les remotes muntanyes dels Balcans. I Mirëpritur!

 • Fil per Randa

  TURISME CULTURAL
 • 10
  dies

  10 dies

  Del 15/06/2019 al 24/06/2019
 • Albània. El país de les àguiles.

 • Guia

  Ens acompanyarà Vicent Climent, Història de l'Art
 • Guia

  Ens acompanyarà Guia Local. ,
1295

10 dies

15/06/2019

24/06/2019

Reservar

Queden places

Nantes. Escapada a la ciutat de Jules Verne.

L'any 1985 el gran geògraf i escriptor francès Julien Gracq publicà "La Forme d'un ville", llibre en el que evoca la seua joventut com estudiant al Lycée Clemenceau a Nantes. La descriu d'aquesta forma: "Ni terrestre ni marítima, ni del tot carn ni del tot peix, just el que es necessita per fer una sirena." Nantes, bressol de bretons, artistes i visionaris. Ciutat única que sap barrejar les joies del seu passat: El Castell dels Ducs de Bretanya, la catedral de Sant Pere i Sant Pau, la policromia de les cases a "pan de bois" del barri medieval, carrers on jugava i alimentava les seues fantasies Jules Verne. La riquesa comercial es reflecteix en edificis com l'opera Graslin o la fastuosa Galeria Pommeray, tot un esclat de bellesa romàntica. Nantes a més té un present imaginatiu i modern, com ens mostra a l'illa de les màquines, al Centre Cultural LU i als jardins que l'envolten  junt el Loira, artèria que li dóna essència i vida.

 • Fil per Randa

  TURISME CULTURAL
 • 4
  dies

  4 dies

  Del 21/06/2019 al 24/06/2019
 • Nantes. Escapada a la ciutat de Jules Verne.

 • Guia

  Ens acompanyarà Xavier Vidal, Arqueòleg i investigador
485

4 dies

21/06/2019

24/06/2019

Reservar

Queden places

Les Falles pirinenques de Boí. P.N. d'Aigüestortes.

Les Falles valencianes són la commemoració de l’arribada de l’equinocci de primavera, les Falles pirinenques de l’Alta Ribagorça, a la vall de Boí, celebren l’arribada del solstici d’estiu. Ambdues són Patrimoni de la Humanitat. Volem sumar-nos a aquesta festa i conéixer el fascinant patrimoni de la vall ribagorçana, així com els seus preciosos paisatges. La nit del solstici esperarem a veure l’arribada a Boí dels faros, que són els pals que s’encenen a les parts més altes de les muntanyes, ja que és creença que allí els rajos del sol arriben millor i, llavors, aquesta fusta és més pura. Així, amb les falles mig consumides, tastarem el vi i la coca que es trau per a tots i celebrarem l’entrada d’un nou estiu.

 • Fil per Randa

  TURISME CULTURAL
 • 3
  dies

  3 dies

  Del 22/06/2019 al 24/06/2019
 • Les Falles pirinenques de Boí. P.N. d'Aigüestortes.

 • Guia

  Ens acompanyarà Vicent Martínez, Guia i administració FPR
260

3 dies

22/06/2019

24/06/2019

Reservar