Queden places

Alfaro a Xàtiva, diàleg amb la història

Andreu Alfaro és el gran escultor valencià del segle XX. Fins a desembre és pot contemplar la seua obra a Xàtiva. Una selecció de dèsset peces de dimensions considerables, titulada Alfaro a Xàtiva, diàleg amb la història, es mostra en diferents espais de la ciutat. L'espectacle és memorable. S'exhibeixen sobretot obres dels anys noranta i primeries del nou segle (també algunes dels vuitanta, com la impressionant Goethe al camp de Roma, instal·lada al convent de Sant Domènec). Alfaro assoliria un llenguatge personal fàcilment reconeixible. Les seues peces semblen dibuixos que han fugit del paper —«dibuixos a l'espai», els denominava. L'artista fou un referent del compromís polític i social, dels anhels de llibertat, democràcia i emancipació de molts valencians. Aquests dies, camejar per la Xàtiva més antiga permet fer-se una idea de com dialoga l'art contemporani amb els espais històrics. Ningú no s'hauria de perdre l'espectacle. L'Almodí, Sant Domènec i la plaça de la Seu ofereixen una experiència inoblidable i suggeridor.

 • Excursions

  PASSEJANT LES NOSTRES COMARQUES
 • 1
  dia

  1 dies

  Del 24/10/2020 al 24/10/2020
 • Alfaro a Xàtiva, diàleg amb la història

 • Guia

  Ens acompanyarà Ximo Corts, Professor i especialista en música antiga
32

1 dia

24/10/2020

24/10/2020

Reservar

Llista d'espera

MIAU. Museu Inacabat d'Art Urbà

El MIAU és un projecte en constant evolució i creixement, que va nàixer amb la pretensió de ser un moviment social que fomentara la convivència entre els veïns del xicotet poble de Fanzara. El projecte es va convertir ràpidament en una experiència col·lectiva de convivència, col·laboració i intercanvi recíproc d’aprenentatge entre artistes, veïns, voluntaris i organitzadors, tot a través de l’art urbà. El fet de traslladar l’art urbà més innovador a les parets del món rural i el fet palés que l’art no sols ha d’estar en els museus i que pot formar part de la vida diària de les persones, és el que ha originat que aquest singular museu gaudisca ja d’un reconeixement mundial en l’àmbit especialitzat de l’art urbà.

 • Excursions

  PASSEJANT LES NOSTRES COMARQUES
 • 1
  dia

  1 dies

  Del 25/10/2020 al 25/10/2020
 • MIAU. Museu Inacabat d'Art Urbà

 • Guia

  Ens acompanyarà Arnau Zapata, Història
33

1 dia

25/10/2020

25/10/2020

Llista d'espera

Queden places

Alcoi i La Font Roja. L’essència del bosc valencià

L’essència del bosc valencià

La Serra del Menejador acull el carrascar de la Font Roja, un bosc màgic on la tardor porta una revolució cromàtica gràcies a les tonalitats amb que fleixos, aurons o garbullers pinten les seues fulles davant l’arribada del fred i que creen un quadre de colors càlids enmarcats pels verds cendrosos de les copes de les carrasques. Un bosc primigeni, testimoni de la història natural i humana, un supervivent que encara manté viva l’essència dels boscos autòctons, el rei dels boscos de les terres valencianes.

 • Excursions

  PASSEJANT LES NOSTRES COMARQUES
 • 1
  dia

  1 dies

  Del 15/11/2020 al 15/11/2020
 • Alcoi i La Font Roja. L’essència del bosc valencià

 • Guia

  Ens acompanyarà Victor Benlloch, Botànic
32

1 dia

15/11/2020

15/11/2020

Reservar