Lisboa i la seua costa. Sintra i Cabo Da Roca.


Del 28/12/2020 al 03/01/2022
372 dies
per persona 990
 • Del 28/12/2020
  al 03/01/2022
 • 372 dies
 • Mitja pensió.
 • Bus
 • NOVETAT

 • Xavier Vidal

Descripció

Lisboa i la seua costa. Sintra i Cabo Da Roca.

Totes les grans capitals europees tenen al seu voltant una plèiade de racons que poques vegades són visitats ja que són eclipsats per l’urbs. Lisboa i la regió que l’envolta ‒anomenada Estremadura‒ no s’hi queda fora. Descobrirem les joies que la gran monarquia portuguesa i la totpoderosa Església dibuixaren en el passat en aquesta deliciosa regió. La  costa  que envolta la capital té fabuloses cales, muntanyes i boscs d’un aire quasi tropical. Una ruta pensada per a gaudir de l’art, el paisatge i la gastronomia de la costa Lisboeta sense deixar de passejar la capital.

Inclou

 • Assegurança de viatge
 • Itinerari en Bus
 • Guia FPR
 • Hotel i desdejuni
 • Mitja Pensió tots el dies.

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 20/10/2020

Opcions

 • Habitació individual + 250 €
 • Assegurança cancel·lació + 30 €

Guia

Ens acompanyarà:

Xavier Vidal
Arqueòleg i investigador.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 990 €


Programació

28 desembre. València - Don Benito.

Eixida des de Nuevo Centro (València) a les 07.00h. Trasllat a Don Benito, per tal de fer més tranquila l’anada pararem a descansar. Hotel a Don Benito. 1 nit. Sopar.

 

29 desembre. Sintra.

Trasllat a Sintra. Des d’èpoques druídiques els boscs de Sintra foren absolutament venerats. Una màgia estranya i plena d’encant envolta la comarca. Els ordes religiosos fundaren monestirs, els reis dels grans descobriments elegiren el lloc com a jardí de plaers, després hi arribà la burgesia. Visitarem l’extravagant Palácio da Pena i el seu parc. El palau nacional evoca l’Alhambra de Granada amb els jardins de tarongers i el delicat estil mauresque. Sopar. Hotel a Lisboa. Hotel HF Lisboa. 5 nits.

 

30 desembre. Un passeig per Lisboa.

La ciutat de Lisboa és una meravella, com deia la cançó. Des del nostre hotel a la vora del parc Eduard VII farem una llarga passejada pels indrets més característics de la ciutat. La Avenida da Liberdade ens portarà a la Praça dos Restauradores, al Rossio, la praça do Comércio. Després descobrirem l'Alfama i anirem als miradors principals. Tot un dia per gaudir de la ciutat amada per  Pessoa. Sopar.

 

31 desembre. Alcobaça-Óbidos i Peniche

Monumental el monestir de Santa Maria, que uneix per a l’eternitat l’amor entre Pere I i Inés de Castro en la seua església. Obra del cister a què els segles han anat afegint més valor. Els pobles d’Óbidos i de Peniche han conservat l’encant d’altres temps. Les seues cases emblanquinades,les placetes recòndites que conviden al dolce fare niente. Les visitarem tranquil·lament. Temps lliure a Lisboa. Sopar.

 

1 gener. Cabo da roca. Ericeira. Azenhas do Mar.

Una excursió  per la costa ens portarà al “cabo da Roca” que és el punt més occidental d’Europa. A prop es troben una sèrie de pobles mariners que descobrirem aquest dia d'any nou.Farem una passejada per Azenhas i Ericeira i ens omplirem de les brises atlàntiques. Sopar.

 

2 gener. Lisboa des de dalt.

Al matí tornarem a passejar per la capital portuguesa. L'elevador de Santa Justa ens portarà al "Barrio Alto". Els seus carrers plens d'encant amb les fabuloses vistes al Castell de Sant Jordi i l'estuari del Tajo ens ompliran els ulls de llum i color. Després vesprada lliure.

 

3 gener. Tornada Lisboa-València.

Tornada a València.Visitarem